Last ned og installer Windows 10, 8 GadgetsPack med letthet

Som du vet på Windows 8, 10, kan vi ikke bruke de klassiske Windows 7-desktopgrensesnittene, da Microsoft erstattet denne programvaren med Windows Store, hvor du når som helst kan laste ned og angi forskjellige apper som ligner på de desktop-gadgets som har vært introdusert til oss siden Windows Vista .

Men hvis Windows 8, 10 ikke er nok for deg, og du vil tilpasse systemet ditt med din egen smak, bør du vite at du fortsatt kan bruke Windows 7-desktop-gadgetene på Windows 8 eller Windows 8.1, 10-baserte nettbrettet, bærbar eller stasjonær. Hvordan er det mulig? Vel, alt du trenger å gjøre er å laste ned stasjonære desktop-gadgets på enheten din, og det er pent det. Du kan deretter velge hvilken gadget du vil bruke eller hvordan du skal organisere skrivebordet ditt for å få tilgang til den nyeste informasjonen, enten vi snakker om forretningsområdet eller bare om underholdningsformålet.

Siden Microsoft ikke har tatt med skrivebordsgrensesnitt i Windows 8 eller Windows 8.1, 10 for å laste ned disse funksjonene må du få et tredjepartsverktøy. Det er flere apper å bruke, selv om den mest populære programvaren er

Last ned 8GadgetPack på Windows 10

8GadgetPack . Med denne appen vil du i utgangspunktet kunne laste ned Windows 7 standard desktop gadgets på din Windows 8, 10-basert enhet. Deretter kan du velge hvilken gadget som skal vises på skrivebordet ditt, og hvordan du organiserer datamaskinen din for å få tilgang til favorittgrensesnittene dine.

Hvis du vil teste 8GadgetPack-appen, bare last ned den samme herfra - ikke bekymre deg, appen er gratis distribuert og fungerer uten feil eller problemer på et Windows 8 eller Windows 8.1, 10-system. Deretter installerer du verktøyet på enheten din ved å følge instruksjonene på skjermen og i sluttlanseringen 8GadgetPack. Først må du teste alle alternativene for å administrere skrivebordet og deretter velge hvilken stasjonær gadget du vil sette inn på datamaskinen.

Heldigvis er 8GadgetPack ikke den eneste gadgetappen du kan bruke til å ta med Windows 7-gadgets til Windows 10. Det finnes andre lignende apper du kan bruke, inkludert Gadgets Revived, Win10 Widgets, Gadgetarian, og så videre. For mer informasjon om hvert av disse verktøyene, kan du sjekke ut denne listen over de beste gadgetappene du kan bruke på Windows 10-datamaskinen din.

Det er alt; nå vet du hvordan du laster ned, installerer og bruker stasjonære gadgets på Windows 8 / Windows 8.1./ Windows 10-baserte enheten. Hvis du trenger andre råd eller ekstra hjelp til hvordan du bruker 8GadgetPack, ikke nøl med og bruk kommentarfeltet nedenunder - vi hjelper deg så snart som mulig, og vi vil oppdatere denne veiledningen tilsvarende.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.