Den beste virtuelle tastaturprogramvaren for PCen din

. Virtuelle tastaturer kan være ganske nyttige, spesielt hvis du har en keylogger som kan stjele din sensitive informasjon som innloggingsdetaljer. Noen brukere har en tendens til å bruke virtuelle tastaturer fordi de har problemer med å bruke tastaturet eller fordi tastaturet ikke fungerer som de skal. Windows 10 har sitt eget virtuelle tastatur, men hvis du leter etter en tredjepartsløsning, skal vi i dag vise deg det beste virtuelle tastaturprogramvaren du kan laste ned.

Hva er det beste virtuelle tastaturprogramvaren?

Hot Virtual Keyboard (anbefales)

Hvis du leter etter avansert virtuelt tastaturprogramvare, kan du være interessert i Hot Virtual Keyboard. Tastaturet er tilpassbart, og du kan velge mellom mange forskjellige utseende og stiler.

Når det gjelder tilpasningen, finnes det mer enn 70 stilarter, men du kan også lage din unike stil hvis du vil. I tillegg er det støtte for flere språk og layouter. Vi må også nevne at dette tastaturet støtter auto-complete-funksjonen som gjør det lettere og raskere å skrive enn tidligere.

Tilleggsfunksjoner inkluderer programmerbare nøkler og snarveier, slik at du enkelt kan starte programmer eller åpne bestemte nettsider med ett enkelt klikk. Tastaturet støtter også makroer, slik at du kan ta opp dem og bruke dem med bare noen få klikk.

Det er verdt å nevne at dette tastaturet også støtter bevegelser, slik at du kan legge til mellomrom eller endre saken av bokstavene med en enkelt gest.

Når det gjelder tilleggsfunksjoner, støtter dette programmet forskjellige Windows-handlinger, slik at du kan endre volumet, kontrollere avspillingen, slå av skjermen og utføre alle andre handlinger ved å klikke på dedikert knappen på det virtuelle tastaturet.

Hot Virtual Keyboard er et avansert virtuelt tastatur, og det tilbyr flott tilpasning og utvalg av forskjellige funksjoner. Dette verktøyet er ikke gratis, men du kan laste ned evalueringsversjonen og bruke den i 30 dager.

  • Last ned nå Hot Virtual Keyboard (gratis)

Det er verdt å nevne et annet nyttig verktøy som holder utklippstavlets historie, og du kan lime inn et valgt fragment igjen. Denne profesjonelle Windows Clipboard Viewer og Manager støtter alle kjente dataformater. Last ned gratis evalueringsversjoner av Comfort Utklippstavle 9 eller Comfort Utklippstavle Pro.

Gratis virtuelt tastatur

Dette virtuelle tastaturet vil fungere på alle Windows-enheter som har en berøringsskjerm, så det er perfekt hvis du ikke kan justere til enhetens fysiske tastatur. Tastaturet har store taster, slik at du enkelt kan skrive med fingertuppene. Det er verdt å nevne at dette tastaturet støtter pekeenheter, slik at brukere med nedsatt funksjonsevne kan bruke det også.

Tastaturet støtter tilpasning, slik at du enkelt kan endre størrelse, farge eller gjennomsiktighet på tastaturet med ett enkelt klikk. Vi må nevne at det å endre farge er relativt enkelt, men du kan ikke bruke en egendefinert farge, i stedet kan du bytte mellom par tilgjengelige forhåndsinnstillinger.

Tastaturet støtter automatisk gjentakingsfunksjon, og du kan gjenta tastetrykkene ganske enkelt ved å holde den bestemte knappen klikket. Gratis Virtual Keyboard er et enkelt verktøy, og det tilbyr alle nødvendige funksjoner. Vi må nevne at den bærbare versjonen også er tilgjengelig, så du kan enkelt kjøre Free Virtual Keyboard på en hvilken som helst PC uten installasjon.

