Kan jeg angre gjenopprettede filer i papirkurven? Her er svaret

Slettede filer i papirkurven har en tendens til å bunke opp fort, spesielt hvis du ikke tømmer det ofte. Gjenopprette slettede filer til deres opprinnelige plassering er ganske enkelt, men hva skjer hvis du ved et uhell gjenoppretter hundrevis av filer?

Kan du angre gjenopprettede filer og slette dem i batch, eller du må gjøre det for hånd, en-for-en? Vi svarer nedenfor.

Hvordan å angre Gjenopprett alt i papirkurven

La oss si at du vil at filene dine skal holdes i papirkurven i noen tid hvis du trenger å beholde dem. Og når behovet oppstår, vil du gjerne gjenopprette slettede (eller arkiverte) filer fra papirkurven. Men hvis du har tonnevis av slettede filer i papirkurven, er det siste du vil gjøre, å gjenopprette dem alle.

Og nei, du vil ikke kunne angre gjenopprett alle handlinger, og den eneste måten å slette filer på igjen er en-for-en. Hva er et latterlig konsept hvis du har hundrevis eller tusenvis av filer å håndtere.

Det er avtale med denne funksjonen, det tillater bare ikke deg å angre feilen din. Å stole på systemgjenoppretting eller filhistorikk vil ikke gjøre deg noen tjeneste, da gjenopprettingen av filer ikke vil bli utelatt på den måten. Dette betyr dessverre at du bedre begynner å slette disse filene manuelt, da det ikke er en enkel vei rundt den.

Når du har gjort det, sørg for å være mer oppmerksom neste gang du forstyrrer papirkurven. Å slette filer regelmessig (på ukentlig basis) vil hjelpe deg mye neste gang dette skjer. Vi håper dette var en informativ lesing og sørg for å gi tilbakemelding i kommentarfeltet nedenfor.