Common Football Manager 2018 bugs og hvordan å fikse dem

Football Manager 2018 er ute nå! Det er allerede titusenvis av spillere som liker spillet, og tester deres ledelsesevner.

Som tittelen antyder, utfordrer Football Manager 2018 deg til å lede fotballklubben til seier. Som klubbdirektør er du ansvarlig for alt, du bestemmer hvem du skal ansette, hvilken strategi du skal adoptere på feltet, etc.

Som det skjer med hvert nyutgitt spill, er Football Manager 2018 påvirket av en rekke problemer som spenner fra mindre svikt til spillkrasj.

I denne artikkelen viser vi de vanligste Football Manager 2018-feilene som rapporteres av spillere, samt deres tilsvarende løsninger, når det er tilgjengelig.

Pass på å bokmerke denne siden slik at du raskt kan laste den inn igjen hvis du opplever lignende problemer.

Før vi dykker inn, må du kontrollere at datamaskinen din oppfyller systemkravene for å kjøre spillet.

Slik løser du vanlige problemer med Football Manager 2018

 1. FM18 starter ikke
 2. Crash dumper
 3. Et lagret spill lastes ikke inn
 4. Feilmeldingen 'XML Parsing missing'
 5. Kampen vil ikke løpe jevnt
 6. Lav FPS

1. FM18 starter ikke

Vel, dette er et klassisk problem. Mange spillere sloss for en stund til de klarte å starte spillet, mens andre fortsatt prøver å finne en løsning for å fikse dette problemet.

når jeg kjører spillet går det til startskjermen med musikken og stopper. sier Fm-leder 18.1 av 1040047 (staging) har stoppet. noen ideer . Takk

Her er noen løsninger for å fikse Football Manager 2018 lanseringsproblemer:

 • Kjør spillet på din dedikerte GPU og ikke den integrerte GPU, hvis du bruker en slik konfigurasjon.
 • Installer de nyeste oppdateringene på Windows 10 på PCen.
 • Kjør et fullstendig system antivirus skanning.
 • Deaktiver brannmuren og antivirusprogramvaren og prøv å starte spillet igjen.
 • Deaktiver bakgrunnsprogrammer og programmer slik at systemet ditt kan lede alle nødvendige ressurser til spillet.
 • Kjør System File Checker eller bruk en dedikert registret renere for å få jobben gjort.

2. Crash dumper

Vi har et annet klassisk problem på listen: crash dumps. Dette problemet har påvirket alle Football Manager-spillutgavene, så spillerne er egentlig ikke overrasket over at det skjer i den siste utgivelsen også.

Vanligvis skjer disse krasjene i midten av spillet.

Slik reparerer du krasjdumper i Football Manager 2018

Selvfølgelig kan du også bruke de løsningene som er nevnt ovenfor. Hvis problemet vedvarer, kan du også prøve disse løsningene:

 • Aktiver det grenseløse vinduet. Denne handlingen kan midlertidig fikse krasjer.
 • Installer de nyeste GPU-driveroppdateringene på datamaskinen.
 • Slett spillets Lag spill-mappe som er plassert i brukerkatalogen din. Deretter avinstallerer du og installerer spillet på nytt.

Hvis ingenting virket, vent til en hurtigreparasjon er utplassert.

3. Et lagret spill lastes ikke inn

Hvis du ikke kan laste de lagrede spillene, vær trygg på at du ikke er den eneste. Ganske mange spillere klaget over dette problemet kort tid etter at spillet ble lansert.

Kan ikke laste mitt lagrede spill, enten fra spillet i gang eller når jeg prøver å laste inn spill fra tittelskjermbildet. Lagringsfilen finnes i mappen Mine spill i dokumentene mine, men er ikke synlig for å velge i popup-filen valgvindu i spillet. Noen andre hadde dette?

Den gode nyheten er at du raskt kan løse dette problemet ved å legge til .fm på lagre filnavnet. Høyreklikk på den -> velg Gi nytt navn> legg til .fm> klikk på Play.

4. Feilmelding "XML Parsing missing"

Den irriterende "XML Parsing mangler" -feil forhindrer brukerne i å lagre deres fremgang. Videre blir de bedt om å opprette en ny profil hver gang de starter spillet.