Klikk-N-Type

Click-N-Type er et enkelt virtuelt tastatur som kan være nyttig for brukere som har problemer med å bruke fysisk tastatur. Tastaturet støtter ordforutsigelse som gjør at du skriver raskere og enklere. Tastaturet støtter også makroer, som kan være ganske nyttige. I tillegg til makroer, tilbyr tastaturet støtte for AutoClick og Scanning Modes.

Dette verktøyet tilbyr støtte for flere språk, og det har mange språk- og tastaturpakker tilgjengelig. Vi må nevne at det er en tastaturdesigner-funksjon som lar deg lage dine egne tastaturdesigner. Selvfølgelig er det også tilpassede brukeropprettede design. Verktøyet gir lyd og synlig tilbakemelding takket være funksjonen Talte taster. Click-N-Type fungerer med alle pekeenheter, inkludert en hodet mus, og det fungerer også med virtuelle museprogrammer.

Klikk-N-Type tilbyr anstendig funksjoner, men vi må innrømme at programmet har et ydmyk brukergrensesnitt som ikke kan appellere til bestemte brukere. Til tross for brukergrensesnittet er dette fortsatt et flott program, så du vil kanskje prøve det ut. Klikk-N-Type er tilgjengelig gratis, og du kan laste ned og bruke den bærbare versjonen på en hvilken som helst PC uten installasjon.

Touch-It Virtual Keyboard

Hvis du leter etter et virtuelt tastatur som støtter et bredt spekter av funksjoner, vil du kanskje vurdere Touch-It Virtual Keyboard. Dette virtuelle tastaturet støtter både desktop og Winlogon, så det er perfekt for alle dine behov. Klaviaturet fungerer etter behov, og du kan starte det ved å klikke på det flytende ikonet i nederste høyre hjørne.

Touch-It Virtual Keyboard fungerer med flere språk, og den støtter flere skjermer og eksterne skrivebord. Tastaturet er fullt tilpassbart, og det støtter ubegrenset antall handlinger etter nøkkel. I tillegg støtter den også Pascal-skripting. Klaviaturet har en moderne design, slik at den vil lette utseendet til Universal apps med letthet. Tastaturet kan også vises når du velger et inntastingsfelt, noe som er ganske nyttig. Dette virtuelle tastaturet er tilpassbart, og du kan til og med designe ditt eget tastatur hvis du vil.

Touch-It Virtual Keyboard er et flott verktøy, og vår eneste klage er størrelsen på tastaturet. Selv om det kan være enklere for noen brukere å bruke fullbrettetastatur på PCen, fant vi ut at fullbredd versjonen tar for mye plass etter vår smak. Til tross for denne mindre feilen er dette fortsatt et flott program, og du kan laste ned og prøve evalueringsversjonen gratis.

VirtualKeyboard

Et annet enkelt og gratis virtuelt tastatur for PCen din er VirtualKeyboard. Dette verktøyet har et ydmyk brukergrensesnitt, og det støtter selvopplærende prediktiv tekst. Takket være denne funksjonen kan du raskt og enkelt skrive inn ord.

Tilleggsfunksjoner inkluderer fargekoding, flere ordbøker og brukermakroer. Tastaturet støtter også en effektiv feilsøkingsmodus, slik at du kan styre tastaturet med et enkelt klikk. Tastaturet har også felles funksjoner som kopi, klipp og lim inn, noe som er ganske nyttig.

Endre ordlisten er ganske enkelt, og du kan gjøre det rett fra rullegardinmenyen med bare noen få klikk. VirtualKeyboard er et anstendig verktøy, men det ydmyke brukergrensesnittet kan slå noen brukere av. Hvis du vil prøve dette verktøyet, kan du laste det ned og bruke det gratis.

