FIFA 18 spillere signerer petisjon for EA for å fikse problemer i spillet

En FIFA 18-spiller, Stuart Holmes, har nylig laget en petisjon på Change.org som krever EA Sports for å fikse ulike problemer i spillet. Framtaket fikk en solid offentlig oppmerksomhet, da over 22 000 spillere har skrevet det de siste dagene.

Her er hva Holmes og andre spillere vil ha EA Sports å jobbe med:

  • "Input Delay / EA-servere i løpet av online sesonger / hvilken som helst online spillmodus, inkludert WL-forårsakende knappforsinkelse (har alltid vært et problem, men absolutt ikke nødvendigvis adressering.)

  • Frys når du prøver å få tilgang til 'Utvalgte Squad' i Squad Battles

  • Endring av settnummer

  • Bug hvor når ballen går ut av spill, forsvinner kraftbaren / spillerenavnet

  • Katalog XP virker ikke - OPPDATERING FAST 23/11/17

  • Matchmaking ( Et nytt WL Format og Matchmaking ville gjøre underverk )

  • Sende invitasjoner på Pro Clubs virker ikke, noen staten gjør det noen ganger ved å følge trinnene, men mange kan ikke bekrefte dette.

  • 40 kamper i en helg er både mentalt og fysisk usunn. Å oppmuntre et barn eller til og med voksen til å spille. "

Holmes kritiserer også EAs kundestøtte, og sier nesten at det å lage en petisjon er den eneste måten for selskapet å høre hva spillerne har å si. Vi ser om denne handlingen vil forårsake noen reaksjoner fra EA.

Faktisk er EA-fora oversvømmet med ulike klager om spillet. Men det er faktisk tilfelle med omtrent hvilket som helst spill i dag. Kun antall klager varierer fra tittel til tittel. Det er bare hvordan spill blir laget i dag.

Vi har nylig skrevet en artikkel med noen av de vanligste FIFA 18-problemene, sammen med anbefalte løsninger. Det vil være nyttig å løse noen problemer, men dessverre, ikke alle av dem.

For ytterligere løsninger, må vi vente og se om EA vil ta hensyn til denne petisjonen og alle klager som følger med det.

Har du opplevd noen problemer mens du spiller FIFA 18 selv? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.