FIFA 18 bugs: spillkrasj, server kobler fra, lyden virker ikke og mer

FIFA 18 er en av de store spillene som ble utgitt i år. Fotballfans har nå muligheten til å bevise sine ferdigheter igjen og lede laget til seier. Årets FIFA-spill er bedre enn andre utgaver av fortiden, men på en eller annen måte er mange fans ikke fornøyd.

For eksempel fikk PC-versjonen av spillet gjennomsnittlige anmeldelser på Metacritic. Faktisk klaget mange spillere om at FIFA 18 er berørt av en rekke problemer. De bekreftet også at det var den viktigste grunnen til at de scoret spillet så lavt.

I denne artikkelen kommer vi til å liste opp de hyppigste FIFA 18-problemene som rapporteres av PC- og Xbox One-spillere. Vi vil også oppgi de tilsvarende løsningene, når det er tilgjengelig. For mer informasjon om hvordan du løser vanlige FIFA 18-problemer, kan denne artikkelen hjelpe deg.

FIFA 18 rapporterte feil

 1. Å få en utløpt feil på overføringsmarkedet
 2. Spillere kan ikke få tilgang til EAs servere
 3. FIFA 18 krasjer kort tid etter starten
 4. Spillere blir sparket ut av kamper kamper spill
 5. Ikon / Ronaldo utgave vil ikke lastes inn
 6. "For mange forespørsler" på webappsappen
 7. FUT 18 Friendly Season resultater er brutt
 8. Lydproblemer

1. Få en utløpt feil på overføringsmarkedet

Hvis du ikke kan by på noen spillere på overføringsmarkedet, er du ikke den eneste. Hundrevis av spillere kan ikke bruke overføringsmarkedet til å kjøpe spillere og ulike andre elementer på grunn av en irriterende notering som er utløpt.

Slik er en spiller som beskriver problemet:

"Kan ikke" Kjøp nå "i FIFA 18 fra Transfer Market på Ultimate Team. Alltid få feilen "Beklager liste utløpt" kjøpe det viser at myntene er borte. Jeg må logge ut og logge meg inn for å se spilleren jeg tilsynelatende har kjøpt. Må gjøre dette hver eneste gang jeg kjøper en spiller. Latterlig! Også på grunn av dette kan jeg ikke fullføre startmålene når du først starter Ultimate Team. Hjelp! Jeg krever noen form for reparasjon! Ikke betale $ 120 for å forhåndsbestille dette og få dette til å skje! "

Den gode nyheten er at EA allerede anerkjente problemet og jobber med en løsning.

2. Spillere kan ikke få tilgang til EAs servere

Mange spillere kan ikke engang koble til FIFA 18-servere på grunn av ulike feil. Faktisk er den vanligste feilen feilkoden 'INVAILD_REQUEST', som vanligvis forekommer på en hvit bakgrunn.

"Jeg får bare FIFA18 i Switch-versjonen og begynner å spille FUT, men når jeg logger på opprinnelseskontoen, viser den" {"error": "invalid_request"} under en hvit bakgrunn. Jeg kan logge inn på min PC og mobil uten problem. Noen kan hjelpe? "

Spillere rapporterte at feilsøkingsmetoder som å starte konsollen eller PCen, tilbakestille kontopassordet eller opprette en ny EA-konto, gir ingen resultater. Noen spillere bekreftet imidlertid at endringen av kallenavnet løser problemet. Selv om denne løsningen kanskje ikke fungerer for alle spillere, bør du prøve det og se om det virker for deg.

3. FIFA 18 krasjer kort tid etter starten

Andre spillere har vært i stand til å spille FIFA 18, men deres glede ble raskt til fortvilet. Spillet krasjet bare noen få minutter etter at de slo avspillingsknappen. Alle spillmodiene påvirkes av dette problemet, som ble hyppigere etter titteloppdateringen.

"Så jeg har nettopp lastet ned titteloppdateringen og nå krasjer spillet et par minutter etter at jeg har startet en kamp. Noen andre har det samme problemet? Gjorde 2 kamper, 1 lagkamp og 1 offisielle sesonger match. stor oppdatering ... "

For øyeblikket er det ikke noe klart svar på hvordan du løser dette problemet. Du kan sjekke om kompatibilitetsproblemer, oppdatere grafikkdriverne og deaktivere bakgrunnsprogrammer. Forhåpentligvis vil en av disse løsningene løse problemet.

For en bedre spillopplevelse anbefaler vi at du laster ned spillbrann gratis. Det vil hjelpe med ulike spillproblemer, for eksempel lav FPS, Lags og slow PC.

4. Spillere blir sparket ut av kamper kamper spill

Å være frakoblet fra kamp kampspill er definitivt ikke en fin ting, minst sagt. Mange spillere blir sparket ut selv når de er offline, mens andre blir frakoblet i midgame.