Neo er SafeKeys v3

Virtuelle tastaturer kan være nyttige, spesielt hvis du er bekymret for at datamaskinen er infisert med skadelig programvare eller en keylogger. Keyloggers overvåker tastaturinngangen og sender den til ondsinnede brukere uten din kunnskap. Hvis du vil beskytte dine personlige opplysninger, vil du kanskje bruke Neo's SafeKeys v3.

Denne applikasjonen lar deg legge inn innloggingsinformasjonen uten å bruke et fysisk tastatur. Dette er en av de sikreste måtene for å beskytte innloggingsinformasjonen din mot skadelige brukere. Verktøyet har også skjermloggerbeskyttelse som vil beskytte din sensitive informasjon til enhver tid.

Vi må nevne at dette virtuelle tastaturet støtter Injection Mode, slik at du kan bruke dette verktøyet med programmer som ikke aksepterer dra og slipp-metoden. Verktøyet støtter også gjennomsiktighet og automatisk skjuling, slik at passordene dine er sikret fra skadelige brukere. Neo's SafeKeys v3 støtter også sveveroppføring, slik at du kan skrive inn passordet ditt uten å klikke på musen.

Neo's SafeKeys v3 er et flott verktøy hvis du vil beskytte dine påloggingsinformasjon fra skadelige brukere. Dette er et anstendig virtuelt tastatur, og det er tilgjengelig gratis. I tillegg til å være gratis, er dette verktøyet også bærbart, og det vil fungere på alle PCer uten installasjon.

EyesBoard

Dette verktøyet er utviklet for å fungere med alle Windows-enheter som har en berøringsskjerm. Vi må nevne at dette tastaturet støtter Windows påloggingsskjerm, slik at du enkelt kan logge på Windows ved å bruke dette verktøyet. Tastaturet er flerspråklig og nøkkeloppsettet vil tilpasse seg gjeldende inngangslandskap. For å gjøre det enklere å bytte mellom forskjellige innganger, har verktøyet en dedikert knapp som gjør at du kan bytte inn data umiddelbart.

Dette virtuelle tastaturet kan endres og flyttes fritt, slik at du enkelt kan justere det. I tillegg til standard tastatur kan du også bruke numeriske tastatur og funksjonstaster. Programmet støtter spesielle snarveier som multimedia spiller, nettleser, etc. Verktøyet har også et flytende ikon, slik at du enkelt kan åpne det virtuelle tastaturet når som helst. EyesBoard virtuelt tastatur har Caps Lock og Num Lock indikatorer, og det støtter selv Ctrl + Alt + Del og Win + L snarveier.

Når det gjelder tilpasningen, støtter dette verktøyet forskjellige farger og flere nivåer av gjennomsiktighet. Hvis du vil, kan du til og med låse tastaturet nederst på skjermen, slik at det ikke forstyrrer åpne vinduer. Hvis du er en utvikler, vil du gjerne høre at det er en API tilgjengelig for tredjepartsintegrasjon, slik at du kan utvide funksjonaliteten til tastaturet enda mer. Når det gjelder tilpasning, er alle nøkler og tastaturer definert i XML, slik at du enkelt kan endre dem hvis du vil.

EyesBoard er et anstendig virtuelt tastatur, og det tilbyr alle funksjonene som grunnleggende brukere trenger. Denne applikasjonen er ikke gratis, men du kan laste ned evalueringsversjonen og bruke den i 15 dager.

My-T-Soft Virtual Keyboard

My-T-Soft Virtual Keyboard kommer med over 200 internasjonale layouter, så det vil støtte nesten alle språk. Programmet støtter opptil 2000 tastetrykk på hver knapp, og du kan også gruppere opptil 15 knapper på et panel. Ved hjelp av dette verktøyet kan du tilordne noen av de 63 funksjonene til en hvilken som helst knapp og dermed gi et stort nivå av tilpasning.

Dette virtuelle tastaturet har sin egen 4-funksjon kalkulator som alltid vil ligge på toppen av alle andre vinduer. Dette gjør at du kan skrive inn ønsket innspilling rett inn i åpent dokument eller inntastingsfelt. Det er også et innebygd forstørrelsesverktøy som lar deg forstørre en viss del av skjermen for å se det bedre.

