Beste gratis Android-emulatorer for Windows 10 / 8.1 / 7 [Oppdatert for 2019]

Hvilken Android-emulator skal jeg installere på PCen min?

 1. BlueStacks
 2. Nox
 3. memu
 4. Remix OS Player
 5. Droid4X
 6. AMIDuOS
 7. Windroy
 8. Genymotion
 9. Xamarin Android Player
 10. Android Emulator
 11. Koplayer

Vi handler om Windows 10 Mobile her, men faktum er at mange flere brukere bruker Android. Imidlertid bruker mange Android-brukere også Windows 10-drevne datamaskiner, så vi skal kombinere disse to tingene og presentere de beste Android-emulatorene for Windows-PCen du finner.

Selv om tittelen på artikkelen sier Windows 10, fordi det er det mest brukte OS av våre lesere, vil alle disse Android-emulatorene fungere for andre Windows-versjoner som du kanskje kjører, for eksempel Windows XP, Windows 7 og Windows Vista. Som vanlig er den første posisjonen den vi foreslår å være med de fleste funksjoner, men gjerne undersøke alle dine valg.

Hva er den beste Android-emulatoren for Windows?

1

BlueStacks (gratis nedlasting)

Bluestacks er definitivt den mest berømte Android-emulatoren (grunnlagt for 8 år siden) på vår liste, og det er også den mest brukte Android. Og med rette det. Det er helt gratis og etter flere tester konkluderte vi med at dette er den beste Android-emulatoren for Windows XP, Windows 7, Windows 8 / 8.1 eller Windows 10.

BlueStacks kjører 97% av det som er inne i Google Play Store på Windows-PCen din, så lenge du kjører Windows XP eller nyere. Det er den eneste Android App Player som vi anbefaler å virtualisere hele Android-opplevelsen som en Windows-programvare uten skade på systemet ditt.

Generelt er Bluestacks det beste for å spille Android-spill på sine datamaskiner, men det er greit for andre formål også. Det er også veldig enkelt å bruke, så selv om du ikke er en "avansert" bruker, vil du gjøre det bra med denne emulatoren.

I motsetning til andre, lar BlueStacks 3.0 deg kjøre flere Android Apps og spill samtidig. Videre representerer den nyeste oppdateringen - BlueStacks + N Beta den første og eneste Android-spillplattformen for å ha Android 7, mens flertallet av andre Android-emulatorer kjører Android 4.4. Dette betyr at du vil bruke en oppgradert grafikkmotor, noe som gjør spillene dine raskere og bedre. Og dette er nettopp hvorfor BlueStacks er vår eneste og mest ærlige anbefaling.

 • Last ned nå Bluestacks gratis fra denne lenken (+ gratis spill)

Pass på å laste ned det tilknyttede spillet, som vist på skjermbildet nedenfor, for å få bonus Pika-poeng . Du vil kunne bruke dem til spesielle funksjoner og produkter. Når koblingen åpnes, får du en 'Last ned Bla Bla Bla-spillet'. Når du klikker på det, laster Bluestacks automatisk ned og du kan fortsette derfra.

Få BlueStacks (gratis nedlasting)

2

Nox Player 6

Nox er en annen ganske god Android-emulator for å spille Android-spill på din PC.

For å fullføre spillopplevelsen tilbyr Nox noen ekstra verktøy og tillegg, for eksempel støtten til datamaskinens tastatur og mus, samt gamepad.

Det kan være laggy noen ganger, men helhetsinntrykket er tilfredsstillende. En annen god ting er at det ikke kommer med noen ekstra programvare.

Runner Up Nox Player 6
 • Windows-kompatibel
 • Støtter gamepad / tastatur
 • x86 og AMD kompatibel
Last ned nå Nox gratis
3

memu

MeMu er en flott Android-emulator som har opprettet for bare ett formål - gaming. Støtter både AMD og Intel-brikkesett, vil dette verktøyet kjøre på hver datamaskin. Den støtter også KitKat, Lollipop og Android Jelly Bean. Dette gjør den ekstremt kraftig og setter den i god posisjon.

