Visste du at du kan kjøre disse Android-emulatorene på low-end-PCer?

Android-spill og -programmer økte drastisk i popularitet når deres kompleksitet og grafikk utviklet seg nok. Med et nesten ubegrenset antall spill og programmer tilgjengelig på PlayStore, er det ikke rart at folk begynte å tenke på en måte å spille Android-spill på større skjermer.

Dessverre, de fleste Android-emulatorer som er tilgjengelige på markedet i 2019, krever at du har en medium til high-end-PC for å kunne spille favorittspillene dine riktig.

I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste alternativene for Android-emulatorprogramvare for PCer som har liten innvirkning på systemressurser, og lar deg spille spill og kjøre programmer, selv på en lav-PC.

Hvilke Android emulatorer skal jeg installere på min gamle PC?

1

BlueStacks

BlueStacks App Player er et utrolig kraftig Android emulator programvare alternativ som kan kjøre med lite eller ingen problemer på PCer med low-end spesifikasjoner.

Denne emulatoren er veldig enkel å konfigurere og støtter også flere kontoer. BlueStacks ble designet med spill i tankene, og er basert på Android 7 Nougat.

Den siste versjonen av denne programvaren, BlueStacks 4, sies å være den raskeste versjonen som noensinne er opprettet av selskapet, slik at du kan kjøre Android OS opptil 8 ganger raskere enn de nyeste toppmoderne smarttelefonene.

Utover det er veldig brukervennlig grensesnitt, har BlueStacks et utrolig bredt spekter av funksjoner.

Du kan tilpasse måten du styrer spillene dine på, enten ved å bruke nøkkelkortfunksjonen til å tilordne bestemte kontroller til tastaturet, og til og med fungerer på gamepads. Nøkkelkortkonfigurasjonen kan enkelt lagres og lastes etter behov, basert på maler for ulike spilltyper.

Du kan enkelt overføre filer fra din virtuelle enhet til PCen, vri retningen på skjermen ved å klikke på en knapp, installer .apk-filer ved å dra og slippe, og mer. Dette verktøyet lar deg også ta opp skjermen enten via video eller skjermbilder som er lagret på harddisken, og mange kraftige tilpasningsalternativer når det gjelder ytelse.

BlueStacks kommer også med en Premium abonnementsplan som har et stort utvalg av ekstra funksjoner og fordeler:

 • Premium kvalitet støtte - du kan stille spørsmål og få hjelp i forbindelse med eventuelle problemer
 • Ingen popup-annonser og foreslåtte apper
 • Ett abonnement kan brukes på opptil 5 PCer
 • Mulighet til å bruke bakgrunnsbilder til din Android virtuelle enhet

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du kan kjøpe premium-versjonen av Bluestacks, kan du besøke den offisielle nettsiden.

 • Last ned nå Bluestacks gratis fra denne lenken + gratis spill
2

NoxPlayer

NoxPlayer er et av de beste programvarene for å simulere Android-spill på Windows-PCen på grunn av det utrolige, brede spekteret av funksjoner og raske lastetider.

Denne emulatoren fungerer perfekt på low-end-PCer, slik at du kan få en fullstendig Android-opplevelse uten komplikasjoner eller krevende oppsettprosesser.

Selv om denne emulatoren ble designet med spill i tankene, kan du også utforske et bredt spekter av Android-applikasjoner.

Som i tilfelle av BlueStacks, kan du også angi egendefinerte kontroller i Nox, for både tastaturer, berøringsskjerm og spillkontrollere, og lar deg også enkelt få tilgang til root.

For å gi en skreddersydd kundeopplevelse støtter denne programvaren DirectX og OpenGL grafiske innstillinger, og lar deg også redigere mengden RAM og CPU-kraft som er tildelt din virtuelle Android-enhet.