My-T-Soft Virtual Keyboard støtter tilpasning, og du kan endre bakgrunnsfargen eller fargen på det åpne panelet. I tillegg kan du endre fargen på knappetekst, knappens ansikt, knapphøyde, knappeskygge og tastaturbakgrunn. Hvis du vil tilpasse tastaturet enda mer, kan du bruke utviklerpakken til å gjøre det.

Denne applikasjonen er fullt kompatibel med berøringsskjerm, men den fungerer også med sporboller, penner eller andre pekeenheter. Tastaturet støtter uendelig dimensjonering, og det lar deg vise og skjule bestemte taster. I tillegg er det 11 paneler tilgjengelig, og du kan også lage dine egne paneler hvis du vil. På samme måte som mange andre virtuelle tastaturer, støtter denne også makroer, slik at du kan starte bestemte programmer ved å trykke på de riktige snarveiene.

My-T-Soft Virtual Keyboard støtter et bredt spekter av funksjoner, så det vil være perfekt for både grunnleggende og avanserte brukere. Vi må nevne at denne applikasjonen har et ydmyk og litt utdatert brukergrensesnitt som kan slå noen brukere bort. Den gratis demoen er tilgjengelig for nedlasting, men hvis du vil fortsette å bruke dette programmet, må du kjøpe en fullversjon.

WiViK

Dette virtuelle tastaturet lar deg skrive inn innspillingen ved å velge en bestemt tast eller ved å svinge over dem med en pekeenhet. Dette tastaturet støtter flere ordbøker, og du får til og med spådommer til venstre, slik at hele prosessen blir enklere og raskere. I tillegg til ordforutsigelse støtter dette verktøyet også forkortelser, slik at du raskt kan skrive inn ønsket tekst. Selvfølgelig støtter verktøyet også taleutgang, noe som gjør det lettere for deg å skrive inn de riktige ordene.

Denne enheten fungerer med de fleste pekeenheter, så du bør kunne bruke den enkelt. WiViK er et flott verktøy, og det er tilgjengelig for nedlasting som en gratis prøveversjon. Hvis du vil fortsette å bruke dette verktøyet, må du kjøpe en fullversjon.

BeKey On-Screen Keyboard

Dette virtuelle tastaturet er et tastaturutskift, og det kommer med smart ordforslag som lar deg skrive inn ord raskt. Dette virtuelle tastaturet husker dine ord mens du skriver inn dem, jo ​​mer du bruker det, desto mer forslag vil du få mens du skriver. Vi må også nevne at ordet forutsigelse også kan forutsi det neste ordet du vil skrive, og dermed gjøre skriveprosessen raskere og strømlinjeformet. Når det gjelder spådommene, er de tilgjengelige på 23 forskjellige språk.

Dette virtuelle tastaturet støtter tilpasning, og du kan enkelt endre størrelsen på tastaturet, knappestørrelsen, avstanden mellom knapper, skriftstørrelse osv. Vi må også nevne at dette tastaturet er optimalisert for enkelt klikk, men det støtter også svevermodus som lar du skriver inn ord uten et enkelt klikk.

Verktøyet støtter også forskjellige skinn og nivåer av gjennomsiktighet, og det lar deg til og med lage tekstmakroer. Det er også spesielle taster for ofte brukte oppgaver og skannemoduser for 1 eller 2 brytere. BeKey On Screen Screen Keyboard er et flott verktøy, og du kan bruke prøveversjonen i 30 dager. Hvis du vil fortsette å bruke dette verktøyet, må du kjøpe en lisens.

Virtuelt tastaturprogramvare kan være ganske nyttig, og hvis du leter etter et virtuelt tastatur fra en tredjepart, må du kontrollere noen av disse verktøyene.