Beste antivirusprogramvare til bruk for nettbank

Internett-bank er en svært følsom sak fordi det ikke er noe overtak. Når et banksystem er infiltrert og kompromittert, kan mye skade gjøres, avhengig av hva angriperne ønsker å oppnå.

Når noe som skal være veldig trygt går sør, kan det bli veldig skummelt. Det er mange flotte ting vi har nytte av når det gjelder å bruke internett til våre mest private og seriøse saker, men vi har også mye å tape.

Internett-banktjenester er stor fordi det gir deg mulighet til å ta vare på økonomien din eksternt, og du trenger ikke lenger å gå ned til banken hver gang du trenger å fullføre en transaksjon.

Når det er sagt, trenger du en god antivirusløsning som er bra for Windows 10-basert banktjenester.

Det finnes flere løsninger som passer til regningen, og kan hjelpe deg med å holde et vakkert øye med banktjenesten din, uansett om du klarer det eller bare bruker det.

Hvis du er interessert i hvilken antivirusprogramvare du bør se på for å beskytte deg under bankvirksomheten, danner datamaskinen, sjekk denne artikkelen når vi presenterer de 6 beste løsningene.

Det beste nettbankvirksomhetsprogramvaren

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefender er kjent som det beste antivirusprogrammet i verden, og det er virkelig et flott beskyttelsesverktøy som har en rekke nyttige funksjoner for din beskyttelse.

Det er også kjent som en flott AV som ikke overbelaster ditt system. Men det er mindre kjent som et flott nettbasert sikkerhetsprogramvare.

Bitdefender Safepay (anbefalt)

Safepay er en slags sikret nettleser innlemmet i Bitdefender som er utformet for å holde trygg på nettbank og shopping.

Den støtter mange funksjoner. De viktigste er:

 • Blokkerer tilgang til skrivebordet og på skjermen (fjern skjermbilde tilgang helt blokkert)
 • Beskytte passord mens du surfer
 • Støtte bokmerker, slik at du enkelt kan navigere gjennom bank / e-shopping nettsteder
 • Beskytt tastetrykk - virtuelt tastatur tilgjengelig
 • Innebygd Hotspot-beskyttelse
 • Bruk Safepay-nettleseren til et hvilket som helst nettsted, ikke bare for bank og shopping

Etter at du har installert og satt opp Bitdefender på PCen, kan du få tilgang til Safepay fra Windows 'søkestang eller fra Bitdefender-grensesnittet ved å klikke på ikonet' eyed-shield 'og velge Safepay-handling.

 • Last ned nå Bitdefender Antivirus

Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft har oppdatert sin teknologi for å gi tilstrekkelig beskyttelse i samsvar med måten nettbank og nettbutikk nettsteder jobber i disse dager.

Denne programvaren beskytter nettbanken din gjennom følgende mekanismer:

 • File Guard
 • Behavior Blocker
 • Surf Protection - Filtre alle DNS-forespørsler for å blokkere informasjon fra å bli sendt til eller lastet fra ondsinnede nettsteder.

Emsisoft Anti-Malware oppdager mer ved å bruke full kraft av to viktige antivirus- og anti-malware-teknologier. Det skanner også raskere på grunn av den effektive kombinasjonen av to skannere.

Anti-Ransomware-beskyttelseslaget kan forhindre ransomware-angrep ved å oppdage deres adferdsmønstre. Det er et verdig valg for din nettbank sikkerhet.

Merk at dette verktøyet er en ekstremt kraftig sikkerhetsprogramvare designet for å kjøre selv på PC-er og bærbare datamaskiner med lav spesifikasjon.

 • Last ned nå Emsisoft fra den offisielle nettsiden

Kaspersky

Den første plassen i vår liste er ingen andre enn Kaspersky, en tjeneste som er kjent takket være sin lange og effektive service mot å forby alle slags trusler fra brukernes datamaskiner.