Selv om spillet gjenoppretter straks, er det definitivt en veldig frustrerende opplevelse, fordi du kan miste kontrakter, myntinnhøyninger, poeng, etc.

"Er det noen som har problemer med å være frakoblet fra kampene i kampene, selv om de er offline? Det har skjedd meg to ganger, og jeg fikk 0 poeng og vil ikke la meg spille spillene jeg er ganske opprørt over denne "

5. Ikon / Ronaldo utgave vil ikke lastes

Mange spillere kan ikke laste ikon / Ronaldo-utgavene av spillet. Nærmere bestemt, når spillere klikker på "Spill" -knappen, vises en sirkel ved siden av musen som om den laster noe. Imidlertid vises ingenting noensinne, og oppgavebehandleren bekrefter at FIFA 18 starter i ca 10 sekunder og lukker deretter.

Hvis du opplever dette problemet, kan følgende løsninger hjelpe deg:

 • sjekk brannmuren / antivirusprogrammet for å forsikre deg om at FIFA 18 er tillatt som et unntak.
 • oppstart i sikker modus med nettverk
 • Rengjør støvel for å forsikre deg om at ingen programmer og programmer forstyrrer spillet
 • avinstaller Microsoft Visual C ++ (alle av dem) og installer dem på nytt
 • reparere FIFA 18
 • avinstaller og installer om igjen

6. "For mange forespørsler" på Internett-applikasjonen

En annen hyppig feil som hindrer FIFA 18 spillere fra å nyte spillet påvirker Web App. Nærmere bestemt, når spillerne vil selge eller kjøpe spillere, vises en feilmelding som informerer dem om at det er for mange forespørsler, og handlingen kan ikke fullføres.

Det eksakte varselet som vises, er følgende: "For mange forespørsler: For mange handlinger er tatt, og bruk av denne funksjonen er midlertidig deaktivert". Dette problemet påvirker bare webappen.

"Jeg har også dette problemet. Jeg har handlet non stop siste 12 timer for å prøve å få noen mynter. Bygg det opp 300 mynter av gangen ... sakte og smertefullt, men jeg vil ha et par kort nå, jeg får feilmeldinger og "for mange forespørsler".

Hva skjer? EA, vennligst gi meg beskjed hvor lenge dette forbudet er på plass og hvorfor jeg er forbudt i første omgang! "

Det ser ut til at denne feilen oppstår blir EA bans spillere som handler for ofte for å sikre at de ikke er bots.

7. FUT 18 Friendly Season resultater er brutt

Hvis du liker å spille FIFA med vennene dine, forvent ikke at resultatene vises på sesongens fremgang, historie eller overordnede post. Denne feilen påvirket også FIFA 17, og det ser ut til at FIFA 18-spillerne også må håndtere det.

"Jeg har også disse problemene. I FIFA 17 spilte jeg over 50 årstider med en venn, det var så morsomt. Men noen måneder tilbake eveything tilbakestilt til 0. Vi har ventet på FIFA 18, kjøpt Ronaldo Edition, men feilen eksisterer fortsatt. "

Den gode nyheten er at EA allerede anerkjente problemet og jobber med en løsning.

8. Lydproblemer

Når spillere kommer inn i dialoger, er lyden på The Travel noen ganger ødelagt eller virker ikke i det hele tatt. Musikk er fortsatt tilgjengelig i bakgrunnen, men dialogen er ødelagt.

"Hadde det samme problemet: Jeg er på PC. Dette er nå dagen etter full utgivelse, og lyden fungerer fortsatt ikke.

Noen ganger slutter jeg spillet på en viktig scene uten lyd og slår den på igjen og lyden fungerer fint i 2 minutter, noe som forvirrer meg.

Jeg har prøvd å endre innstillingene flere ganger, men reisen cutscene audio fortsatt fungerer ikke [...]

Musikk spiller hver cutscene og jeg bruker substitusjoner, men de fungerer ikke med mindre lyden lykkes å jobbe for litt. [...] jeg begynte å føle at jeg bare var bortkastet 50 quid. "

Generelle feilsøkingstrinn som oppdatering av lyddrivere, installering av de nyeste oppdateringene og så videre, klarer ikke å løse problemet.

Dette bringer oss til slutten av vår liste. Som du kan se, er FIFA 18 ganske buggy akkurat nå, men vi er sikre på at EA vil fikse disse problemene så snart som mulig. Ikke glem å installere de nyeste spilloppdateringene så snart de er tilgjengelige.

Hvis du oppdaget andre feil mens du spiller FIFA 18, bruker du kommentarseksjonen nedenfor for å fortelle oss mer om din erfaring.

Flere spillrelaterte artikler:

 • Ronaldo Limas FIFA 18-rating er for lav for sin signaturflyt
 • Endelig fløyte! EA for å slutte å støtte FIFA Mobile på Windows-telefoner
 • Disse FIFA 17 øyeblikkene får deg til å hylle med latter