Beste VPN uten båndbreddegrense: En CyberGhost Review

CyberGhost er en svært pålitelig VPN-tjeneste som gir deg en enkel måte å skjule din internettaktivitet og personlige opplysninger på.

Det er en kjent leverandør som tilbyr både gratis og betalt abonnement. Både gratis og betalt utgave av CyberGhost tilbyr VPN-servere uten båndbreddegrense. Imidlertid har premium serverne en tendens til å være raskere, mens de frie serverne noen ganger kan være overbelastet.

CyberGhost er ikke akkurat en liten VPN-leverandør, siden 2017 har de over ti millioner brukere. VPN-tjenesten støtter også Android, iOS, Mac OS og Windows-enheter.

VPN-leverandøren forbyder ikke P2P-deling på sine servere. Likevel tillater de det heller ikke helt. Med andre ord, de har noen servere som ikke støtter peer to peer-teknologier.

Heldigvis er disse serverne merket slik at du kan unngå dem hvis du planlegger å bruke en P2P-klient.

Hvorfor trenger jeg en VPN som CyberGhost?

Det er mange måter du kan benytte deg av en pålitelig VPN-tjeneste som Cyber ​​Ghost. Nedenfor er noen av de største fordelene ved å bruke en VPN-tjeneste.

1. Forbedret sikkerhet

Vanligvis bruker folk VPN-tjenester som en måte å bruke Internett på i et trygt spørsmål. Med andre ord, krypterte VPN-servere vil forhindre at noen nysgjerrige øyne stjeler din personlige informasjon, bankkontonummer, passord, etc.

Datamaskinen din er spesielt utsatt for hackere når du bruker WiFi på en flyplass, kaffebar etc. WiFi i offentlige områder har en tendens til å ha dårlig sikkerhet, slik at hackere kan kapre datamaskinen og stjele verdifull informasjon.

Når det gjelder Wi-Fi-sikkerhet, har vi en dedikert artikkel om hvordan du beskytter datamaskinen din når du bruker offentlig Wi-Fi. Sjekk det ut og bruk anbefalingene som er oppført der.

En VPN-tjeneste er imidlertid et flott verktøy for å avverge hackere. Og CyberGhost er en av de beste tjenestene på markedet for å gi denne typen beskyttelse. Årsaken til dette er at selskapet tilbyr noen av de beste krypteringsteknologiene en VPN-tjeneste kan tilby.

Betalte planer fra denne leverandøren tilbyr alle AES 256 bit kryptering, noe som i utgangspunktet betyr at du ikke trenger å bekymre deg for hackere når du overfører eller laster ned sensitiv personlig eller forretningsinformasjon.

2. Unngå geotargeting

Geotargeting brukes til å levere annonser eller innhold på et nettsted eller program basert på brukerens plassering. Ta for eksempel Netflix, filmen streaming applikasjon, viser det annerledes innhold basert på hvilket land du er i.

For eksempel kan Netflix-brukere i USA ha mer innhold enn en Netflix-bruker i Kina. Men hvis du bruker en VPN-tjeneste som CyberGhost, kan du bokstavelig talt få tilgang til Netflix-innhold fra et hvilket som helst land, så lenge leverandøren har servere der.

Denne funksjonen virker ikke bare for Netflix. Noen nettsteder som Facebook og Google er blokkert i land som Kina. Men hvis du bruker en VPN, kan du omgå disse lokasjonsbegrensningene.

 • Mer: Ta en titt på de 5 beste budsjettene Apollo Lake bærbare datamaskiner

3. Reduser Ping og forbedre spillingen

Jeg nevnte i min tidligere artikkel at det er visse typer VPN-tjenester som er spesielt bygget for spillere. En VPN kan redusere ping, som igjen forbedrer reaksjonstid, ved å unngå overbelastede veier til serveren av spillet du spiller.

Hvis et spill ikke har servere plassert i ditt område. så vil du mest sannsynlig få en VPN. En god VPN-leverandør som CyberGhost, kan bokstavelig talt lage et tidligere unplayable online spill, spillbart. Jeg anbefaler CyberGhost fordi de er godt kjent for å være en av de raskeste leverandørene som er tilgjengelige.

4. Ubegrenset båndbredde

Ubegrenset båndbredde betyr at du kan laste opp eller laste ned så mye data eller informasjon som du vil ha på en VPN-server, i en gitt tidsperiode. Nå har ikke alle VPN-tjenester ubegrenset båndbredde. Men alle plantyper fra CyberGhost tilbyr ubegrenset båndbredde, selv gratis utgaven.

