Last ned Wikipedia App for Windows 10 [Last ned lenke og gjennomgang]

Wikipedia-appen er en av de beste programmene for Windows 8 og Windows 10. Curios for å lære mer om denne appen? Les denne omfattende anmeldelsen nedenfor.

Hvis du leter etter den største gratis encyklopedien for nedlasting på din Windows 8 eller Windows 10-nettbrett eller laptop, bør du være glad for å høre at Wikipedia har sin egen offisielle Windows-app i Windows Store.

En av de mest fantastiske Windows 8- og Windows 10-applikasjonene som du for øyeblikket kan prøve i Windows Store, er uten tvil Wikipedia-applikasjonen . Personlig tror jeg det er det beste utdannelsesprogrammet i hele den hvite verden.

Hva annet kan slå et stort, stadig voksende bibliotek med kunnskap, og alt gratis? Foreløpig er det mer enn 20 millioner artikler om akkurat hva du vil lese.

Wikipedia er den frie encyklopedien som inneholder mer enn 20 millioner artikler på 280 språk, og er det mest omfattende og mye brukt referansearbeidet mennesker noensinne har samlet.

Hvis du har brukt Wikipedia til nå bare på nettet, ikke bli overrasket over den store forskjellen i Windows 8 og Windows 10-applikasjonen.

RT-brukere bør ikke bekymre seg, denne Wikipedia-appen fungerer akkurat på ARM, x64 eller x86-enheter.

Dette betyr at opplevelsen vil være akkurat det samme om du er på en Windows RT-, Windows 8- eller Windows 8 Pro- og Windows 10-enhet.

For øyeblikket har søknaden en 4 ut av 5 karakter og har blitt vurdert bare av 600 personer. Etter hvert som Windows 10-versjoner blir mer populære, kan du forvente at tallet øker mye.

Fornøyelser for å få en førstehånds opplevelse med Wikipedia-appen? Følg nedlastingskoblingen nedenfor og installer den på PCen.

 • Last ned Wikipedia-appen på PC [Gratis nedlasting]

Oppdater til Wikipedia-appen for Windows 10

Siden 2012 har appen i Wikipedia utviklet seg. Nå har den en stolt 4/5 rangering på Microsoft Store. Her er noen av de nye funksjonene:

 • Den nye "Utforsk feed" -funksjonen viser trendende artikler rett på startskjermbildet
 • Appen var utstyrt med et tekstbehandlingsprogram for redigering / formatering / endring av stadig utviklende innhold
 • Du kan nå bruke en integrert talesøkfunksjon
 • Du kan bruke Wikipedia-appen på nesten 300 språk

Gjennomgang av Wikipedia-appen

Den første forskjellen du møter vil være hovedskjermbildet. Der, som du kan se på bildet nedenfor, finner du betydningen av dagen i historien, uthevede artikler og bilder, samt artiklene som nylig er oppdatert av brukere på tvers av Wikipedia.

Du finner Wikipedia under Bøker og referanse kategori, men her er en direkte link til den (du finner den også i slutten av artikkelen).

 • RELATERTE: Her er de beste utdanningsprogrammene for PC

Husk å sjekke ut denne artikkelen og bokmerke den hvis du vil, fordi vi hele tiden vil oppdatere den, da flere versjoner av Windows 8 og Windows 10 Wikipedia-appen vil vises.

For nå er det den første versjonen, og det er bare naturlig at det er problemer.

En av de største endringene du vil legge merke til med dette programmet, er at du kan knytte artikler til startskjermen din for senere å lese, noe som vil vise seg å være ganske nyttig for brukerne.

Jeg har alltid ikke hatt nok tålmodighet til å lese artikler på Wikipedia, spesielt siden det var mange andre faner åpne. La oss håpe at denne funksjonen vil hjelpe meg å fullføre alle artiklene mine.

På samme måte som mange andre apps optimalisert for berøringsopplevelsen, vil du legge merke til at Wikipedia-applikasjonen er mer "skinnende", og på en eller annen måte er brukeropplevelsen mer naturlig.

