Last ned AVG Antivirus Free for Windows 10, Windows 8.1, 8 [Nyeste versjon]

Når det gjelder å beskytte Windows 8 eller Windows 10-enheter mot virus, trusler og skadelig programvare, vil du kanskje vurdere AVG Antivirus Free som gir sikkerhet og også en smart forebyggende teknologi som hindrer deg fra å få tilgang til infiserte nettsteder og mye mer. Ta en titt på den nyeste versjonen av AVG Antivirus, og la oss se nærmere på funksjonene i AVG gratis versjon.

AVG har kommet langt og fortsetter å forbedre ved å tilby en av de mest effektive hjelpene mot virus og trusler. Med 2015 har de forbedret sin kjernemotor og dens nøyaktighet, oppdagelse og fjerning av virus, blokkering av infiserte koblinger mens du surfer, men også du vil se Windows 8, 10 som design tilgjengelig i den nye versjonen av denne appen.

AVG Antivirus Free 2015 vil gi deg en stor beskyttelse gratis. Har et brukervennlig grensesnitt, og det blir stadig sterkt anbefalt og vurdert av Windows-brukere som "noe du kanskje vil ha i ditt hjørne".

Last ned AVG Antivirus Free nå for Windows 10, Windows 8

AVG Antivirus Free 2015 og også AVG Internet Security 2015 inkluderer følgende funksjoner:

 1. "Beskyttelse": Denne delen handler om å stoppe virusene før du kommer til systemet ditt, sjekker filene og koblingene før du klikker på dem. Også i denne funksjonen har du følgende alternativer:

  Antivirus : Dette vil beskytte operativsystemet mot virus, ormer, trojaner, og forhindrer dem i å få tilgang til systemfiler og mapper som kan føre til at ditt Windows-system virker feil.

  Anti Malware (AVG Resident Shield) : gir sikkerhet mot malware angrep. AVG Email Scanner: Beskytter og oppdager infiserte vedlegg og er også kompatibel med Microsoft Outlook 2010.

  AVG Anti-Rootkit: Dette vil bidra til å oppdage og forhindre nedlasting av rootkits ved å følge en forhåndsdefinert algoritme.

  AVG Protective Cloud Technology : Denne funksjonen identifiserer og forhindrer trusler med automatiske oppdateringer av programvaren.

  AVG LinkScanner Surf-Shield : Søker hver nettside du får tilgang til med en smart forebyggende teknologi som hindrer deg fra å klikke på infiserte nettsteder.

  AVG Social Network Protection: Verifiserer koblingene du deler på sosiale nettverk som Facebook, Twitter og mange andre, slik at du alltid er beskyttet.

 2. "Gratis mobilbeskyttelse inkludert": Denne delen vil opprette en viktig beskyttelse for Android-enheten din.

  AVG Mobilation Antivirus Free for Android: Beskyttelse mot virus og skadelig programvare når du ringer, sender og mottar SMS, laster ned apper, musikk, videoer, surfing på nettet alltid på en sikker måte. Det hjelper deg også med å holde smarttelefonen din trygg fra apper som kan sakte enheten og finne den i tilfelle du mister den, eller hvis den er stjålet via satellitteknologi, som sikrer dataene dine ved å låse enheten eller tørke den helt.

 3. "Personvern": Vil du vite hvem som sporer din dato eller identitet ved å bruke følgende.

  AVG sporer ikke: alle nettstedene som samler data blir vist for deg, og også som en annen god funksjon er plugin-modulen for AVG Security Toolbar som støtter Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome.

  AVG Identity: Dette er en beskyttelsesfunksjon som forhindrer å stjele dine personlige data og sikrer din personlige informasjon.

  Anti-Spyware: holder identiteten din trygg fra Adware og Spyware.

  AVG WiFi Guard: holder deg unna uønskede WiFi-nettverk som kan være en potensiell trussel.

 4. "Ikke la spor av de slettede filene dine": Når du sletter filer, går det direkte gjennom en File Shredder som gjør at de ikke kan åpnes eller gjenopprettes.
 5. "Ytelse": Vi vil alle ha et antivirusprogram som ikke vil senke systemet vårt, slik at AVG vil tilby nettopp det ved å ha implementert noen kritiske funksjoner.

  AVG Turbo Scan: En rask og smart skanning ved først å sjekke de siste lagrede filene dine på minnet.

  Spillmodus: hindrer lags eller fryser mens du spiller og beskytter dine spillpriser også fra hackere.

  AVG Smart Scanner: Denne funksjonen vil skanne PCen mens du går i tomgang, og går umiddelbart til lav prioritet når du bruker musen eller tastaturet.

 6. "Støtte": Tilbyr deg AVG gratis støtte med et lag tilgjengelig til enhver tid uten kostnad overhodet.
 7. Intuitivt råd og varsler: Å gi omfattende støtte i fremtidige problemer og en enkel måte å håndtere dem. AVG har automatisk oppdatering slik at du alltid vil være beskyttet og sikret.

AVG AntiVirus Free 2016 16.0.7294

Denne versjonen er utgitt i begynnelsen av desember 2015, men en changelog har ikke blitt gjort tilgjengelig for denne versjonen. Men ifølge tilbakemeldinger som kommer fra brukere, ser det ut til at det har blitt utgitt et par fikser for å ta vare på mange irriterende feil.

AVG 2018 og 2019 [oppdatering]

AVG 2018 var en kraftig utgave og hadde noen kule funksjoner som Ransomware-beskyttelse som hjelper deg med å holde filene dine trygge ved kryptering. En annen flott funksjon er Webkamerabeskyttelse som holder deg trygg når du surfer. For mer informasjon om alle funksjonene AVG2018 inkluderer, foreslår vi at du sjekker funksjonslisten fra den offisielle AVG-nettsiden.

AVG 2019 er fortsatt i prosess. Det siste året har vi klart å ha den ferskeste informasjonen og inkludere AVG i vår beste 2018 AV-liste. For AVG 2019 venter vi på informasjon fra utviklerne og oppdaterer vår beste 2019 Antivirus-liste så snart som mulig. Hold øye med det, og du vil få det ferskeste antivirus til en bra pris.

Merk: For gratis versjoner må du søke på AVGs offisielle nettside.

AVG kan tilby deg en betalt versjon som har en gratis 30-dagers prøveversjon

Online Shield: Denne funksjonen vil holde deg borte fra skadelige nedlastinger, Data Safe, Anti-Spam, slik at du er trygg mot spam og svindel, og du kjøper og bestiller online er beskyttet mot hackere.

Du kan laste ned AVG Antivirus Free 2015 ved å klikke på lenken som er oppført nedenfor, og du vil få dette programmet oppe i løpet av få minutter etter at installasjonen er fullført.

AVG Antivirus Free 2015 spesielt laget for Windows 8.1 og Windows 10