De beste Windows 10 RPG spillene å spille i 2019

Hvis du leter etter de beste Windows 10 RPG-spillene, så søker du sannsynligvis et utvalg som består av en proff, eller av noen som faktisk er en spillmisbruker, siden du må stole på erfaring og ikke på et førsteinntrykk .

I denne anmeldelsen forsøkte jeg å hente de mest populære rollespillene som for tiden er tilgjengelige på populære spillplattformer (i første del av artiklene) og i Windows Store (i den andre delen av artiklene).

Dette valget peker ut de beste Windows 10 RPG-spillene som kan installeres og spilles på alle Windows 10-tabletter, bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner tilgjengelig på markedet i dag, så ikke nøl med og sjekk det ut.

Rollespill er kanskje de mest verdsatt apps når de kommer til bærbare enheter. Hvis et racing spill har en tendens til å bli kjedelig etter en stund, vil du med en RPG bli nesten hver gang overrasket av fortellingsstrukturen og hovedhistorien. På grunn av det kan du bare spille et spill i timer for å finne ut hva som vil skje med tegnene dine eller hvordan historien konkluderer med alt.

Hver karakter er unik og ved å kontrollere det kan du påvirke sin skjebne. Selvfølgelig leder spillplanen deg hele tiden, men hvis historien er godt skrevet, vil du glemme alt annet.

 • Les også : Dette er de 10 beste Hack og Slash-spillene for PC

Så, vil du vite hvilke som kan være de beste 10 RPG-spillene som er tilgjengelige på markedet? I så fall ta en titt på anmeldelsen nedenfor og test spillene som blir beskrevet der.

Pek på om jeg har gått glipp av noe og dele ditt eget Windows 10 RPG-utvalg med vårt team eller med andre brukere som kanskje vil prøve et veldig godt spill på sine tabletter eller bærbare datamaskiner. Husk at det ikke er noen spesiell bestilling her.

Det beste rollespillet som skal spilles i 2019

 1. Mørke Sjeler III
 2. Assassin's Creed
 3. Den eldste Scrolls V
 4. The Witcher 3
 5. Final Fantasy 15
 6. Andre RPGs

1. Mørke Sjeler III

Selv om Dark Souls III ble utgitt i 2016, er det en av de mest populære RPG-titlene til og med denne dagen. Det er et vanedannende, toppklassig, utfordrende spill, og vi er sikre på at det kommer til å opprettholde sin popularitet i de kommende årene også. Tross alt skrev dette intense spillet historien i RPG-sjangeren.

Som spiller kommer du inn i en verden som ble ødelagt. Hvis vi skulle bruke fem ord for å beskrive spillet, ville disse ordene være: mørke, rask spilling og intens kamp.

Dark Souls III har nedsenkende grafikk, episke sjefslag og imponerende lagdelte miljøer som vil ha deg tilkoblet i flere timer.

 • Få den nå på Amazon

2. Assassin's Creed

Hvis du er i legender, antikkens greske og odysseier, så er Assassin's Creed spillet å spille i 2019. Som en spiller blir du utfordret til å ta karakteren din fra utkastet til levende legende.

Din reise kan utfolde seg på mange mulige måter, avhengig av hvilke valg du vil gjøre i løpet av spillet. Ikke glem å permanent oppgradere utstyret ditt, skipet og spesielle evner, slik at du raskt kan beseire dine fiender og ta ett skritt videre mot å bli en legende.

Du vil delta i storskala episke kamper med hundrevis av soldater, så vær aldri så våken. Assassin's Creed er det perfekte spillet å oppleve sterke kamper mellom Athen og Sparta mens du spiller ledende rolle.

 • Få nå Assasins Creed Odyssey-kode

3. Den eldste rulle V

Dette spillet kan være den perfekte definisjonen av "episk fantasy gaming". Skyrim Special Edition versjonen av spillet vant over 200 spillpriser og med god grunn. Dette er den remastered versjonen av det innledende spillet, og gir bedre kunst og effekter, imponerende tillegg og mange andre kule funksjoner.

