Far Cry New Dawn trenger nye ekspedisjoner og et full størrelse kart

Siden utgivelsen, har den nyeste tittelen i Far Cry-franchisen fått blandede anmeldelser. Akkurat som postkjerneområdet, noen liker det, noen gjør det ikke.

Stråling kan krympe kart?

Det åpne verdensaspektet av spillet dreier seg om et nytt imaginert Far Cry 5-kart, med noen nye områder som blir tilgjengelige, mens andre nå er utilgjengelige.

Det gir en ny følelse av en kjent innstilling med fans fra forrige avdrag. Men er det post-nukleære revet landskapet så rik på leting som den forrige tittelen?

Ny funksjon: Ekspedisjoner

En ny funksjon i New Dawn er ekspedisjonskartene, som legger til flere utfordringer og oppgraderinger til dine utposter. Ekspedisjoner er en serie av lukkede verdensopplevelser som foregår utenfor Hope County.

Ta utfordringen for opptil tre vanskelighetsnivåer, hvert nivå gir spilleren sjeldne loot og oppgraderinger for Prosperity selv.

Spillerne trenger nye ekspedisjoner

Brukere fra både Steam og Ubisoft forum har delt sine meninger og ønsker om leteprosessen av spillet, og utsiktene til nytt innhold.

Mens nytt innhold ble omtalt i New Dawn, har gamle og kjente elementer tilsynelatende forsvunnet i en atomsky. Steambrukere var raske til å uttrykke sine følelser mot endringene.

Og fly. De er borte fra New Dawn, og jeg savner dem kjære. Helikoptre er bare ikke det samme.

Mens ekspedisjonskartaspekteret gir mer lengde og variasjon til spillet, er det ikke nok innhold for å holde spillerne i salen.

Kjære devs, vennligst legg til ytterligere ekspedisjoner. Elske denne tittelen, men dessverre er det alt for kort. Ville ha elsket et fullstort kart over dette.

Andre har uttalt at spillet mangler den ukentlige utfordringsfunksjonen som Far Cry 5 brough til bordet, mens støtte ser ut til å mangle.

Sånn synd at det ikke engang er en ukentlig utfordring som i FC5. Jeg vil gjerne se ytterligere støtte for denne tittelen.

På Ubisofts fora har en fellesskapssjef uttalt at det ikke er planlagt noe ekstra innhold for denne tittelen.

Det har blitt diskutert allerede i denne tråden, men som ting står nå, er det ikke noe annet innhold planlagt for New Dawn.

Mens det er tilfelle, vær sikker på at vi holder øynene på dine ideer, bekymringer og andre tilbakemeldinger og sørger for at de blir sett.

Det er ikke mulig å realisere hver forespørsel i et spill (fortid, nåtid eller fremtid) - det er så mange andre faktorer som påvirker slike beslutninger, det er ikke så enkelt som det.

Men du kan være sikker på at innleggene dine på disse fora ikke går ubemerket.

Så vidt vi er opptatt av, er det hva disse fora og andre kanaler eksisterer for. Så for all del, hold ideene som kommer!

I mellomtiden kan du dele tankene dine om dette emnet. Nyt du spillet? Hva er ditt favorittaspekt?

Relaterte historier å sjekke ut

  • Hva å gjøre hvis Far Cry 5 ikke vil oppdatere
  • AMD Phenom CPUer utløser en bevy av Far Cry 5 feil