Runner Up Nox Player 6
 • Windows-kompatibel
 • Støtter gamepad / tastatur
 • x86 og AMD kompatibel
Last ned nå Nox gratis
3

YouWave

YouWave er en flott lett Android-emulator for din Windows PC, som har nesten alle emuleringskapasiteten til de tidligere programvarealternativene vi presenterte, men alt er pakket i en mindre pakke.

Hvis du ikke klarte å kjøre NoxPlayer eller Bluestacks riktig på datamaskinen, bør YouWave gjøre trikset.

Den gratis versjonen av denne emulatoren fungerer på en Ice Cream Sandwich-versjon, og lar deg laste ned et enormt utvalg av apps fra forskjellige appbutikker.

Premium-versjonen av denne programvaren kjører på Android 5.1 Lollipop, og tilbyr en løsning uten annonser, VT-X-sjekk for Win 10, lar deg lagre spill og har også volumkontrollknapper.

YouWaves vennlige brukergrensesnitt er flott for folk som ikke vil bruke for mye tid på å lete etter alternativer eller tilpasse alle aspekter av innstillingene.

Last ned YouWave

4

Droid4X

Droid4X er et annet alternativ for lett emulatorprogramvare som enkelt kan kjøre på Windows-PCen din. Du kan spille alle Android-spill på en større skjerm, teste og utforske apps, se på filmer, lytte til musikk, etc.

Å ha denne emulatoren tilgjengelig er et svært nyttig verktøy med et stort utvalg av funksjoner.

La oss utforske noen av de beste funksjonene:

 • Touchscreen-kompatibilitet
 • Den lar deg tilpasse kontrolleren eller tastaturet
 • Ta opp videofiler eller ta stillbilder av skjermbildet for virtuell enhet
 • Last ned apper direkte fra emulatoren og installer dem med ett klikk
 • Tilpassede kontroller av grafiske innstillinger
 • Gratis

Last ned Droid4x

5

Ko Player

Ko Player er en annen utrolig og enkel å bruke emulator programvare som lar deg enkelt etterligne favorittspillene dine til en virtuell Android-enhet.

Du kan utforske Ko Player's store utvalg av programmer og spill fra sin offisielle butikk, eller du kan laste ned apper og spill direkte fra Google Play.

La oss utforske noen av sine beste funksjoner:

 • OpenGL og maskinvare akselerasjon støtte
 • Kan brukes med flere kontoer
 • Kan ta opp skjermbildet for virtuell android-enhet og dele spillopptaket
 • Gamepad og tastaturkontroll tilpasning
 • Flott kvalitetsvisning på store skjermer
 • App Center - inneholder et bredt utvalg av programmer og spill

Last ned Ko Player

Konklusjon

I denne listen har vi utforsket noen av de beste Android-emulatorprogramvarealternativene du kan kjøre på, selv på en lav Windows-PC.

Det er verdt å merke seg at effektivitetsnivået til hver av programvaren som presenteres ovenfor, vil variere i henhold til systemets konfigurasjon. Vi anbefaler at du først prøver en app som NoxPlayer eller BlueStacks for å teste kompatibiliteten med datamaskinens spesifikasjoner, på grunn av det utrolige spekteret av funksjoner de har å tilby.

Hvis disse to programvareemulatorene ikke gjorde jobben i ditt tilfelle, kan du alltid prøve Ko Player, noe som ligger litt midt på skalaen når det gjelder innvirkning på har på systemet.

Hvis du ikke er fornøyd med hvordan Ko Player jobber på PCen, vil du sikkert finne en løsning ved å bruke en av de lette alternativene - YouWave eller Droid4x emulatorer.

Vi vil gjerne vite hva som er din favoritt Android-emulator for PC som kjører på lavspesifikke systemer. Gratis ledig til å gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 5 beste emulatorer for PUBG Mobile på PC for en ny spillopplevelse
 • 3 beste Sega Dreamcast emulatorer for Windows 10 brukere
 • Topp 5 emulatorer som skal brukes til Nvidia Shield TV