Beste VPN-programvare for Hulu

Med et virtuelt privat nettverk (VPN) kan du beskytte personvernet ditt mens du er på nettet, sikre Internett-tilkoblingen din og skjule deg fra verden, fordi VPN-er forhindrer andre i å fange opp internettrafikken din, slik at du ikke lett kan spores online.

Men med innholdsstreamingsplattformer som Hulu eller Netflix og BBC iPlayer, kan du få meldingen. " Basert på din IP-adresse, la vi merke til at du prøver å få tilgang til Hulu gjennom et anonymt proxyverktøy. Hulu er foreløpig ikke tilgjengelig i USA. Hvis du er i USA, må du deaktivere anonymisereren din for å få tilgang til videoer på Hulu " når du vil få tilgang til utenlandsk innhold eller bare vil være anonym.

Dette er alltid tilfelle med mindre du bestemmer deg for å bruke et VPN som fungerer sammen med Hulu og alle slike nettsteder. Hulu har aktivt forbyttet VPN-leverandører etter at man skjønte at folk bruker VPN-er til å streame innholdet, så det begynte å blokkere IP-adresser som er kjent for å tilhøre VPN, men den gode nyheten er at dette forbudet fortsatt kan omgå.

Det er en håndfull VPN-tjenester som fremdeles jobber med Hulu og andre lignende innholdsplattformer selv i dag, men hvis du leter etter det beste gratis VPN for Hulu, er det noen du kan bruke for stressfri streaming.

5 beste VPN for Hulu med gratis prøveversjon

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en favoritt blant de beste gratis VPN for Hulu, da det beskytter ditt privatliv på en multi-platform personvernløsning.

Med den høyeste kryptering som er tilgjengelig med 256-bits krypteringsteknologi, kan du være trygg på at IP-en din forblir skjult, samt få andre fordeler som Wi-Fi-beskyttelse hvis det er i et offentlig område.

Det kommer også med en streng politikk som ikke logger, som ikke sporer din internettaktivitet, multiplatformapper for den bærbare datamaskinen og andre enheter, sikkerhet for samtaler og tilgang til over 1000 VPN-servere i mer enn 30 av de mest populære landene.

Med CyberGhost kan du få tilgang til begrenset innhold, beskytte alle enhetene dine, blokkere annonser og skadelig programvare, alt sammen med de høyest mulige hastighetene du kan få på en VPN.

- Få nå Cyberghost og sikre din tilkobling

Merk: Du kan bruke CyberGhost gratis i løpet av 7-dagers prøveperiode. Selv om dette verktøyet ikke er helt 100% gratis, bestemte vi oss for å inkludere den til denne listen takket være det imponerende settet av funksjoner som gjør det verdt å nevne.

2

Hotspot Shield (foreslått)

Dette amerikanske baserte VPN tilbyr OpenVPN, AES-256 kryptering, og beholder ikke loggaktivitet.

Noen av sine fantastiske fordeler når du bruker den med Hulu, inkluderer sikker og privat tilgang til gratis og åpen videostreaming, internett og tilgang til sosiale nettverk blant andre nettsteder.

VPN-protokollen er patentert og integrert med 70 prosent av verdens største sikkerhetsselskaper, og det er nummer én VPN i ytelse med tusenvis av servere globalt.

Med dette beste gratis VPN for Hulu, er du trygg på sikker nettlesing fordi identiteten din er beskyttet og data kryptert, uansett om du er hjemme eller offentlig. Du kan også nyte sikker tilgang hvor som helst til favorittprogrammer og nettsteder.

Den har et enkelt grensesnitt, raske hastigheter og veldig sterk kryptering.

Men den gratis versjonen kommer med annonser og begrensninger som at du ikke kan streame Netflix, blant annet - men du kan streame Hulu!

- Få nå Hotspot Shield gratis

Merk: Selv om det ikke er 100% gratis, Hotspot Shield er en av de beste VPN-tjenestene i verden, og kommer med en vennlig prislapp. For eksempel, når du skriver denne artikkelen, kan du få den til $ 5, 99 / måned.

Du kan også prøve det gratis i en uke.

3

NordVPN

NordVPN er alt du trenger for å beskytte ditt privatliv online.

Som en av de beste gratis VPN for Hulu, får du ikke bare doble VPN-kombinasjoner for å kryptere din internettrafikk, CyberSec-teknologi for å beskytte deg mot påtrengende annonser og ondsinnede online-trusler, men også DNS-lekkasjer for å sikre databeskyttelse.

Andre flotte funksjoner inkluderer en automatisk drepebryter, og en policy for ingen logger som sikrer at dataene dine ikke spores eller overvåkes, og sikrer deg beskyttelse mot din virkelige IP-adresse.