Hvorfor velge CyberGhost over andre VPN-leverandører?

CyberGhost gir alt du trenger i en VPN, inkludert toppen av linjesikkerheten, mange servere og redusert ping. Mens grensesnittet er ganske grunnleggende, er det avanserte alternativer som vil tilfredsstille mer erfarne brukere.

Det er viktig å merke seg at gratis VPN som tilbys av CyberGhost, selvfølgelig vil tilby mindre funksjoner enn premiumversjonene. Men jeg tror det er det gode med denne VPN-leverandøren som den har som en VPN-server som er ideell for alle.

Hvis du har liten eller ingen erfaring med VPN-servere, kan du alltid starte med å bruke en av de gratis serverne av CyberGhost. Når du får en ide om hvor gunstig en CyberGhost VPN-tjeneste kan være, kan du gå videre til en betalt plan.

Hvis du bestemmer deg for å oppgradere, vil du være glad for å vite at CyberGhost tilbyr svært konkurransedyktig prising, spesielt hvis du kjøper en toårsplan samtidig. Du kan se på bildet nedenfor for å se hvor mye premieabonnementet koster.

 • Mer: 5 beste malware tracker kart for å se sikkerhetsangrep skje i sanntid

Hva er forskjellene mellom de tre planene fra CyberGhost?

Det er tre forskjellige typer planer som tilbys av CyberGhost. Disse planene kalles prøve, premium og premium pluss. Informasjonen nedenfor vil bidra til å gi deg en bedre forståelse av forskjellene mellom hver versjon av CyberGhost.

 • CyberGhost 7-dagers prøveutgave

Forskjellene mellom den fulle og den frie (lyse) versjonen er:

 • 3 profiler ut av 6 er åpne - Wi-Fi-beskyttelse, unblocking grunnleggende nettsted og surfing anonymt er åpne (ingen torrenter, ingen streaming)
 • du må vente på å koble i 1-2 minutter
 • begrenset til 3 timer per økt
 • Mindre servere i mindre land

Videre må du se en annonse i omtrent 25 sekunder når du skriver inn en gratis CyberGhost VPN-server. Etter den første annonsen vil du ikke bli plaget igjen.

Til slutt vil du koble fra serveren etter tre timers bruk. Du har imidlertid ubegrenset båndbredde, slik at du kan overføre så mye data som du vil i den 3 timers perioden.

Samlet sett er prøveutgaven best brukt til å teste vannet.

 • CyberGhost Premium plan

Premiumversjonen vil koste deg bare USD 4, 99 per måned med 2 års plan.

Videre vil serverne dine være langt sikrere (AES 256 BIT Encryption) og raskere enn de frie serverne.

Med CyberGhost-premieplanen kan du bruke tjenestene deres på en Windows-, Mac OS-, iOS- eller Android-enhet.

Du vil også bli beskyttet mot skadelig innhold. Det er riktig, CyberGhost vil sørge for at nettstedene du besøker er trygge ved først å kjøre det ut av deres ekspansive dedikerte database. Denne funksjonen er ganske unik for VPN-leverandører.

 • CyberGhost Premium Plus plan

Premie pluss-planen gir deg litt raskere servere. Hovedfunksjonen til premie pluss-planen er imidlertid at du kan koble opptil fem enheter samtidig med bare en enkelt konto.

Premium-planen lar deg bare bruke en enhet om gangen, noe som betyr at du må logge deg ut av enheten din hvis en venn eller et familiemedlem vil bruke VPN-tjenesten via kontoen din.

Med premium-pluss-planen kan opptil fem personer imidlertid bruke VPN-tjenestene samtidig og via samme konto. For premieplussplanen må du bare betale 6 USD i tillegg til det du betaler for din premiumplan.

- Sjekk nå Cyberghost spesialavtale for våre lesere (77% salg)

Konklusjon

Hvis du er ute etter den beste VPN-tjenesten uten båndbreddegrense, uovertruffen raske servere og kryptering, så anbefaler jeg CyberGhost. Den har flere funksjoner som skiller den fra andre leverandører. I tillegg har de et flott støttesystem og allsidige planer.

Mer:

 • 2 beste cryptocurrency minedatamaskiner for nybegynnere
 • 3 enkel torrent lage programvare og hvordan du bruker dem
 • De 6 beste Windows Mixed Reality Gaming-opplevelsene