Du kan spille og kjøre nesten alle apper og spill (problematiske apps og spill er problematiske for hver emulator, ikke sant?). Fra alle dens funksjoner, her er det viktigste som du bør vurdere:

 • Deling av filer mellom Android og Windows PC
 • GPS-sted simulering
 • Se live show og TV-kanaler
 • Rask APK-installasjon
 • God opplevelse med et godt designet brukerdisk

Last ned nå MeMu

4

Remix OS Player

Remix OS Player er den nyeste Android-emulatoren for Windows PC og den eneste som lar brukerne spille flere spill på samme tid. Takket være dette verktøyet kan du kjøre Android-apper og spill i flere vinduer på PCen, og chatte med andre spillere på samme tid. Remix OS Player er basert på Android Marshmallow, noe som betyr at du kan nyte de nyeste appene og spillene Android har å tilby.

Remix OS Player er helt gratis, det er gratis å laste ned, gratis å spille og gratis å oppdatere. Denne emulatoren kommer som en exe.file, noe som gjør sin installasjon veldig enkel.

De anbefalte systemkravene er følgende:

 • Windows 7 (64-bit) eller nyere
 • Core i3 (Anbefal Core i5 eller Core i7)
 • 4 GB RAM
 • 8 GB lagring (anbefaler 16 GB)
 • Aktivert virtualiseringsteknologi i BIOS

Du kan laste ned Remix OS Player gratis fra Jide Technology.

5

Droid4x

Droid4x er en relativt ny Android-emulator på markedet, men det reduserer ikke verdien, da det er et av de beste alternativene for å simulere Android på datamaskinen. Og det er enda noen gode forbedringer siden den første versjonen. En av de mest interessante tingene med denne emulatoren, er tillegg, som gjør denne emulatoren enda mer nyttig.

Den leveres med en forhåndsinstallert Google Play-butikk, og slår også konkurranse i spill, selv om det er noen bedre alternativer når det gjelder stabilitet. En annen flott funksjon er en app som du kan installere på Android-telefonen din, slik at du kan kontrollere spill på datamaskinen din. Bruk denne gratis Android-emulatoren til din Windows-PC med tillit.

Du kan laste ned Droid4x gratis, fra denne linken.

6

AMIDuOS

AMIDuOS er også en flott Android-emulator, den kommer til og med i to versjoner, en løpende Android Lollipop, og den andre som drives av Jelly Bean. Men å bruke AMIDuOS kommer med en pris, da Lolipop-versjonen koster $ 15, mens Jelly Bean-versjonen koster $ 10.

AmiDuOS vil fungere svært godt på datamaskinen din, og det er bra for ulike oppgaver, fra produktivitet til spill. Imidlertid er denne emulatoren ikke så bra for utviklere, da det ikke gir deg enhetsspesifikke konfigurasjoner, men for vanlige brukere er det et veldig godt valg hvis du vil betale for en Android-emulator selvfølgelig.

Last ned AMIDuOS fra denne linken.

UPDATE : AMIDuOS er nå gratis for alle brukere. Ja, det betyr at du kan bringe alle Android-funksjonalitetene til din Windows-datamaskin uten kostnad.

7

Windroy

Windroy fungerer som enhver annen vanlig Android-emulator på denne listen, men den har noe unikt, det løper helt med Windows-kjernen. Windroy er kanskje simpleremulatoren som skal brukes på denne listen, på grunn av sin lette design.

Som vi påpekte, fungerer apps og spill godt på Windory, så hvis du vil ha en praktisk, enkel å bruke Android-emulator på Windows-PCen, vil du definitivt ta Windroy i betraktning. Den støtter også Play Store.

Du kan laste ned Windroy gratis fra denne linken.

8

Genymotion

Og nå noe for utviklere! Genymotion er absolutt den beste Android-emulatoren du kan få, hvis du er i å utvikle Android-spill på datamaskinen din. Den emulerer apper og spill på en rekke Android-enheter uten å kreve at du eier den enheten.

I tillegg til å velge enheten, vil Genymotion "handle" som, du kan også sette opp ulike versjoner av Android, slik at du kan oppleve hvordan apps og spill fungerer i forskjellige omgivelser. Du kan også enkelt bytte mellom enheter, etter ønske. Genymotion er noe som motstanden til AMIDuOS, fordi det er flott for utviklere, men ikke så bra for vanlige brukere.