Kanskje det er fordi Windows 8 sammen med Windows 10 er den største forandringen siden 1992, eller kanskje Wikimedia nettopp har gjort en fantastisk jobb.

Jeg vet ikke hva årsaken er, men jeg liker Windows Wikipedia-applikasjonen mye mer enn noe annet program, det være seg for Android, iOS, Windows Phone eller til og med selve nettstedet.

Tidlige anmeldelser finner Wikipedia en veldig nyttig app

Du finner spesielt nyttig hurtigsøkfunksjonen, siden det virker så enkelt å oppdage emner og historier du er interessert i. Men når det gjelder applikasjonens formatering, er det opp og nedturer. Her er hva Ryan Matthew Pierson med LockerGnome måtte si om dette:

Hvis det primære bildet har en lang billedtekst, overføres bildeteksten til den andre kolonnen i det tidsskriftlignende arrangementet. På enkelte artikler oppretter det en hvit plass som enkelt kan fylles ut av noe annet. Når du drar programmet til et sidepanel, ser alt ut til å stikke på plass, og du får en utrolig kul (og nyttig) ressurs langs siden av skjermen. Dette gjør en av de mer viktige funksjonene i Windows 8 som mye mer nyttig .

Det som virkelig er kjempebra om dette er hvor lett alt er satt opp. Du kan endre språket til en side hvis du ikke er komfortabel med engelsk. Den enkleste delen er å søke på Wikipedia, du må bare begynne å skrive og det er alt. Wikipedia vil da finne artikkelen og levere den til deg.

Et problem som Wikipedia-appen har for øyeblikket, er med store skjermer, som rapportert av TechWhack. Softpedia har også en god mening om Windows 8 og Windows 10 optimalisert Wikipedia :

Appen gjør rikelig bruk av fliser; Hjemmeskjermen består helt av fliser som fører til enten bilder eller artikler. Artikkelvisningen er tatt vare på Windows 8 også. Du ser sidenoppsettet vanlig for Windows 8-apper, hele greia er ganske slank. Selv infoboxen har blitt gjemt bort for å legge plass til teksten og bildene. Appen integreres med den globale søkefunksjonen i Windows 8 også. Det er støtte for deling av funksjoner, du kan knipse den til siden av skjermen, og det er enda en klemme for å zoome funksjonen for raskt å komme til delen listen. Og akkurat som Android-en, er appen åpen kildekode.

 • RELATERT: Khan Academy for Windows 8, Windows 10: Utdanning på fingertuppene

Hovedtrekkene til Wikipedia-søknaden

Selv om ingenting kan slå og matche din egen erfaring med et program, trenger du fortsatt å vite hva du får på nettbrettet. Så, la oss oppsummere akkurat hva kan Wikipedia på Windows 8 eller Windows RT og Windows 10 gjøre for deg:

 • Søk - Appen integrerer nesten usynlig inne i Windows 8 og Windows 10, og lar deg søke enten fra Wikipedia-programmet eller faktisk fra Windows 8 Global Search-widgeten.
 • Del - hvis du har brukt Wikipedia på Android og iOS, så vet du at du kan dele Wikipedia-artikler om sosiale medier eller e-post. Men det nye delingssystemet i Windows 8 og Windows 10 gjør det virkelig en glede.
 • Snap -snap er som å minimere et program i tidligere Windows-versjon, bare at Wikipedia-applikasjonene automatisk blinker til en enkelkolonnevisning. Tenk deg å jobbe med et historieprosjekt og ha Wikipedia-appen i sidebjelken. Helt fantastisk.
 • Semantisk zoom - Vi har rapportert at Wikipedia-appen kanskje ikke er så fantastisk på store skjermer, men du bør vite at ved å bruke semantisk zoom på store artikler, kan du gå til hvilken som helst del av artikkelen du vil ha.
 • Pin artikler - ved hjelp av høyreklikk-funksjonen kan du knytte bestemte artikler til hovedskjermen din for senere å lese.

Så har du installert Wikipedia-appen på Windows-datamaskinen din? Fortell oss mer om din erfaring i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2012, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.