Beste PC-spill å kjøpe i mars 2017

Mars er en veldig generøs måned når det gjelder nye spill. Hvis du planlegger å kjøpe et nytt spill, men du kan ikke bestemme hvilken som skal legges i handlekurven din, gir vi deg en hjelpende hånd. I denne artikkelen kommer vi til å liste de beste spillene som skal utgis denne måneden.

Beste PC-spill kommer i mars

Ricochet Kills: Noir

Ricochet Kills: Noir er et spill som skiller seg ut fra mengden. Det er et puslespill-skytespill i minimalistisk noir-stil. Som spiller bruker du kule ricochets til å drepe fiender. Husk at ammunisjonen din er begrenset, så velg det. Du kan prøve dine ferdigheter på 100 forskjellige nivåer.

Du kan laste ned Ricochet Kills: Noir from Steam. Spillet kommer fram den 4. mars.

Ultimate Marvel vs Capcom 3

Marvel og Capcom slutter seg til å levere de mest frenetiske 3 vs 3-slagskampene noensinne. Som spiller kan du velge noen av de mest ikoniske Marvel og Capcom-tegnene, og tilpasse laget ditt. Når du er sikker på hva karakteren din er i stand til, kan du gå fra topp til mot spillere fra hele verden for å se hvem som er sterkest i universet.

Du kan kjøpe Marvel vs Capcom 3 for $ 24.99 fra Steam. Spillet kommer fram den 7. mars.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Hvis du er en Tom Clancy-fan, er dette det perfekte spillet for deg. Denne militære skytespillet er satt i en massiv åpen verden som du kan spille helt alene eller i fire-spiller co-op.

Som spiller er hovedoppgaven din å ta ned Santa Blanca-kokain-kartellet som har slått Bolivia til en narko-stat. Bruk ethvert middel som er nødvendig.

Du kan kjøpe Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands for $ 59, 99 fra Steam. Spillet kommer fram den 7. mars.

Ett eneste formål

One Sole Purpose er en science fiction første person shooter med en horror twist. Året er 4900. Som spiller spiller du rollen som Michael, en mann som plutselig begynner å høre og se ting. En fremmed med humanoid utseende vises spesielt i dine visjoner, og hevder å være en del av rase som skapte menneskeheten.

Michael begynner å stille spørsmål om sin egen sunnhet, men bestemmer seg for å finne en forsøk på å finne sin tapte bror før han mister seg til galskap.

Du kan kjøpe One Sole Purpose from Steam. Ingen informasjon er tilgjengelig ennå om spillets prislapp. Spillet kommer fram den 7. mars.

Dead Rising 4

Dead Rising 4 markerer retur fra Frank West i et nytt kapittel av denne populære zombie spill-franchisen. Som spiller vil du møte nye zombieklasser som er vanskeligere å drepe enn noensinne.

Du kan også invitere vennene dine til å spille sammen i en 4-spiller co-op multiplayer-modus. Dead Rising 4 gir en hjertepirrende opplevelse som det utfordrer deg til å utforske, scavenge og kjempe for å overleve i en verden full av zombier.

Du kan kjøpe Dead Rising 4 for $ 47.99 til 14. mars eller $ 59.99 etter lanseringsdatoen.

Styx: Shards of Darkness

Styx: Shards of Darkness er et imponerende stealth eventyrspill som utfordrer deg til å utforske store åpne miljøer, og snike forbi eller drepe nye fiender og sjefer. Når du streber etter å oppfylle oppdragene dine, vil du klatre den svimlende Elven byen, krysse dvergens farlige territorium og overleve ugjestmilde landområder med dødelige farer. Hvis du feiler, vil din familie lide alvorlige konsekvenser.

Du kan velge å snike alene, eller med en venn i co-op-modus. Coop-modusen er et drop-in / drop-out-system hvor du kan bli med eller invitere vennen din når du vil, i alle stadier av historien.

Du kan kjøpe Styx: Shards of Darkness for $ 39.99 fra Steam. Spillet kommer til mars 14.

Beste Early Access-spill kommer i mars

Dark Legion VR

Dark Legion VR er en første person shooter og magisk spill. Som spiller tar du rollen som en sjefsjef på et romoppdrag. Dessverre bryter romskipet seg på vei tilbake til jorden, og du er nødt til å lande på en mystisk planet. Her oppdager du at en enorm militær konspirasjon er på vei for å skape mutante skapninger for å drepe menneskeheten. For å beskytte ditt eget løp og din egen planet, last våpnene dine og gå ødelegge den mørke legionen.

Dark Legion VR er et Early Access-spill som du kan laste ned fra Steam.

Voodoo

Voodoo er et multiplayer open-world overlevelsespill satt blant fantasiville av primal Afrika. Som en spiller vil du jakte, samle og lage ressurser, bygge din landsby og slåss for territorium og dominans ved begynnelsen av sivilisasjonen.

Voodoo er et Early Access-spill som du kan laste ned fra Steam.

Subsiege

Året er 2063, og verden som vi vet, er avsluttet. En klima katastrofe, overbefolkning og omfattende forbruk har resultert i uttømming av alle naturressurser. De siste ressursene på jorden ligger 30.000ft under havflaten, og du må kjempe for å få hendene på dem.

Subsiege er et intenst taktikkspill i sanntid med hovedfokus på massive 12-spiller kamper. Som spiller vil du styre en gruppe enheter for å bekjempe sjømonstre og voldsomme konkurrenter mens oksygenet ditt løper ut med hvert pust.

Du kan laste ned Subsiege fra Steam. Spillet Spillet kommer fram til mars 8.

Dette er de mest interessante spillene som kommer i mars. Har du bestemt deg for hvilken du skal kjøpe?