EqualizerPro audio enhancer lar deg oppnå premium lyd på PC

Musikkvalitet på PC-er har forbedret seg gjennom årene, takket være fremskritt i lydfunksjonene i stasjonære operativsystemer som Windows. Likevel, bruker mange brukere frem til equalizers for å få en ekstra boost i lydytelsen.

Selv om det ikke gir en betydelig forbedring, legger den lille støt i musikkvalitet fortsatt en førsteklasses følelse av det.

Et slikt verktøy er EqualizerPro, som gjør at du kan forbedre lyden fra din PC, uavhengig av mediespilleren din. Programvaren omdefinerer måten du ser på filmer, lytter til musikk eller spiller spill på datamaskinen.

Du kan bruke den med iTunes, Windows Media Player, Real Player eller annen mediespiller du har installert på PCen.

EqualizerPro Key Funksjoner

EqualizerPro inneholder en rekke nifty funksjoner som tilbyr førsteklasses lydkvalitet.

Disse inkluderer følgende:

  • 10 band-equalizer : Med 10 band-equalizer har du mer kontroll over tone og tonehøyde. Spille rundt med bandene, flytte dem opp og ned, og få en følelse av effekten de gjør på lyden. En liten justering kan ha stor innvirkning. Dette er bare en av grunnene til at EqualizerPro anses av mange for å være den beste musikkutjevningen rundt.
  • Bass boost effekt : Bass boost er en lyd effekt som forsterker lave frekvenser av lyden. Forbedre bastonen din uten å maskere den, og sørg for en jevn, ren boost.
  • 20 + equalizer forhåndsinnstillinger : EqualizerPro leveres med over 20 forhåndsprogrammerte forhåndsinnstillinger, spesielt utviklet for populære lyttemoduser. Du finner de vanlige "Rock" eller "Jazz" forhåndsinnstillingene for eksempel, samt unike forhåndsinnstillinger som "Vocal Booster".
  • Egendefinerte forhåndsinnstillinger : Opprett egendefinerte forhåndsinnstillinger som skal brukes med dine forskjellige programmer. Vi har alle forskjellige preferanser når det gjelder å lytte til musikk, se på filmer eller spille spill på PCen. Lag unike forhåndsinnstillinger og lagre dem for senere bruk.
  • Forhåndsinnstilt volumkontroll : Ved hjelp av dette enkeltbåndet kan du øke lave toner og forbedre den generelle lydutgangen uten at du må justere hvert bånd separat.
  • Enkel på / av-bryter : Med brukervennlig og brukervennlig design av EqualizerPro kan du enkelt slå programmet på og av i henhold til dine behov.

Du kan bruke EqualizerPro med forskjellige programmer, inkludert Pandora, Skype og Microsoft Windows Media Player. EqualizerPro er tilgjengelig for nedlasting fra sitt offisielle nettsted.

Last ned EqualizerPro

Det er en 7-dagers gratis prøveperiode som lar deg teste verktøyets funksjoner og se om den samsvarer med dine behov.

Verktøyet er kompatibelt med følgende Windows-versjoner: Windows 7, 8, 8.1 og Windows 10.

Å ha den beste lydopplevelsen har aldri vært enklere. EqualizerPro er veldig enkelt å bruke og har et svært brukervennlig brukergrensesnitt som lar deg raskt lære hva hvert alternativ gjør.

Hvis du allerede brukte EqualizerPro på Windows-datamaskinen din, fortell oss mer om din erfaring i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.