Bitdefender Internet Security 2019: Det beste antivirusprogrammet for Windows-plattformen

Bitdefender har nylig lansert sitt nye sett med sikkerhetsprodukter, og vi har allerede vurdert Bitdefender Total Security 2019-programvaren. Men hvis du ikke har tenkt å bruke bestemte funksjoner fra Total Security 2019, eller hvis du bare vil ha beskyttelse for en enkelt Windows-enhet, kan du være interessert i Internet Security 2019.

Hva har Bitdefender Internet Security 2019 å tilby?

Komplett sanntidsbeskyttelse

I likhet med Total Security 2019 tilbyr Internet Security 2019 sanntidsbeskyttelse mot alle slags online trusler. Det er også en innebygd ransomware-beskyttelse som beskytter filene dine. Safe Files-funksjonen er også tilgjengelig, slik at du enkelt kan velge hvilke kataloger du vil beskytte.

  • Få nå Bitdefender Internet Security 2019 (35% avslag)

Advanced Threat Defense-funksjonen er også til stede, og den vil analysere oppførselen til programmene dine og varsle deg om de prøver å utføre noe mistenkelig. Rescue Mode er også tilgjengelig, så hvis din PC er infisert av en rootkit, kan du bruke denne funksjonen til å fjerne den.

På samme måte som alle andre antivirusprogrammer, har denne programvaren sin egen brannmur, slik at du enkelt kan opprette regler og forhindre at enkelte applikasjoner får tilgang til Internett.

Beskyttelse mot ondsinnede nettsteder

Bitdefender Internet Security 2019 installerer sin egen utvidelse i nettleseren din og informerer deg om skadelige nettsteder. Takket være funksjonen Web Attack Prevention, vil alle skadelige søkeresultater bli merket, slik at du ikke får tilgang til dem ved et uhell.

Søknaden har også anti-phishing og anti-fraud deteksjon funksjoner som vil informere deg om du besøker et phishing nettsted. Hvis du ofte bruker sosiale nettverk, vil du gjerne høre at det finnes en funksjon for sosiale nettverkbeskyttelse som kan beskytte deg mot ondsinnede lenker på sosiale nettverk

Sikker bankfunksjon er også tilgjengelig slik at du kan foreta betalinger i Bitdefenders sikre nettleser og sørge for at din personlige eller bankinformasjon ikke blir stjålet. En annen nyttig funksjon er beskyttelse mot webkamera, og takket være det, vil bare de godkjente programmene kunne få tilgang til webkameraet ditt.

Filkryptering, passordbehandling, Foreldrekontroll og sårbarhetsvurdering

Bitdefender Internet Security 2019 har filkrypteringsfunksjon, slik at du enkelt kan beskytte viktige filer. Bare lag en filhvelv, beskytt den med et passord, og det vil kryptere og beskytte alle filene dine i den. Dette er en utrolig nyttig funksjon hvis du deler PCen med en kollega eller en romkamerat.

En annen flott funksjon for brukere som deler PCen er File Shredder. Ved hjelp av denne funksjonen kan du permanent fjerne filer fra PCen din og forhindre at andre brukere gjenoppretter dem.

Internett-sikkerhet 2019 har også sin egen passordbehandling, og du kan lagre viktige data, for eksempel dine personlige opplysninger eller nettstedet ditt. Denne funksjonen er kanskje ikke så avansert som andre passordbehandlere, men det kan være nyttig hvis du ikke allerede bruker en passordbehandling.

Det finnes sikkerhetsproblemer og Wi-Fi-sikkerhetsfunksjoner, slik at du får beskjed hvis PCen eller Wi-Fi-nettverket ditt er sårbart. På samme måte som Total Security-versjonen, har denne også en støtte for foreldrekontroll, slik at du kan begrense hvilke applikasjoner og nettsteder ungene dine kan bruke.

Bitdefender VPN

Bitdefender VPN er også tilgjengelig hvis du vil ha et ekstra beskyttelseslag online. Hvis du vil beholde din online aktivitet skjult fra din Internett-leverandør eller fra ondsinnede brukere, er Bitdefender VPN det riktige valget for deg.

Husk at den gratis versjonen er begrenset til 200 MB per dag og en tilfeldig server. Du kan imidlertid fjerne begge disse begrensningene ved å abonnere på den månedlige eller årlige Premium-planen.

Et par forskjeller

Som du sikkert har lagt merke til, deler både Bitdefender Total Security og Internet Security mange funksjoner. De har begge avansert systembeskyttelse, og begge vil beskytte PCen mot ondsinnede nettsteder og applikasjoner.

De to har imidlertid et par små, men viktige forskjeller. Internett-sikkerhetsversjonen har ikke OneClick Optimizer-funksjonen, slik at du ikke kan optimalisere enhetene dine for maksimal ytelse. Dette er ikke en stor ulempe, men noen brukere kan savne denne funksjonen.

En annen manglende funksjon er anti-tyveri. Denne funksjonen er utrolig nyttig siden den lar deg spore enheten, selv om den blir stjålet. Det er viktig å nevne at denne funksjonen er tilgjengelig for alle plattformer, slik at du kan bruke den til å spore din bærbare datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Dessverre er denne funksjonen bare tilgjengelig i Total sikkerhetsversjon.

Ingen støtte for flere plattformer

I motsetning til Total Security 2019 er Internet Security-versjonen en Windows-eksklusiv, så den er ikke tilgjengelig på andre plattformer. Selv om antivirusprogrammet og dets sikkerhetsfunksjoner ikke er tilgjengelige, fungerer foreldrekontrollfunksjonen fortsatt, uansett hvilken plattform du bruker, noe som er et stort pluss.

Konklusjon

Bitdefender Internet Security 2019 tilbyr nesten samme funksjoner som Total Security-versjonen, slik at den vil beskytte Windows-enheten helt. OneClick Optimizer er ikke en funksjon som de fleste brukere vil savne, men mangelen på anti-tyveri-funksjonen kan være merkbar.

Mangelen på støtte på flere plattformer kan være et problem for noen brukere, spesielt hvis du har Mac OS, iOS og Android-enheter. Når det gjelder lisensen, kan du få en lisens for en, tre, fem eller ti enheter, noe som gjør Internet Security perfekt for både hjemme- og forretningsbrukere.

Hvis du er strengt en Windows-bruker, vil Bitdefender Internet Security tilby fullstendig beskyttelse for din PC, så du bør definitivt vurdere det.