Du kan få Genymotion fra denne linken.

9

Xamarin Android Player

Xamarin Android Player er trolig den minst kjente Android-emulatoren på vår liste, men det betyr ikke at det ikke er bra. Det går faktisk bra på din PC, og som noen tester viser, er det nesten helt feilfritt. Denne emulatoren er helt kompatibel med Windows 7, 8, 8, 1 og 10, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Som Genymotion er Xamarin også hovedsakelig fokusert på utviklere, og tilbyr en enkel brukeropplevelse. Xamarin er helt gratis å laste ned, men som andre emulatorer på denne listen krever det at VirtualBox skal installeres på datamaskinen.

Du kan laste ned en 32-biters versjon av Xamarin Android-spilleren gratis, herfra, og en 64-biters versjon herfra.

10

Android Emulator

Android Emulator er en relativt ny Android-emulator for Windows PC-brukere, men det er en som, som du ser, foreslår vi for deg å prøve (nedlastingen starter automatisk). Det pleide å være en liten buggy da den først kom ut, men de fleste problemene har blitt løst siden da.

Det er også bra for en rekke oppgaver, men i motsetning til Bluestacks, mens den installerer ting på Windows PC, testet vi det selv, og vi så at de samarbeider med anstendig, om ikke imponerende selskaper (i vårt tilfelle, det var Opera).

Android Emulator støtter noen unike funksjoner som ikke støttes av alle Android-emulatorer der ute, som eksternt spill av spill på datamaskinen din fra en mobiltelefon, ARM-støtte og muligheten til å installere programmer direkte, ved hjelp av din nettleser.

Her er en oversikt over alle de viktigste funksjonene:

 • Gir sømløs synkronisering mellom stasjonære og mobile enheter
 • Kobler Win / Mac med Android-apper for lansering, push meldinger og lagring
 • Aktiverer appnedlasting fra hvilken som helst skrivebordsbrowser direkte til Android Emulator OS
 • Sikrer mest oppdaterte Android OS til enhver tid
 • Bringer favorittkommunikasjons- og underholdnings-mobilappene til skrivebordet

Også, kanskje du vil vente litt for at installasjonen skal konkurrere. Og en viktig ting å vurdere, hvis noe ikke er klart, vær så snill å gå over denne omfattende FAQ-oppgaven for å sikre at du får den riktige hjelpen.

Android Emulator er en Android-emulator for Windows PC helt gratis, og du kan laste den ned fra linken nedenfor.

UPDATE : Android Emulator støtter ikke lenger 32-bits maskiner. Så, du eier en slik maskin, last ned en annen emulator fra denne listen.

11

Koplayer

Koplayer er et godt vurdert app som er helt gratis, og lar deg åpne alle appene fra Google Store. Denne emulatoren bruker en helt ny x86-kjerneknologi som skal gjøre det raskere, r bedre og mer kompatibel enn noen andre emulatorer. Koplayer er kompatibel med Windows 7, 8 / 8.1 og 10.

Spillet støtter gamepad, mus og tastatur, slik at spillesesjonene dine kan være mer behagelig. Det gir deg også noen interessante funksjoner for kamera, tastatur og mikrofon. Det lar deg registrere dine spill økter, lage skjermbilder og dele det med vennene dine.

Du kan prøve det og gi oss beskjed i kommentarfeltet hvordan fungerer det.

Last ned nå Koplayer fra den offisielle nettsiden

Vi avslutter listen vår her. Som du kan se, er det mange nyttige Android-emulatorer for Windows der ute, noe som er en stor forbedring over noen år. Du kan i utgangspunktet velge riktig emulator, basert på dine behov, ferdighetsnivå og ønsker, noe som er flott.

Også, hvis du bruker en iPhone eller iPad, anbefaler vi også å sjekke ut de beste 5 emulatorene for å kjøre iOS på din Windows PC.

Hva er din favoritt Android-emulator å bruke på din Windows 10-datamaskin? Eller kanskje du kjenner noen kvalitetsemulator som vi ikke har listet her? Fortell oss i kommentarene.