Last ned Avast Free Antivirus for Windows 10, Windows 8 [Nyeste versjon]

Hvis du ikke føler deg trygg i det siste nå med Avast Free Antivirus, kan du trygt beskytte Windows 10 eller Windows 8-enheten, og du kan også få tilgang til mange andre nyttige funksjoner som er tilgjengelige i 2015-versjonen av denne applikasjonen og 2018-versjonen som vi vil. Men du får sjansen til å lære alt Avast Free Antivirus har å tilby ved å lese linjene under.

Da du tidligere kunne beskytte enhetene dine som Windows 10 eller Windows 8-PCer, er bærbar PC og Smartphone nå med den nyeste versjonen av Avast Free Antivirus 2015, kan du holde nettverksenhetene dine så vel som ruteren du har installert i ditt hjem eller bytteene du bruker til nettverket.

Ikke bare det "Avast Free Antivirus" er et av verdensledende antivirusprogrammer spredt over hele verden, men det klassifiseres i toppdiagrammer fra alle synspunkter angående sikkerheten til enhetene dine, samt nettverksmaskinvaren du har i ditt hjem.

Last ned Avast Free Antivirus 2015 nå for Windows 10, Windows 8

Når det gjelder applikasjonsgrensesnittet, har de nyeste versjonene av Avast en mer unik og enkel å bruke startmenyen for hver bruker å få tilgang til svært raskt noen av funksjonene som er tilgjengelige i programmet.

Den nyeste versjonen som du kan laste ned gratis er Avast 2015 Antivirus, og ved siden av denne versjonen er de nye funksjonene tilgjengelige som:

 1. "Rensing av nettleser":

  Denne funksjonen synes jeg er nyttig for alle typer Windows 8- eller Windows 10-brukere, fordi den har muligheten til å rense nettleserens verktøylinje for eventuelle tillegg som du kanskje har installert med andre programmer. Så for rask fjerning og rengjøring av nettleserens verktøylinje, kan du bruke den nye funksjonen som er tilgjengelig i Avast 2015-versjonen.

 2. "Software Updater":

  Nå er du løst fra å måtte oppdatere programmene dine, fordi du med denne nye funksjonen kan gjøre det automatisk og holde Windows 8 eller Windows 10-enheten fylt med de nyeste programvarene som er tilgjengelige for operativsystemet.

 3. "Fjernassistent":

  Fra nå av trenger du ikke å installere noen tredjepartsprogram for å hjelpe slektningene dine eller kanskje vennene dine med støtten på Windows 8 eller Windows 10. Du kan gjøre dette direkte fra Avast 2015 Antivirus hvis den andre personen bruker samme versjon av antivirusprogrammet.

Versjonene du kan få av Avast Free Antivirus 2015 er tre i nummer:

 1. Den gratis Antivirus-versjonen:

  I denne versjonen får du tilgang til: Intelligent antivirus og anti-malware-funksjon, Hjemmenettverkssikkerhetsfunksjon og Rensing av nettleseren som du har lest om noen rader over.

 2. Internett-sikkerhetsversjonen:

  Denne versjonen har en 30-dagers gratis prøveversjon der du kan teste den og se om den passer bedre til dine behov i Windows 8 eller Windows 10. Også Internett-sikkerhetsversjonen ved siden av funksjonene som er tilgjengelige i gratis Antivirus, har en Anti-Spam funksjon som forhindrer at e-postboksen din mottar e-post eller spam-e-postmeldinger i fremtiden.

 3. Premier versjonen:

  Denne versjonen har også en 30-dagers gratis prøveversjon, og den har også en høyere sikkerhetsfrekvens for installerte apper, slik at den forhindrer at de blir hacket. Det har også en sikrere måte å slette dine private data for, for å hindre en utenforstående å få tilgang til de slettede elementene dine.

Last ned her den nyeste Avast Antivirus 2015 gratis

Oppdatering: Avast Free Antivirus 2018 (kort gjennomgang)

Denne versjonen er et av de beste som Avast har gitt ut så langt. Vi starter med den lave effekten på Windows 10, 8.1 PC-ressursene. Det har også lagt til noen sekundære funksjoner som kan være svært nyttige når det gjelder å optimalisere systemets prosesser og hastighet, som Disk Creator, Password Manager eller nettleserutvidelse for nettverkssikkerhet som holder deg trygg mens du surfer (en slags VPN). Programmet holder også popup-vinduer vekk fra nettleseren din, noe som øker surfopplevelsen din sikkert.

 • Last ned Avast Free Antivirus

Men hvis du er interessert i en bedre beskyttelse, anbefaler vi deg å betale abonnementet og kjøpe den betalte versjonen. Du kan gjøre det her.