CyberGhost 7: Den beste Windows 10 VPN å bruke i 2019

Det er viktig å beskytte ditt privatliv på Internett, og for å gjøre det, trenger du bare å bruke en VPN. Det er mange flotte VPN-tjenester tilgjengelig, og i dag ønsker vi å vise deg det nyeste medlemmet av CyberGhost VPN-familien.

CyberGhost 7 for Windows, det eneste VPN-verktøyet du trenger

CyberGhost VPN er en berømt VPN-leverandør, og nylig har selskapet gitt ut den nyeste versjonen av VPN-verktøyet CyberGhost 7 for Windows. I dag skal vi ta en grundig titt og fortelle hva som har den nyeste CyberGhost-versjonen å tilby .

Et nytt og enkelt brukergrensesnitt

Den nyeste versjonen av CyberGhost for Windows er utrolig enkel å bruke takket være det vennlige og enkle grensesnittet. Når du har installert det, vil CyberGhost sitte komfortabelt i din systray, slik at du kan få tilgang til det med bare ett klikk.

Hvis du ikke har en CyberGhost-konto, kan du enkelt lage den direkte fra skrivebordet, om noen minutter. Når kontoen din er klar, må du bare logge på, og du vil kunne skjule din IP-adresse med bare ett enkelt klikk.

Brukergrensesnittet ligner utseendet til Windows 10 Settings-appen, så hvis du er en Windows 10-bruker, vil du føle deg som hjemme med CyberGhost 7.

Over 3000 + servere å velge mellom

Som du kan se, er det utrolig enkelt å koble til en automatisk server og skjule din IP-adresse med CyberGhost VPN, men du kan også velge fra en av 3000 + tilgjengelige servere. Når du starter programmet, er det automatisk konfigurert til å velge den beste plasseringen automatisk.

  • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (for tiden 73% avslag)

Ved å gjøre det, vil du være koblet til nærmeste og raskeste serveren. Du kan imidlertid tilordne favorittservere og koble til dem med bare to klikk. Selvfølgelig kan du alltid utvide serverlisten og vise alle tilgjengelige servere.

Hvert sted vil vise deg relevant informasjon, som antall brukere, serveravstand og serverbelastning. Hvis du vil, kan du raskt legge til noen av disse stedene i favorittlisten din ved å klikke på stjerneikonet ved siden av det.

I tillegg kan du utvide hvert sted og se tilleggsinformasjon som ping. For å koble til en server, dobbeltklikk du på den ønskede serveren fra listen, og du er god til å gå.

Alle servere er sortert i to kategorier, For torrenting og For streaming, slik at du enkelt kan finne serveren for dine behov. Vi må nevne at streaming servere vil også fortelle deg navnet på tjenestene de er optimalisert for, noe som er perfekt hvis du vil ha tilgang til geolocked innhold på nettet.

Etter at du har koblet deg til en server, kan du se din IP-adresse og -adresse, men du har også tilgang til en fartdiagram, samt din nåværende og maksimale nedlastingshastighet. Du kan også se mengden nedlastet MB og lengden på økten din.

Fleksible tilkoblingsfunksjoner

Cyberghost VPN støtter noen avanserte tilkoblingsfunksjoner, for eksempel muligheten til å blokkere annonser og påtrengende popup-vinduer. VPN kan også blokkere ondsinnede nettsteder og online sporing som kan være ganske nyttig hvis du er bekymret for ditt privatliv og sikkerhet online.

Programmet inneholder støtte for HTTPS-omadressering for å sikre at du alltid besøker den krypterte versjonen av et nettsted. Til slutt er det en datakomprimeringsfunksjon som komprimerer bilder og andre elementer for å gjøre surfingen raskere enn før.

Alle disse funksjonene kan være ganske nyttige, og du kan aktivere eller deaktivere dem som du ønsker.

Totalt er CyberGhost 7 for Windows perfekt hvis du vil beskytte ditt privatliv på Internett eller tilgangstjenester som ikke er tilgjengelige i ditt land, så hvis du leter etter et nytt VPN, er CyberGhost 7 vår toppvalg.