Spillet støtter nå mods, slik at du kan tilpasse oppdragene dine, miljøer, tegn, våpen og mange andre spillelementer.

Så har du det som trengs for å beseire draken som planlegger å ødelegge verden?

 • Få nå Elder Scrolls 4: Skyrim

4. The Witcher 3

Witcher 3 er et verdensomspennende RPG-sett i et fantasiverker hvor du spiller som en profesjonell monsterjeger. Din hovedoppgave er å finne et såkalt profetisk barn - en nøkkel for å redde eller ødelegge denne verden.

Din karakter har overmenneskelige ferdigheter og styrke, kraftige våpen og magiske potions, og som tillater ham å finne og drepe alle slags monstre.

Ikke glem å oppgradere våpenet ditt og kjøp tilpasset rustning. Det neste monsteret du skal møte blir mer sterkere og kraftigere enn de du tidligere beseiret.

 • Få nå Witcher 3: Wild Hunt på Amazon

5. Final Fantasy 15

Dette åpne verdensspillet dreier seg om en magisk Crystal beskyttet av Lucis kongelige familie. Niflheims imperium dominerer hele verden og klarte å få hendene på krystallet. Noctis Lucis Caelum setter for å redde Krystallet, beseire Niflheim og redde Eos fra evig mørke.

Spillet blander vel et bredt utvalg av våpen, magiske elementer, raske biler, samt flere spillbare tegn og multiplayer-alternativer.

Andre RPGs verdt oppmerksomheten din i 2019 inkluderer:

 • Fallout 4
 • Divinity: Original Sin 2
 • Masseeffekt
 • Pillars of Eternity
 • Diablo III
 • World of Warcraft

Det beste rollespillet å laste ned fra Microsoft Store

 1. Spektrale sjeler
 2. Soulcraft
 3. Middelalderlig apokalypse
 4. Dragon's Blade
 5. Regjere riket
 6. Den Lone Ranger
 7. Reaper
 8. Trollmannens valg
 9. Arcane Quest 3
 10. Dungeon Hunter 4
 11. Iron Blade - middelalderlige legender
 12. Ordre og kaos 2
 13. Forfallsdato 2

1. Spektrale sjeler

Spektrale sjeler er faktisk en av de beste Windows 8 og Windows 8.1 rollespill-spill. Dette spillet er en japansk taktisk RPG som kan lastes ned fra Windows Store for kun $ 15.99. Spillet har flott grafikk, en godt skrevet fortellende historie og også veldefinerte tegn. I utgangspunktet avslører hovedhistorien kampen mellom mennesker og demoner.

Selvfølgelig vil du ta del i denne kampen ved å kontrollere din karakter; Du vil få erfaring som fortellingsstrukturen utvikler seg, du vil kunne kjempe med demoer og andre skapninger, og du vil også oppdage verdener som Neverland. Hvis du betaler $ 15, 99, er det ikke noe problem for deg, så må du sikkert prøve Spectral Souls på Windows 8 og Windows 8.1-enheten.

2. SoulCraft

SoulCraft er et RPG-spill som også er tilgjengelig på andre plattformer som Android eller iOS. I dette spillet vil du kjempe med dine motstandere på "ekte steder" som kartene er avslørende sider fra Roma, Venezia, New York og så videre. Du kan spille i fem forskjellige moduser, spillplanen er strukturert i arena, tidsrom, hellgate, krystallforsvar og sjefsslag.

På vei til rettferdighet kan du bruke forskjellige tegn, kjøpe våpen og ferdigheter og også kjempe med mange og blodige skapninger. SoulCraft kan lastes ned gratis fra Windows Store, og det regnes som et av de beste rollespillene i Windows 8 og Windows 8.1, slik at du har alle grunner til å teste det samme.

