Kan ikke legge til venner i Battle.net-spill? Løs dette problemet nå

Battle.net er en god tjeneste, men mange brukere rapporterte at de fortsatt har problemer mens de legger til venner. Dette kan være et problem, men i dagens artikkel viser vi deg hvordan du løser dette problemet en gang for alle.

Det største ved multiplayer-spill er, i tillegg til PvP-opplevelsen, å nyte spillet med vennene dine. Å kjempe mot fangehullsordene i WoW virker mye lettere med vennsamarbeid, og det er alltid morsommere å spille HeartStone med noen du kjenner.

Vi har imidlertid lest noen rapporter om vennsforespørsler og BattleTag-problemer. Ifølge dem kan noen brukere ikke sende eller godta vennforespørsler. Så, hvis du står overfor dette problemet også, har vi forberedt noen få løsninger som kan komme til nytte.

Fix Battle.net mangler venner og andre problemer med disse løsningene

  1. Endre region
  2. Slå av foreldrekontroll
  3. Lag litt plass i vennedekselet
  4. Legg til venner via e-post

Løsning 1 - Endre region

Selv om Battle.net er flott, har det noen merkelige begrensninger. Hele tjenesten er regionlåst, noe som betyr at du bare kan leke med venner som befinner seg i samme region. Dette er ikke et stort problem, siden du enkelt kan endre regionen i skrivebordsprogrammet. Pass på at dere begge er på samme server og prøv å sende en forespørsel da. Du kan når som helst sjekke din nåværende region fra skrivebordsprogrammet.

Hvis du og din venn er i samme region, fortsett til neste løsning.

Løsning 2 - Slå av foreldrekontroll

Foreldrekontroll er et godt sikkerhets- og tidsbegrensende tillegg til en multiplayer-plattform. Det forhindrer at mindreårige lager innkjøp i kjøp og lar foreldre skape spillplaner. Men noen av de tilgjengelige alternativene hindrer brukeren fra å sende / motta vennforespørsler. Du bør deaktivere disse alternativene for å løse problemet.

Løsning 3 - Lag litt plass i vennedekselet

Hvis du har mange venner, er det en mulighet for at vennskapsdekselet ditt er fullt. Husk å sjekke det ut. Hvis vennen din er full, bør du fjerne noen inaktive spillere og plassere nye venner.

Løsning 4 - Legg til venner via e-post

Som du sikkert vet, kan du legge til venner med BattleTag eller e-postadresse. Hvis BattleTag-alternativet ikke viser seg pålitelig, kan du prøve å søke etter vennene dine med e-postadressen de brukte til å opprette en konto. Det tar deg litt mer tid, men det kan være mer nyttig.

Hvis alle disse løsningene viste seg å være ineffektive, er alt vi kan gjøre, vent på noen av de kommende oppdateringene for å fikse dette. Hvis disse løsningene var nyttige, gi oss en oversikt i kommentarfeltet.