Beste VPN for Plex: 8 av vår favoritt for 2019

Hvis du har mye media du vil ha tilgang til fra alle enhetene dine over internett, eksternt, så er Plex bare programvaren for deg.

Plex er en ledende, komplett, allsidig medieprogramvarepakke som lar deg organisere, administrere og vise favorittsamlingen din med videoer, musikk og mye mer.

Medietjenester som Netflix og Hulu kan være praktiske, og du kan se hvor som helst, men du har ikke filen på harddisken din, klar til å spille når du vil. Det er derfor Plex er best da det organiserer medieinnholdet og streamer det til enhetene dine.

Imidlertid er ikke alt innhold lett tilgjengelig ved hjelp av Plex, da det er regionslåst innhold fra nettsteder som BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime og andre, så du trenger det beste VPN for Plex for å kunne få tilgang til dette innhold.

En VPN vil hjelpe deg med å komme rundt regionlåser, unngå censur, og hjelpe deg med å komme rundt ISP-gasspjeldet som senker tilkoblingen din når du prøver å streame video.

Her er de 8 beste VPN for Plex som du kan bruke i 2019, som har god sikkerhet, mange servere i mange forskjellige land, raske tilkoblingshastigheter og støtte for flere operativsystemer.

Lås opp Plex på Windows 10 med disse VPN-programmene

1

CyberGhost (anbefalt)

Dette er en av de beste VPN-ene for Plex media server, som hjelper deg med å få tilgang til geografisk begrenset eller blokkert innhold, samtidig som du holder hemmeligheten din hemmelig og gjemmer identiteten din for å gjøre deg uoppdagelig på nettet.

CyberGhost Pro, en førsteklasses del av sin gratis versjon - CyberGhost VPN - er et raskere og mer pålitelig alternativ, men også bruker og nybegynner. Pro-versjonen gir deg tilgang til opptil 850 servere i 27 land, med tilkobling av opptil 5 enheter på ett enkelt abonnement og for forskjellige operativsystemer.

Den kan konfigureres med Tomat, DD-WRT og Synology NAS-firmware (som også støtter Kodi Plex-servere), men du kan finne informasjon fra deres nettsted om hvordan du konfigurerer dette med PPTP-protokollen for VPN-er.

CyberGhost har en policy for ingen logger, pluss den høyeste og sterkeste 256-biters kryptering for å beskytte sensitiv informasjon og data.

 • Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (77% flash salg)
2

NordVPN (foreslått)

Hvis omgå censur og geo-begrensning er ditt største behov, bruk deretter Panama-baserte (ingen retensjonslover) NordVPN som det beste VPN for Plex.

Dette VPN er effektivt i strenge land som Kina, som regulerer tilgang til innhold på internett som regjeringen anser som upassende. Så hvis du reiser mye, og trenger et VPN som både beskytter deg og gir deg tilgang til innhold eksternt, får du NordVPN.

 • LES OGSÅ: Hvordan skjule din IP-adresse når du er i utlandet

Den kan brukes på forskjellige operativsystemer (Windows XP / 7/8/10) og Windows Phone, med mange alternativer for å beskytte alle enhetene dine. Serverne er også mange, ca 1070 fulle i 60 forskjellige land, som har sterk kryptering og null logger politikk.

NordVPN er imidlertid ikke så rask som sine konkurrenter, men det er rimelig, unnviker VPN-deteksjonssystemer, og er flott med Plex, og du kan koble opptil 6 enheter samtidig. Kostnaden kan også reduseres ytterligere ved å dele din konto med venner.

 • Få nå NordVPN for Plex
3

Hotspot Shield VPN

Denne VPN kommer i både gratis og betalte nivåer, men den gratis versjonen er den populære av de to.

Du kan unngå irriterende innholdsbegrensninger på Plex, og andre innholdsstreamingsider med Hotspot Shield VPN, og se hva du vil, når du vil.

Det hjelper deg også med å oppheve blokkering av nettsteder enkelt, hva med sine patenterte protokoller, slik at du kan nyte åpen tilgang til alle nettsteder på internett.

Selv om den gratis versjonen har annonser og begrensninger, tilbyr dette USA-baserte VPN OpenVPN, raske hastigheter, et enkelt grensesnitt, AES-256 kryptering, ingen logger, sikker og privat tilgang til gratis og åpen videostreaming og tilgang til sosiale nettverk blant andre steder.

 • Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling
4

ExpressVPN

Dette er en av de mest populære og beste VPN for Plex på markedet, elsket av brukere for multiplatform-støtten, slik at du kan installere Plex på alle operativsystemer, pluss det støtter nye og eldre versjoner av Windows.

Med 1500 servere i 94 forskjellige land over hele verden, gir ExpressVPN deg et bredt spekter av steder å få tilgang til Plex fra, pluss bonusfunksjoner som hastighetsprøveverktøyet som hjelper deg med å finne den raskeste serveren for å få tilgang til HD-innhold uten lags.

