Beste Windows 10 antivirusprogramvare som skal brukes i 2018

Oppdatering - 2018 kommer snart til en slutt, og vi har allerede en veiledning om hva som er det beste antivirusprogrammet du bør få i 2019.

For å sikre at vi gir deg den nyeste informasjonen, har vi oppdatert vår liste med de beste 2018 antivirusprogrammene for Windows 10-brukere med nye produkter. Som forventet lanserte bare noen få av dem nye versjoner av sine produkter, med de fleste av dem som holder produktene stort sett de samme.

Selv om det fortsatt er 2017, har vi allerede det første store antivirusfirmaet som ga ut 2018-produktserien. Vi snakker om BitDefender, som allerede anses av mange for å være det beste antivirusprogrammet i verden.

Beste antivirus for Windows 10 PCer [2018 Liste]

 1. BitDefender 2018
 2. Emsisoft Anti-malware
 3. Panda Internet Security 2018
 4. BullGuard 2018
 5. Kaspersky Antivirus 2018
 6. Avira Antivirus 2018
 7. AVG Internet Security 2018
 8. Norton AntiVirus 2018
 9. ESET NOD32 Antivirus 2018
 10. Malwarebytes 2018

Alle disse antivirusprogramvarene som vi anbefaler her, er blant de beste for Windows 10-brukere.

For øyeblikket inneholder denne siden bare ett stort antivirusprogram, men vi vil sørge for å oppdatere så snart vi har mer informasjon fra andre store antivirusbedrifter som forbereder seg enda mer aktivt i 2018, nå er BitDefender den første som har en full oppstart klar.

Dermed vil vi bare anta at de som er blant de beste antivirusprogramvarene for PC, vil forbli i topp neste år også. Vi vil også sørge for at du på denne siden fyller vind eksklusive tilbud for alt det beste antivirusprogrammet for 2018.

Merk : Hvis du allerede har et Antivirus på PCen, men du fortsatt er interessert i din nettverksbeskyttelse, anbefaler vi at du laster ned og installerer NordVPN (USAs Nr.1 ​​VPN). Den gjemmer din IP og holder dine personlige data unna tyver. Over 4000 servere over hele verden beskytter sine surfing og personlige data mot angrep ved bruk av NordVPN.

1. Last ned BitDefender 2018: vårt toppvalg

Hvis du er nysgjerrig på produktet, bør du vite at du allerede kan laste ned hele pakken med produkter gratis - Total Security 2018, Internet Security 2018, Antivirus Plus 2018 og Family Pack 2018. Følg denne artikkelen for å få de riktige koblingene. Vi har også nettopp ferdig med en gjennomgang av BitDefender Total Security 2018, mens det er mer av et førsteinntrykk, anbefaler vi at du fortsetter og får mer informasjon om det. Du finner flere konkrete svar på spørsmålet ditt på BitDefenders nettsted.

 • Last ned Bitdefender Antivirus 2019 til en spesiell 35% rabattpris
 • Få nå den spesielle Black Friday Deal fra Bitdefender (61% av alle produkter)

2. Emsisoft Anti-malware

En av de nyeste antivirusene er Emsisoft Anti-malware. Dette er et fantastisk verktøy som beskytter de viktigste delene av systemet, og dekker dermed baksiden av mindre funksjoner. Den er designet for å kjøre jevnt på datamaskiner med lave spesifikasjoner. Den er svært kompatibel med Windows 10 som kjører på både x32 og x64-plattformer.

Gjennom de mest beryktede funksjonene vil vi telle dual-motor skanner, 4-lags beskyttelse, rengjøring og restaurering funksjoner, brukervennlig. Det cames også med en god pris i forhold til andre antiviruses fra denne listen.

 • Sjekk det nå på sitt offisielle nettsted

3. Last ned Panda Internet Security 2018 - anbefales

Panda Internet Protection har også nye funksjoner oppgradert. En gang kjent som Panda Free Antivirus, kan den bli funnet i den gratis versjonen, men det vil være begrenset i sikkerhetsfunksjonene.

2018-versjonen har nå spesielle algoritmer for å filtrere nettadresser og surfing på nettet. En integrert USB-beskyttelse er gitt for deg og dine USB-enheter. En av de siste endringene er optimalisering for alle versjoner av Windows for å dekke alle mulige brukere.

Panda Antivirus er en programvare som kommer i gratis versjon, men for maksimal beskyttelse, må du betale. Leserne våre interessert i å kjøpe den, kan finne den på 50% rabatt.

 • Last ned nå Panda Antivirus Pro gratis

4. Last ned BullGuard 2018 - 70% rabatt

Det er mange antivirusløsninger tilgjengelige, og det er forståelig hvordan noen kan finne liten eller ingen forskjell mellom tilgjengelige alternativer. Men ser litt nærmere på, hjelper de som trenger det, ser at det finnes produkter som BullGuard Antivirus som skiller seg ut fra mengden. Det er ikke en enkel jobb heller, det gjør det så mye mer interessant å se akkurat hvordan BullGuard klarer å komme ut på toppen i 2018. Mellom de nyeste funksjonene finner du:

 • Splitter ny spillmodus innlemmet: Du kan optimalisere PC-prosessene for å få maksimal effektivitet fra maskinvaren din
 • Det forhindrer problemer tidlig i stedet for å prøve å fikse dem etter det faktum, noe som gjør det til et godt forebyggingsverktøy;
 • Tjenesten leveres med kundeservice av høyeste rangering, som det er kjent i hele antivirussamfunnet at BullGuards kundesupport er topp hakk.
 • Den har støtte og verktøy for å håndtere alle slags problemer fra spionprogrammer til rootkits og trojanere og en rekke Windows-versjoner.