Du kan også nyte en sikker streamingopplevelse med SmartPlay-teknologi, sikre din surfing på Chrome eller Firefox, og være en del av NordVPNs over 2500 servere i 56 land over hele verden.

Denne VPN gir lynhastigheter, enkel nedlasting og installasjon, og lar deg koble opptil 6 enheter samtidig med personvernbeskyttelse på farten for mobilapper.

Du får også en dedikert IP-adresse og en raskere VPN-opplevelse.

Få NordVPN nå

  • LES OGSÅ: Hva å gjøre når antivirusblokker VPN
4

TunnelBear

Denne skarpt utformede VPN er en av de beste gratis VPN for Hulu, men den eneste begrensningen er at du er begrenset til 500 MB trafikk månedlig. Det kan ikke være mye, men det er flott for når du virkelig trenger litt ekstra beskyttelse.

TunnelBear krever ikke at du registrerer deg, noe som også betyr at det samler mindre data på sine brukere. Det sikrer også dine data og spoofer posisjonen din, noe som betyr at du også kan vise regionslåst innhold.

  • LES OGSÅ: Er det en VPN uten epost påmelding ?!

En unik ting om denne VPN er at du kan øke 500MB grensen til 1GB bare ved å tweeting hver måned om TunnelBear - ganske kult riktig? Dette er imidlertid ikke så attraktivt i forhold til Hotspot Shield som serverer annonser, men begrenser ikke bruken av tjenesten.

Når det gjelder serverplasseringer, tilbyr TunnelBear dem i rundt 20 land, men forlater steder som Afrika, Midtøsten, Russland og Tyrkia hvis tilgangspolitikk er restriktiv. Tanken bak et VPN er desto flere steder tilbys, desto bedre ytelse når du reiser i utlandet, siden du har en server i nærheten, samt flere alternativer for å spoofe posisjonen din.

Andre flotte funksjoner inkluderer ad blokkere, nettsted hvitelister, og den har klientprogramvare for Windows og andre operativsystemer, pluss nettleser plugins for Chrome og Opera.

Få TunnelBear nå

5

HideIPVPN

Dette er blant de beste gratis VPN-ene for Hulu, som gir kryptering og uklarhet for din IP-adresse, og holder deg trygg mens du er online eller streaming. Men den begrensede listen over servere kan være en hindring for mange som vil ha en VPN-tjeneste som er lett tilgjengelig fra så mange steder og mange servere som mulig.

Den har også innfødte apps for operativsystemer som Windows, og andre, pluss hvis det gir beskyttelse for alle enhetene dine. Andre nyttige sikkerhetsfunksjoner inkluderer ikke aktivitetslogger som standard (så det sporer ikke hva du gjør), men du kan deaktivere denne funksjonen hvis du virkelig trenger loggene. Den støtter også VPN-protokoller som SSTP, OpenVPN og PPTP blant andre.

Kill Switch-funksjonen med HideIPVPN er nyttig, spesielt hvis du foretrekker å laste ned den opprinnelige appen, slik at den slår av programmer du spesifiserer, når forbindelsen din blir forstyrret.

Få HideIPVPN nå

  • LES OGSÅ: De 15 beste brannmurenhetene for å beskytte hjemmenettverket ditt
6

Steganos Online Shield VPN

Steganos gir uhindret tilgang til innhold, men i noen få land, omtrent ti eller så, selv om de planlegger å legge til snart. Denne beste gratis VPN-en for Hulu er flott å bruke, men båndbredden er kapasitet på 500 MB hver måned, bare for den gratis versjonen, men det betyr ikke at brukerne er begrenset når de bruker høy båndbredde som når du sprer filmer eller lytter til musikk på nettet.

Med denne VPN blir annonser filtrert ut og blokkert innhold ulåst, pluss at du får krypteringsteknologi som i hovedsak er hjørnesteinen i frihet i surfing og streaming. Den krypterer hele internettrafikken uavhengig av Wi-Fi du er logget på, pluss skjermer dine personlige data fra hackere og spionere gjennom sin høye sikkerhetsserver.

Du kan til og med bla anonymt på opptil 5 enheter med en lisens. Andre fordeler er at du kan gjøre uønskede annonser forsvunnet, og med ett museklikk kan du stoppe nettovervåking av aktivitetene dine etter sosiale nettverk.

Når du velger et sted fra en Stegano-sikker server, kan du få tilgang til blokkert innhold uansett hvor du er, inkludert Hulu og andre nettsteder som Netflix og BBC iPlayer.

Få Steganos Online Shield VPN nå

Gjorde ditt beste gratis VPN for Hulu listen? Gi oss beskjed om hvilken du har brukt før eller bruker nå, og hvilken av disse du foretrekker å prøve ut i 2018, ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.