Filhistorikk fungerer ikke i Windows 10 / 8.1 / 8 [Fix]

Filhistorikk-funksjonen på Windows 10, Windows 8, sikkerhetskopierer operativsystemfilene dine, og hvis du noen gang har problemer med Windows 10, Windows 8-enheten, kan du gjenopprette operativsystemet til et tidligere tidspunkt og dermed ta ut eventuelle systemfeil du har kanskje kommet langs veien. Du kan også velge forskjellige versjoner av sikkerhetskopieringssystemet, men dette avhenger av deg og hvilken versjon du vil gjenopprette.

Oppsettet av filhistorikken for Windows 8, Windows 10 er litt annerledes enn tidligere versjoner av Windows, derfor vil vi se nedenfor hvordan du skal konfigurere "Filhistorikk" -funksjonen og få den til å fungere som den skal.

Tutorial for å fikse og kjøre funksjonen "Filhistorikk" i Windows 10, Windows 8

Rask løsning for å fikse ulike PC-feil

 • Trinn 1 : Last ned denne PC-skanne og reparasjonsverktøyet
 • Trinn 2 : Klikk på "Start Scan" for å finne Windows-problemer som kan forårsake feil med filhistorikk i Windows 10, 8
 • Trinn 3 : Klikk på "Start Repair" for å fikse alle problemer.

Å se at filhistorikken ikke fungerer når du installerer Windows 10, Windows 8 fordi standardoppsettet er satt automatisk til avstand, viser deg hvordan du konfigurerer det riktig ved å følge trinnene nedenfor.

Merk : Det anbefales å lagre sikkerhetskopiene dine for Windows 10, Windows 8 til en ekstern harddisk eller en USB-pinne.

Velg hvor du vil at Windows 8, Windows 10-sikkerhetskopiene skal lagres:

 1. Plugg inn den eksterne harddisken eller USB-pinnen i enheten.
 2. Nå må vi åpne kontrollpanelet. For å åpne kontrollpanelet må vi gå med musemarkøren på høyre side av skjermen og venstre klikk på "Innstillinger" -ikonet.
 3. Fra vinduet "Innstillinger", venstre, klikk på "Kontrollpanel".
 4. Se i vinduet "Kontrollpanel" du nettopp åpnet for "Filhistorikk" og venstre klikk på den.
 5. Nå vil du ha vinduet "Filhistorikk" åpnet og på venstre side i vinduet må du venstre klikke på "Velg stasjon" -funksjonen.
 6. Etter at du har klikket på "Velg stasjon", må du velge den eksterne harddisken eller USB-pinnen som er koblet til Windows 8, Windows 10-PCen.
 7. Venstre klikk på "OK" -knappen.
 8. Hvis du er rask igjen med en melding som sier "Vil du bruke denne stasjonen for filhistorikk igjen?" Venstre klikk på "Ja".

Slå på filhistorikkfunksjonen på:

 1. I vinduet "Filhistorikk" åpnet du over, søk etter en knapp nederst til høyre på skjermen som sier "Slå på".
 2. Venstre klikk på "Slå på".

Nå ser det ut til at mange brukere ikke liker det faktum at filhistorikken fortsetter å lagre sikkerhetskopier, og dermed øke opptatt plass på harddisken, vi vil se hvordan du konfigurerer en tidsdato for sikkerhetskopieringsfilene og hvor ofte du vil slette sikkerhetskopien kopier:

 1. På venstre side av vinduet "Filhistorikk" klikker du på "Avanserte innstillinger" -funksjonen.
 2. Ved siden av "Lagre kopier eller filer" har du en rullegardinmeny. Derfra kan du velge hvor ofte du vil lagre kopier av filene dine.
 3. Ved siden av "Størrelse på frakoblet buffer" -funksjonen kan du velge maksimumsplassen som filhistorikkens sikkerhetskopiering vil ta når harddisken du valgte for filhistorikken for å kopiere dataene, ikke er plugget inn.
 4. Ved siden av "keep saved versions" -funksjonen kan du velge hvor lenge du vil beholde en tidligere versjon.
 5. Når du er ferdig med innstillingene du kan venstre klikker du på "Lagre endringer" -knappen som ligger nederst i vinduet.
 6. Når du er ferdig, start Windows 8, Windows 10-PCen, og du vil få filloggen aktivert.

Generelle filhistorikkrettinger og tips

Nå er dette ikke det eneste problemet du kan støte på med "Filhistorikk" i Windows 10 / 8.1 / 8 operativsystemer. Hvis du for eksempel oppgraderer til Windows 8.1, kan du kanskje ikke finne noen sensitive saker (hovedbokstaver). Vi anbefaler derfor at du sjekker vår egen artikkel om saksfølsomme feil i Filhistorikk.

Vi må nevne at noen rykter er utgitt, og de sier at i Windows 10 vil File History forsvinne. Du kan ikke sikkerhetskopiere dataene dine ved hjelp av denne funksjonen lenger, og dette er trist, men det er alltid et alternativ. Vi anbefaler på det sterkeste at du tar en titt på vår liste over beste sikkerhetskopieringsprogramvare for Windows-brukere.

Der har du det, en skikkelig oppsett av filhistorikken, og du vil ha sikkerhetskopieringen din for sikkerhet på harddisken din. Skriv oss under for eventuelle spørsmål om denne artikkelen, og hva vi kan gjøre for å hjelpe deg videre.