3. Middelalderlig Apokalypse

Et annet gratis RPG-spill for Windows 8 og Windows 8.1-enheter som er både vanedannende og imponerende når man snakker om historielinje og fortellende struktur, er middelalderlig apokalypse . Grafikken i dette spillet er ganske fantastisk, spesielt siden vi snakker om en gratis distribuert app. Dette spillet avslører en middelalderlig verden, hvor du vil kunne spille som en ridder for å slå på zombie horder. Hvorfor er det zombier i middelalderen? Vel, ta det som det er, og etter alt dette er et fantasispill, og formålet er å underholde oss. Så få erfaring, kjøp nytt utstyr og våpen og prøv å eliminere alle dine fiender.

Få medieval apokalypse

 • Les også : 8 beste tankspill for Windows 10

4. Dragon's Blade

Dragon's Blade er et 2D rollespill-spill, så hvis du vil ha high end-grafikk, vil dette spillet ikke være egnet med dine krav. I et annet poeng med ideen, er Dragon's Blade inspirert av to svært verdsatt spill: Final Fantasy og Dragon Warrior. Så hvis du har spilt disse spillene når du var liten, vil du nå kunne gjenoppdage den klassiske turnbaserte kampen mens du utforsker forskjellige verdener og samtidig avslører nye skatter og fiender for å eliminere. Du kan laste ned Dragon's Blade gratis fra Windows Store.

5. Regel Kongeriket

Et lett å spille rollespill for Windows 8 og Windows 8.1-plattformen, samt Windows RT er Rule the Kingdom . Dette spillet blander rollebetalt med bybygning, oppdrett og også med fortellinger. Du vil kunne lage nye figurer, bygge kongedømmet ditt og kjempe med dine motstandere.

Dette Windows 8, 10-spillet er flott for de som ønsker å blande strategi med RPG på en spillplan som er ganske lik den som ble omtalt av Age of Empires. Regel Kongeriket er tilgjengelig gratis på Windows Store, så ikke nøl med og sjekk det ut.

 • Les også: 7 av de beste PC-nettbaserte spillene for 2019

6. Den Lone Ranger

Har du likt Lone Ranger-filmen? Vel, hvis ja nå kan du også spille den på din egen Windows 8, 8.1 eller Windows RT-enhet. Selv om grafikken ikke er spektakulær, og selv om spillet fortsatt trenger noen forbedringer på både historie og funksjoner, kan The Lone Ranger være perfekt hvis du leter etter et eventyr RPG-spill.

Handlingen foregår i Wild West, hvor du trenger å beskytte byen Colby. Du vil kunne skyte fiender og løse mysterier sammen med Tonto i et vestlig miljø. Spillet er tilgjengelig gratis, så du kan når som helst laste den ned på din Windows 8-nettbrett.

7. Reaper

I Reaper kan du oppleve en fantasiverden av magi og monstre. Dette spillet er vil bli høyt verdsatt av de som bare vil drepe monstre uten å gjøre noe annet spesielt. Så, hvis du vil ha handling og ingen annen historie, eller fortellende struktur for å dele spillplanen, last ned og spill Reaper. Dette RPG-spillet er også tilgjengelig gratis på Windows Store.

 • Les også: 5 av de beste flysimulatorspillene til PC

8. Trollmannens valg

Et annet RPG-spill som er ganske populært blant Windows 8 og Windows 8.1-brukere, er Wizard's Choice . Dette spillet kan lett lært selv av nybegynnere som det er et vanedannende tekst- eller kortbasert eventyrspill. Med Wizard's Choice må du ta avgjørelser, lære av feilene dine og bruk kortene fornuftig for å holde seg i live eller for å administrere stavekrafter, eller finne nye skatter og magiske ferdigheter. Hvis du liker disse typer spill, ikke nøl med og last ned Wizard's Choice gratis fra Windows Store.

Så dette var mitt beste Windows 8 RPG utvalg. Disse spillene er tilgjengelige for Windows 8-enhetene, og alle ble vurdert med 5 stjerner av de fleste brukere som har testet det i løpet av tiden. Hvis du kjeder deg og vil prøve noe nytt, last ned og installer spillene ovenfra, da nesten hver av dem er gratis distribuert. Ikke glem å tilbakemelding oss ved å bruke kommentarfeltet nedenunder.