- Last ned nå Bullguard (nå 70% avslag)

5. Last ned Kaspersky Antivirus 2018 gratis

Kaspersky hadde noen uenighet med Microsoft nylig og gjør sitt beste for å overbevise brukerne om å installere antivirusløsninger. Hvis du er interessert i Kasperskys produkter, kan du nå laste ned Kaspersky Internet Security 2018 og Kaspersky Total Security 2018 gratis (bla ned på Kasperskys offisielle side for å velge dette alternativet).

Produktene er imidlertid kun tilgjengelige i enkelte land: USA, Australia og Malaysia. Selskapet vil globalt lansere sine 2018 antivirusversjoner i september.

6. Last ned Avira Antivirus 2018

Avira Antivirus er et velkjent merkevare på markedet. Avira Antivirus Pro 2018 er den beste versjonen av alle tider: Den er intuitiv, den er sikker, og den bruker mindre datamaskiner enn tidligere versjoner. Prosessen med å spore løpende sikkerhetsoperasjoner er nå forenklet, og skanertilpasningen er optimalisert for en bedre brukeropplevelse.

Du har også en kryssplattformslisens som betyr: opptil 5 enheter med kun 1 lisens. Med noen få ord: Du har samme antivirus, men med bedre visuell og bedre sikkerhet. 2018-versjonen er basert på " en synkronisering av vår [Avira's] AI og skybaserte sikkerhetsstrategi sammen med koordinering av brukergrensesnitt på tvers av de ulike operativsystemene, " sier Andreas Flach, Avira's COO.

Du kan gi Avira 2018-serien en prøve og laste den ned fra deres offisielle nettside .

7. Last ned AVG Internet Security 2018

AVGs lag annonserer at de avviste å utarbeide en "big-bang" -utgivelse hvert år. De vil automatisk skyve nye funksjoner med hver oppdatering i stedet. For eksempel introduserte de AVG Ransomware Protection til brukere i juni 2017. Dette verktøyet krypterer filer, bilder, e-post etc. og dermed holder informasjonen trygg. Et annet produkt som ble annonsert i oktober, er AVG Webcam Protection. For mer informasjon om AVGs verktøy - besøk deres offisielle nettside.

Andre anbefalte antivirusprogrammer for Windows 10

8. Last ned Norton AntiVirus 2018

Den nye Norton Security 2018 består av Norton Security Standard, Deluxe og Premium som erstatning for Norton 360, Norton Internet Security og Norton AntiVirus. Blant de nye funksjonene og de forbedrede, finner vi Rootkit-beskyttelse, Pulse-oppdateringer, Norton Insight, Norton Download Insight, SONAR adferdsbeskyttelse, Beskyttelse mot sårbarhet.

Med raske hastigheter bruker Norton Security 2018 mindre minne enn andre programmer og sikrer at det ikke er noe tap av ytelse i bytte for beskyttelse. Det slår av unødvendige programmer som reduserer oppstartstidene for å hjelpe PCen til å kjøre raskere og mer effektivt. Norton Security Standard og Deluxe utfører defragmentering av harddisken, lokaliser og slett unødvendige filer, og utfør PC-oppsett, alt mens du beskytter filene dine når du arbeider over et trådløst nettverk. I tillegg til ovenstående gir Norton Security Premium PC Backup ledsaget av 25 GB sikret nettbasert nettbasert lagring.

 • Last ned Norton 2018-pakken fra Symantec og spar 57%

9. Last ned ESET NOD32 Antivirus 2018 gratis

Utgaven av 2018 av ESET NOD32, Internet Security, Smart Security Premium og Multi-Device Security leveres med en forbedret sikkerhet i flere lag, samt økt hastighet.

Et nytt lagt lag er skanneren Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), som proaktivt sjekker om skadelig programvare er tilstede i programvaregrensesnittet mellom et operativsystem og plattformens fastvare.

Eset oppdaterte også funksjonen Connected Home Monitor, som nå inneholder forbedret skanning for de smarte enhetene. Det har vært forbedringer på my.eset.com-nettstedet for at det skal oppdateres med lisensbehandling-funksjonen, slik at du kan se utløpsdatoen din.

10. Malwarebytes 2018 versjon

Malwarebytes er et svært komplisert sikkerhetsverktøy som gir flere trusselbeskyttelse. Du kan bruke den som en antivirus løsning, antimalware verktøy, antiransomware programvare, og så videre. Navngi en cybertrussel og Malwarebytes kan håndtere det.

Takket være beskyttelsen med flere lag, kan Malwarebytes med hell identifisere truslene som lurker på Internett, og blokkere dem før de når til datamaskinen din.

Enten du leter etter en hjemme antivirus løsning eller et forretningssikkerhetsverktøy, er Malwarebytes det riktige valget for deg.

 • Last ned nå Malwarebytes

- Last ned Antivirus til andre formål i 2018

Noen av dere kan søke etter antivirusser for andre Windows-versjoner eller noen spesielle funksjoner som er inkludert. Du finner nedenfor en liste over antivirus-relaterte artikler som du kanskje er interessert i:

 • 2018 topp antivirus for datamaskiner med lav spesifikasjon
 • Beste 2018 antivirusprogrammer for Windows Vista-brukere
 • Topp Antivirusser med gratis VPN-verktøy inkludert
 • Best Antiviruses for å sikre din eksterne HDD i 2018
 • Topp 2018 Antivirus for studenter
 • Beste antivirus med foreldrekontroll i 2018

Etter vår mening er disse de beste antivirusprogramvarene du kan installere i 2018 på din Windows-PC. Hvis du tenker ellers, legg igjen kommentaren din nedenfor og gi oss beskjed om hva det er som du liker eller misliker om denne artikkelen.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.