Beste VPN-programvare for Popcorn Time: Hvorfor bør du bruke den i utgangspunktet

Som det er spørsmålet "Kylling eller egg?", Er det også spørsmålet om at kunst (hvilke filmer og TV-programmer er sikkert) skal være tilgjengelig for alle uten prislappen.

Mange avidige tilhengere av media har ikke tilgang eller penger til å nyte de nyeste prosjektene, og de vender seg til Popcorn Time og lignende nettbaserte verktøy for å streame media, både samtidige blockbusters, TV-serier, spillefilmer og dokumentarfilmer.

Selv om etikkens side er uklart, er loven om piratkopiering, som alltid, pragmatisk og stiv. Så, i dag prøver vi å forklare hvorfor man bør bruke VPN når man bruker Popcorn Time . Vi sørget også for å tilby noen kjente VPN-løsninger som burde gjøre jobben. Sørg for å sjekke det ut nedenfor.

Skal jeg bruke en VPN med Popcorn Time?

La oss hoppe over hele moralordningen og holde fast i tyveri av den intellektuelle eiendomsretten og grensene som er pålagt av loven. Det er en god grunn til å si at Popcorn Time er en ulovlig streamingtjeneste. Selvfølgelig, det avhenger av landet du bor i og tilhørende lov pålagt.

Men for å streame piratkopierte filmer eller TV-programmer ved å bruke torrent-peer-2-peer-delingen, uten å betale for dem overhodet, er det faktisk et brudd på digitale distribusjonslover.

Vi vil ikke dømme eller godkjenne dette, men la oss si det, hypotetisk, du vil prøve Popcorn Time. Det er ikke alltid så enkelt som det ser ut. For det første kan enkelte land eller individuelle Internett-leverandører blokkere tilgangen til nedlastingsstedet, slik at du ikke kan laste ned skrivebordsklienten i utgangspunktet.

Også, selv om du klarer å gjøre det, kan de nevnte kreftene stå i veien når du prøver å streame hevede filmer eller TV-programmer. Og sist men ikke minst, kan du like godt spille alt som ingen ser på, men de kan bare se hvis du fanger min drift.

På grunn av det, og basert på alt vi sa, er svaret på spørsmålet enkelt: ja, du trenger VPN-verktøyet til å være ubekymret, bruk Popcorn Time. Spesielt hvis du er opptatt av regelverk og mulige konsekvenser av, til en viss grad, å bryte loven. Vi utarbeidet en liste over VPN-løsninger som skulle komme til nytte for oppgavene.

Med dem kan du skjule din IP-adresse ved å bytte region / land og unngå geo-restriksjoner mens du opprettholder personvernet ditt.

3 av de beste VPN-verktøyene som skal brukes med Popcorn Time

1

CyberGhost (Anbefalt)

CyberGhost er for det meste vårt våpen av valg i disse sakene. Vi støtter faktisk det, men det støtter ikke skyggen på den generelle påliteligheten og funksjonaliteten til dette VPN-verktøyet. Den kommer bare i premium-versjonen som selvsagt er regulert av månedlig abonnement. Du kan imidlertid prøve det ut i 7 dager gratis og bestemme deg selv.

Feature-wise, her er hva du kan forvente av CyberGhost:

 • 4 krypteringsprotokoller.
 • Gode ​​serverhastigheter.
 • Ingen logging eller registrering nødvendig.
 • 58 land med 600 servere spredt over hele verden.
 • Brukervennlighet. Brukergrensesnittet er intuitivt, og bruken av verktøyet krever ingen forhåndsvunnet kunnskap.
 • Multiplatform-støtte. Du kan bruke den på din PC / Mac og håndholdte enheter.
 • Ad-blokkering og anti-malware inkludert.

Hvis du selv er lett interessert i å ansette CyberGhost VPN for Popcorn Time og stream anonym, kan du sjekke det ut her.

- Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (for tiden 77% avslag)

 • LES OGSÅ: Beste VPN for Plex: 7 av vår favoritt for 2018
2

NordVPN (foreslått)

Det samme gjelder i utgangspunktet for NordVPN. Høyt ansett som en av de beste VPN-løsningene der ute, med den store basen til hverdagsbrukere og ulike teknologiske entusiaster med høy karakter. Prisingen kan være litt av, men enkelte brukere med premium behov vil finne det bare en god passform i forhold til verdi / prisforhold.

NordVPN har en mengde funksjoner, og her er de viktigste:

 • Over gjennomsnittlige personvernalternativer.
 • Stor integrasjon med de fleste apps.
 • Rask og pålitelig båndbredde.
 • Militærkryptering.
 • Praktisk og brukervennlig grensesnitt.
 • Smart Play-funksjonen er spesielt beregnet for streamers.
 • Hundrevis av servere på 60 + server steder rundt om i verden.

- Få nå NordVPN

3

ExpressVPN

ExpressVPN er et annet ganske populært og allestedsnærværende verktøy i denne nisje. Den er godt justert for både nykommere og mer erfarne brukere, med alle verktøyene for jobben.

Den kommer også i premium-versjonen, med bemerkelsesverdig båndbreddehastighet og ubegrenset data. Det er mye annonsert som go-to-løsningen av ulike tekniske og sikkerhetsorienterte publikasjoner.

Her er de viktigste funksjonene i ExpressVPN:

 • Enkel å bruke med opplæringsprogrammer og brukervennlig design.
 • Konsekvent høy ytelse i båndbreddehastigheter med lav latensavlesning.
 • Bulletproof kryptering.
 • Hundrevis av servere plassert i mer enn 100 land, inkludert Afrika og Midtøsten.
 • Multiplatform-støtte for opptil 3 enheter samtidig.
 • Ubegrenset båndbredde og data.

Du kan sjekke ExpressVPN-planene ved å følge denne linken.

Det burde gjøre det. Vi er sikre på at de fleste VPN-er vil gi deg nok verktøy til å bruke Popcorn Time i private og uten grenser. Men de vi anvender, kontrollerer alle boksene. Endelig er det ditt valg.

Hvis du har et alternativt VPN, vil du gjerne anbefale det, vær så snill å gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.