Last ned BitDefender 2019 gratis: Alle antivirusversjonene

Bitdefender har alltid vært en topp service for når det gjelder beskyttelse mot de ulike truslene som overflaten er online, men også offline. Når vi går videre og teknologien får en mer sentral rolle i våre liv, så gjør også metodene som vi kan angripe, økt styrke.

Alt dette betyr at hackere og antivirusutviklere styrker spillet samtidig, så det er alltid et veldig følsomt kamp. Derfor er det viktig å ha den nyeste og kraftigste sikkerhetsløsningen og for Bitdefender-fans og brukere, det er Bitdefender 2019.

Interessert i hva 2019-versjonen har på lager for brukere som vil vite hvorfor de skal oppgradere? La oss ta en titt og se hva som koker over på Bitdefender. Det lukter sikkert som high-end sikkerhet.

De beste funksjonene tar spotlighten i Bitdefender 2019:

Avansert trusselforsvar

Denne funksjonen gjør at antivirusprogrammet kan skanne datamaskinen, men også for å holde et vakkert øye med alle tjenester og prosesser som skjer, som bare virker fiskete. Hvis noe er mistenkelig eller ute av plass, vil Bitdefender ødelegge den inntrengeren og debunkere noen ordninger som en ønskesøkt hacker kunne ha tenkt på.

Webkamera beskyttelse

En av de nestiest måtene dine personlige opplysninger kan lekke på er gjennom webkameraer. Feilkyndige har lært å manipulere intetanende offerets webkameraer fra en avstand for lenge siden. Med den nye webkamera-beskyttelsesfunksjonen er ditt webkamera imidlertid så trygt som mulig.

Hvis du er bekymret for beskyttelse mot webkamera, kan du kjøpe Huawei Matebook X Pro-bærbar PC som har et popup-webkamera for ekstra sikkerhet.

Sikker filer (for Mac eller Windows)

Funksjonen er tilgjengelig på både Mac og Windows, og det lar brukeren beskytte sine data. Modusen gjør det mulig å få tilgang til data kun av pålitelig programvare. Dette er bra mot sikkerhetstrusler som ransomware, som blir en stor bekymringsfaktor.

Brannmur og foreldrekontroll

Den nye Bitdefender er ideell for både å holde trusler ute og holde barna fra å få tilgang til ting de ikke burde. Barn er de mest sårbare i nettområdet, og å holde dem trygge er en vanskelig bedrift. Derfor er denne svært effektive programvaren nødvendig.

Last ned BitDefender 2019 gratis

Hvis du vil laste ned BitDefender 2019 gratis, må du være klar over at den eneste måten å gjøre dette på, er gjennom et gratis prøveversjonstilbud. Hvis du liker produktet, vil du fortsette å bruke det, hvis du er nå, er du fri til å finne noe annet. Men siden dette anses å være det beste antivirusprogrammet i 2019 som du kan få, tviler jeg på at du finner noe bedre. Så her er nedlastingskoblingene:

  • Last ned BitDefender Antivirus Plus 2019 gratis
  • Last ned BitDefender Total Security 2019 gratis
  • Last ned BitDefender Internet Security 2019 gratis
  • Last ned BitDefender Family Pack 2019 gratis

Hvis du er interessert i å kjøpe en lisensiert versjon, klikk her for å gå på BitDefenders nettsted.

Vi har allerede gjennomgått alle Bitdefender 2019 versjoner. For mer informasjon, kan du lese vurderingene som er oppført nedenfor:

  • Bitdefender Antivirus Plus 2019: Det beste rimelige antivirusprogrammet for Windows-brukere
  • Bitdefender Internet Security 2019: Det beste antivirusprogrammet for Windows-plattformen
  • Bitdefender Total Security 2019: Den beste multi-platform antivirusprogramvaren

Redaktørens merknad: Dette innlegget har blitt oppdatert for å vise de mest nøyaktige tilbudene og prisene som er tilgjengelige for Bitdefender 2019.