Den sterke og høye sikkerhetsgraden holder din surfing privat, og forhindrer ISP-gasspjelding, med 256-biters AES-kryptering som gjør det vanskelig for utenforstående å knekke, og en nullloggspolicy som ikke lagrer aktiviteten din eller deler den med utenforstående .

Det blir også rundt alle VPN-deteksjonssystemer, slik at ingen av dem kan blokkere det, ikke engang Plex.

Få ExpressVPN for Plex

 • LES OGSÅ: 4 beste VPN-programvare for Skype å laste ned gratis i 2018
5

IPVanish VPN

IPVanish leverer i form av hastigheter, noe som gir deg raske tilkoblinger som er ideelle for streaming av videoinnhold, noe som betyr ingen bufferingstider for videoene dine.

Som en av de beste VPN for Plex, IPVanish, som gir multiplatform-støtte for ulike versjoner av Windows, tilbyr også god sikkerhet med 256-biters kryptering, personvernbeskyttelse med nullloggepolitikken og tilgang til innhold fra over 850 servere over 60 land globalt, slik at du kan komme rundt regionlåser.

Det er imidlertid begrenset, når det gjelder å komme seg over strenge landscensurforskrifter som de i Kina, men andre steder i verden, er det enkelt å bruke, effektivt og helt rimelig, og det tillater opptil 5 samtidige tilkoblinger med ubegrenset båndbredde.

Få IPVanish VPN for Plex

 • LES OGSÅ: Fix: VPN-feil på Windows 10
6

Buffered VPN

Denne Ungarn-baserte, beste VPN for Plex har også en no logs-policy, servere i 37 land (ikke så mange i forhold til toppkonkurrentene), og du kan skjule aktivitetene dine hvis du drar på en dodgy Plug-plugin.

Det tillater også opptil fem samtidige tilkoblinger, men du kan ikke komme inn på alle streaming-nettsteder som Netflix og andre. Den støtter imidlertid flere plattformer og rutere, som er gode for å kjøre Plex.

Få buffert VPN for Plex

7

PrivateVPN

Et annet stort VPN-verktøy som vi vil vise deg, er PrivateVPN. Denne tjenesten har over 80 servere i 59 forskjellige land, så det er perfekt hvis du vil ha tilgang til geografisk begrenset innhold. Når det gjelder personvern, vil du gjerne høre at PrivateVPN bruker 2048-biters kryptering, slik at all din onlineaktivitet forblir helt privat. Når det gjelder tilgjengelige protokoller, bruker denne tjenesten OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 og IPSec-protokoller.

Hvis du er bekymret for personvernet ditt, bør du vite at PrivateVPN er lokalisert i Sverige, og derfor må det overholde strenge personvernlover. Dette betyr at PrivateVPN ikke vil holde noen logger angående din onlineaktivitet. Det er verdt å nevne at PrivateVPN tilbyr ubegrenset båndbredde og hastighet, slik at du ikke støter på problemer under streaming av multimediainnhold.

For å beskytte personvernet ditt, har dette verktøyet IPv6 Lekbeskyttelse, slik at identiteten din forblir beskyttet, selv om du plutselig kobler fra VPN. VPN støtter 6 samtidige tilkoblinger, slik at du kan bruke denne tjenesten på 6 forskjellige enheter. Når det gjelder støttede enheter, fungerer denne tjenesten på Windows, Mac, Linux, IOS, Android og rutere, så det er en fin løsning for streaming multimedia.

Oversikt :

 • Over 80 servere i 59 land rundt om i verden
 • 2048-bit kryptering
 • Støtte for OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 og IPSec protokoller
 • Streng ingen logger politikk
 • IPv6 Lekbeskyttelse og Kill Switch
 • Opptil 6 samtidige tilkoblinger
 • P2P-støtte
 • Tilgjengelig på alle større desktop og mobile plattformer

Last ned PrivateVPN i dag

8

VyprVPN

Denne VPN tilbyr den mest komplette sikkerheten hvis du er bekymret for at regjeringen spionerer på deg. Det er også populært blant brukere som reiser mye gjennom Kina, pluss at det har dobbel kryptering som sikrer at dataene dine er beskyttet, ved hjelp av Chameleon-dobbeltkryptering.

Du kan unngå VPN-blokkering, for eksempel når nettverksadministratorer forbyder trafikk fra en VPN-server, men med VyprVPN-protokollen, kan du få tilgang til et hvilket som helst nettsted trygt, selv når det blokkerer VPN-er.

VyprVPN gir deg opptil fem samtidige tilkoblinger, strenger nulllogger, og tilgang til over 700 servere i 70 forskjellige land globalt.

Få VyprVPN for Plex

Hvis du bare bruker Plex til å streame nedlastet innhold, vil vi virkelig anbefale deg å sjekke ut disse VPNene. Del med oss ​​hvilken du bruker eller har prøvd før med Plex, ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.