Best Windows 8.1 Antivirus Software Ifølge Lab Tests

For en stund siden sa jeg at den innebygde Windows Defender var en god nok antivirusløsning for Windows 8.1-systemet, men hvis du trenger en ekte sikkerhetsbeskyttelse, må du vite hvilken er den beste antivirusprogramvaren for Windows 8.1

Søket etter den beste gratis eller betalte antivirusprogramvaren har pågått i årevis og år; og det er ganske vanskelig å bestemme en vinner. Nå har uavhengig testlaboratorium AV-TEST gjennomført en ny forskningsforsøk for å finne ut hvilke som er de beste antivirusprogramvareløsningene for Windows 8.1-brukere. AV-TTEST har også sammenlignet antivirusprogramvare for forretnings- og forbrukerbrukere. Her er hva de sa:

Les også : Windows 8 App Check: Valentine Photos

Lab-resultater forsøker å vise hvilket er det beste Windows 8.1-antivirusprogrammet

I november og desember 2013 evaluerte vi kontinuerlig 25 hjemmebrukeresikkerhetsprodukter ved å bruke standardinnstillingene. Vi har alltid brukt den mest aktuelle offentlig tilgjengelige versjonen av alle produkter til testingen. De fikk lov til å oppdatere seg når som helst og spørre om deres sky-tjenester. Vi fokuserte på realistiske testscenarier og utfordret produktene mot virkelige trusler. Produktene måtte demonstrere sine evner ved å bruke alle komponenter og beskyttelseslag.

AV-Test har generert poeng for beskyttelse, ytelse og brukervennlighet, med hver poengsum som varierer fra 0 til 6 og gir en total score. Beskyttelse betyr hvor godt antivirussen blokkerte skadelig programvare, en poengsum på 6 betyr 100 prosent av skadelig programvare eller nesten 100 prosent ble blokkert. Ytelse måler produktets innvirkning på systemhastigheten. Så, her er noen diagrammer (bilder via Zdnet) som viser hvilken var den beste antivirusløsningen etter deres mening.

Beste antivirus for Windows 8.1-virksomhet

Som du kan se for deg, er Bitdefenders Endpoint Security og Trend Micro Office Scans det beste å bruke, etterfulgt av Kaspersky Lab Endpoint Security Solution. 18 er den perfekte poengsummen, men BitDefender klarte ikke å få en perfekt score i Protection, mens Trend Micro oppnådde 5.5 i Performance. Microsofts eget System Center Endpoint Protection 2012 var den siste.

Beste antivirus for Windows 8.1 forbrukere

Dette er en større grafikk, men vi ser at BitDefender er igjen vinneren her, med sin Internet Security 2014 anti-virus programvare løsning. Kaspersky Lab Internet Security 2014 har klart å skaffe seg samme poengsum, etterfulgt av Avira Internet Security 2014. Kingsoft's Antivirus 2013 og AhnLabs løsning var på de siste stedene.

Best Antivirus i 2018 for Windows 8.1 og 10: hvilken som skal velges

Siden artikkelen ble skrevet, har mange antivirusprogrammer blitt oppgradert og oppdatert med valgfrie funksjoner for å holde Windows 8.1 og 10-PC trygge fra alle innkommende trusler. VPN inkludert, smart skanning og systematiske oppdateringer har økt PC-sikkerhet til et annet nivå. Her er noen av de beste Antivirus for 2018 og noen artikler for de som trenger et antivirus for et spesielt formål:

  • Bitdefender (verdens nr. 1)
  • Panda Antivirus Pro
  • Bullguard (gratis)
  • Kaspersky
  • Avira

Og her er noen artikler du kan være interessert i:

  • Best Antivirus-programvare som skal brukes i 2018 for Windows 10-PCen
  • 8 beste antivirusprogramvare med kryptering for å sikre dataene dine i 2018
  • Topp 6 virkelig gratis antivirus du kan laste ned for 2018