Jeg mottar hele tiden feilmeldingen XML Parsing mangler og noe om token 2 og selv om spillet fortsatt fungerer og ikke krasjer, kan jeg ikke lagre noe spill og hver gang jeg starter spillet blir jeg bedt om å lage en ny profil [ ...]

Jeg har sjekket FAQ og det er allerede et emne angående et XML-problem, men jeg har fulgt trinnene [...], men fortsatt det samme (eller enda oftere) og vet ikke hva som gjør. Jeg har brukt 35 € på et spill jeg ikke kan spille og etter en dag med forskning, kunne jeg ikke finne noen løsning på nettet.

Dessverre har vi ikke en løsning for å fikse dette problemet. Vi fortsetter å søke etter en, og vi oppdaterer denne artikkelen tilsvarende.

5. Kampen vil ikke løpe jevnt

Mange spillere sa at Football Manager 2018 fortsatt trenger litt polering. Det ser ut til at kampmotoren er ødelagt, noe som forårsaker ulike problemer, inkludert grafikkproblemer, lagring, hakkete / hoppete spill økter, etc.

"Match motor ????

Jeg har en god datamaskin, spillet sier at jeg har gode grapjics, så hvorfor er den faktiske kampen en total rot? trenger jeg å endre en innstilling eller noe eller er dette IT ?? LIKE DET ELLER LUMP DET? "

Som en løsning, prøv å sette spillet til lav grafikk, bruk nøkkelhøydepunkter, slå av skyggen i kampvalg, og installer de nyeste driveroppdateringene. Ikke glem å installere det nyeste spilloppdateringen.

6. Lav FPS

Utgivelsesversjonen av spillet brakte FPS-problemer for noen spillere, selv om spillet pleide å løpe jevnt i beta.

Alt var greit når jeg spiller demo av FM 2018. Men spillet er utgitt i dag, og det ble fullversjon. Da fikk jeg virkelig lave fps på begge spillgrensesnitt og kamp. Jeg har installert den siste versjonen av mine GPU-drivere. Hva er problemet ??

For mer informasjon om hvordan du fikser FPS-problemer, sjekk ut feilsøkingsguiden nedenfor:

 • Hvordan fikse lav FPS ved oppstart av spillet
 • Fiks: Windows 10 lav FPS til omstart
 • Slik løser du Windows 10 lave FPS-problemer.

For en bedre spillopplevelse anbefaler vi at du laster ned spillbrann gratis . Det vil hjelpe med ulike spillproblemer, for eksempel lav FPS, Lags og slow PC.

7. Musproblemer

Mange spillere rapporterte at noen ganger synes musen å ha egen vilje.

Hei, håper du har en god fm 18 opplevelse fordi jeg ikke. Bare lastet ned spillet og musen fortsetter å gå til øverste høyre hjørne av skjermen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse dette, kan noen hjelpe meg?

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser problemer med musen, kan du se gjennom feilsøkingshåndbøkene nedenfor. Forhåpentligvis vil en av dem hjelpe deg med å fikse museproblemer i Football Manager 2018:

 • Slik løser du musekamp på Windows 10
 • Slik løser du problemer med musebevegelser på din Windows-PC
 • Museklikk sluttet å fungere? Løs det med disse løsningene
 • Slik fikser du muselag i Windows 10 (og gjør det raskt igjen)

Dette er de vanligste Football Manager 2018 bugs rapportert av spillere. Selvfølgelig er denne listen ikke en uttømmende, det er mange andre problemer som forekommer ganske sjelden.

Vi er sikre på at Football Manager 2018s devs jobber med full fart for å fikse disse problemene, og vil frigjøre en oppdatering så snart som mulig.

[Viktige nyheter] F ootball fans ville definitivt ikke gå glipp av den viktigste fotballkonkurransen i øyeblikket. Selv om landet ditt ikke har en UEFA-godkjent kringkastingspartner, kan du se Stream League gratis. Sjekk ut den komplette veiledningen for å se UEFA Champions League på PC (live stream).

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017, og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.