Rabatterte Windows 8, Windows 8.1 og 10 Apps & Games denne uken

Microsoft har kickstarted Red Stripe Deals på apper og spill fra Windows Store akkurat som det gjør det for Windows Phone. Her er de diskonterte Windows 8-appene og spillene i denne uken.

Red Stripe-tilbudene på Windows 8, Windows 8.1 og Windows RT-apper og spill fra Windows Store er nå tilgjengelige for brukere, og Microsoft vil hver uke publisere tre av dem - ett Xbox-spill, ett indie-spill og en topplassert app.

Men vi nå også ut til Windows 8-utviklere for å kontakte oss og informere dem om deres rabatter, hvis noen. På den måten får vi flere rabatterte spill og apper å velge fra Windows Store

Reckless Racing Ultimate

Originalpris: $ 4.99 . Salgspris: $ 2.49

Det ser ut til å være et problem med denne rabatten fordi mange fortsatt ser den forrige prisen på fem dollar, og jeg kan også bekrefte dette. Guys, gjør det så raskt som mulig, fordi Reckless Racing Ultimate er et Windows 8-racing spill vi ikke vil gå glipp av!

Einstein Brain Trainer HD

Opprinnelig pris: $ 5.99 . Salgspris: $ 2.99

Brain trening apps på Windows 8 er ganske kjempebra som du får å holde minnet og logikken passer. Einstein Brain Trainer HD kommer med 30 nivåer for å stimulere hjernens aktivitet, fra de mest enkle til harde nivåene.

Bli med i hendene 2

Opprinnelig pris: $ 3.49 . Salgspris: $ 1, 49

Joining Hands 2 sequel bygger på suksessen til den første versjonen, og kommer med mer enn 140 morsomme og utfordrende nivåer hvor du vil spille med 8 slags søte Peablin-figurer.

Les også : Asfalt 8: Luftburet spill lansert i Windows 8 Store

La oss håpe at fremtidige Red Stripe-tilbud også inkluderer gratis apps og spill fra Windows Store. For nå er jeg sikker på at det er utviklere som har diskontert sine apper, så vær så snill å nå ut.

Andre rabatterte Microsoft Store-apper og spill [Oppdater]

Siden denne artikkelen ble skrevet, dukket mange andre tilbud på interessante apps og spill. Hver uke er det forskjellige kampanjer på Microsoft Store, men noen spill forblir "tiltalende", selv om de ikke er diskontert denne uken. Her er noen lister over spill og programmer som du finner på Microsoft Store, og jobber med:

  • 100 + beste Windows 10 Store spill å spille i 2018
  • Beste Windows 8, 10 App denne uken: Carcassonne, det populære brettspillet
  • Rabatterte Windows 8 Apps & Games denne uken # 8
  • Rabatterte Windows 8 Apps & Games denne uken # 10
  • Red Stripe tilbud: Discounted Windows 8 Apps & Games [# 16]

Gi oss beskjed hvilke spill du fant og spilte til beste pris i kommentarfeltet.