 • Les også : Instagram Apps for Windows 8, 10: Det beste å bruke

9. Arcane Quest 3

Arcane Quest 3 er et klassisk rollespill som du vil bli forelsket i. Maktens makt er tilbake til Aurlands rike. Som spiller må du lagre folk og gjenopprette æren til folket ditt.

Det er 10 unike klasser av helter som du kan velge mellom. Guide din helt til å ødelegge horder av orker, undead, onde trollmenn og mange mer onde skapninger.

Spill av sanntids multiplayer oppdrag støttes også. Videre kan du opprette og dele dine egne oppdrag ved hjelp av gratisnivåredaktøren.

10. Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4 er et spennende hack 'n' slash rollespill som gir deg muligheten til å drepe hundrevis av fiender og titalls sterke sjefer.

Du kan fortelle utallige elementer i hele spillet for å forbedre karakterens kampferdigheter. Du kan tilpasse håndverket og sjarmere utstyret ditt for å sikre at dine fiender står uten sjanse.

Spillet støtter co-op arenaer for svært intense kamper, så vel som PvP-moduser, hvor du kan vise dine kampferdigheter.

"Demonene, et løp som antas å ha blitt slukket for år siden, er kommet tilbake. Du vekker fra det som virket som et mareritt for å finne ditt rike, Valenthia, decimated. Unharmed fra kampen, er du mystisk begavet med enorm ny kraft og ferdigheter. Du kan være ditt folks eneste gjenværende håp ... "

 • Les også: 7 beste steampunk-spill å spille på PC

11. Jernblad - middelalderlige legender

Denne intense RPG bringer deg til den grusomme verden i middelalderen.

Du må beseire utallige trusler, kamp besatt og demoniske krefter for å holde seg i live og gjenopprette ære på ditt folk.

Spillet frembringer en middelalderens fantasyhistorie hvor kaldt, hardt stål møter unnvikende arcane krefter. Du vil reise til fjerne steder for å drepe den onde kraften en gang for alle: fra Notre Dame til Transylvania, landet der vampyrer regjerer.

Hvis du vil knuse dine fiender, må du lære å utføre ustoppelige kombinasjoner og tjene spesielle angrep, og ferdigbevegelser kommer til slutt med deapitasjon, dismemberment og andre dødelige slag.

12. Bestilling og kaos 2

Hvis du allerede spilte Order & Chaos, vil du definitivt elske denne oppfølgeren. Det nye spillet lar deg utforske unike fantasiverdener som er levendegjort med fantastisk grafikk.

Som spiller velger og tilpasser du helten din og forbedrer evnen gjennom spillet. Det er fem raser å velge mellom (Orc, Human, Elf, Mendel og den helt nye Kratan) og fem klasser (Blood Knight, Ranger, Mage, Warrior og Monk).

Uansett hvilken helt du velger, må du stadig oppgradere dine våpen som dine fiender blir stadig sterkere.

Hvis en bestemt fangehull er for farlig og vanskelig å krysse på egenhånd, kan du samle ditt beste lag for å ta utfordringen.

Order & Chaos støtter også åpne PvP- og PvP-dueller.

13. Forfallstilstand 2

Liker du overlevelse spill? Er du interessert i zombiespill? Hvis svaret på begge disse spørsmålene er "Ja", så burde du virkelig spille State of Decay 2 hvis du ikke allerede har det.

Dette spillet utfordrer deg til å holde seg i live. For å gjøre det enklere for deg selv, kan du ta med opptil tre venner og bygge et samfunn av overlevende sammen.

Etablere basene dine så snart som mulig, administrer ressurser, ta tak i noen våpen og gjør deg klar til å overleve det kommende zombieangrepet.

Dette er de beste RPG-ene som du kan laste ned fra Microsoft Store. Gledelig spill!

Hvis du har flere tips og forslag, kan du sende oss en linje i kommentarene nedenfor

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2014, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.