Kaspersky er et godt eksempel på en antivirus tjeneste som tilbyr en komplett suite av funksjoner. Du vil ikke ha noe med dette alternativet, så stort sett alt du trenger, kommer inn i denne programvaren.

Kaspersky Antivirus-funksjoner:

 • Foreldrekontroll

Barna dine vil sannsynligvis ikke trenge banksoftware, men likevel kan de fortsatt bruke Internett, og Kaspersky tilbyr gode foreldrekontrollalternativer som gjør at du kan holde deg oppdatert på hva barna dine er opp til på nettet.

Du trenger ikke å velge mellom å holde bankinformasjonen din trygg og beskytte barna mot online trusler.

 • Spamfiltre

Å holde spam er viktig for å ha en ren innboks, men også for å holde seg unna alle de potensielle farene som kommer med søppelpost.

Et slikt filter er inkludert i den nyeste pakken fra Kaspersky, og brukerne kan gjøre bruk av det veldig effektivt. Hvis du bruker datamaskinen til å sjekke kortbalansen, bruker du sannsynligvis også den til å sjekke e-postadressen din.

 • brannmur

Den første beskyttelseslinjen, brannmuren er viktig for ditt systems velvære både online og offline. Det er gode nyheter for Kaspersky-brukere, da den nyeste pakken inneholder en brannmur som forbedrer sikkerheten betydelig.

Sikker, det er allerede en brannmur tilgjengelig i Windows, men mange har gått så langt som å si at Microsofts iterasjon av brannmurforsvaret ikke er helt opp til dagens trusler.

Uansett hvor sant det er eller ikke, er det ikke nektet at det aldri gjør vondt for å ha en backup løsning.

Med god ytelse og opptak, er Kaspersky-brannmuren sikkert i stand til å fungere på ganske høye standarder, og det er akkurat det du trenger hvis du skal gjøre banken din fra datamaskinen.

Den faktiske antivirus

Selvfølgelig er alle disse funksjonene flotte, men hva med det egentlige antivirusprogrammet?

For nettbank, anbefaler vi deg to av Kasperskys produkter: Kaspersky Internet Security og Kaspersky Total Security . Med disse verktøyene vil du kunne utføre din nettbank med størst sikkerhet.

 • Last ned nå Kaspersky Internet Security
 • Last ned nå Kaspersky Total Security

LES OGSÅ: Kaspersky lanserer gratis antivirus som svar på Windows Defender-trykket

Avast Pro

En annen populær løsning er Avast Pro i denne listen fordi den gir flotte funksjoner som hjelper brukerne til å holde seg beskyttet hele tiden og opprettholde et trygt arbeidsmiljø.

Hvis du vil sjekke ut bankregnskapet, er det siste som du trenger å frykte at dataene blir kompromittert. Det skyldes den meget sterke løsningen som finnes i Avast Pro, som dreier seg om Password Security.

Avast integrerer en passordbehandling i sin tjenesteliste, noe som betyr at det er enda flere å dra nytte av for de som bruker den.

Sikkerhetsdetaljer for bankprogramvaren din vil bli holdt helt trygge takket være den praktiske passordbehandleren som følger med i pakken.

Denne sjefen er i stand til å lagre og holde passord trygt, men også for å minne om hvilket passord som går med hvilken konto. Mange mennesker har en tendens til å få sine bankkontoer låst ofte fordi de ikke kan huske riktig brukernavn og passordkombinasjon, på grunn av å ha et stort antall kontoer på ulike tjenester.

Det er gratis ... slags

Antivirus kommer i to versjoner. Det er en gratis versjon og også en Pro-versjon som vi faktisk anbefaler. Å få Pro-versjonen har fordelene, og den avanserte sikkerheten og tryggheten som følger med Pro-versjonen, er velkommen.

Men hvis du ønsker å teste før du kjøper, er den gratis versjonen av Avast en veldig nøyaktig og autentisk representasjon av hva du ville få med Pro, noe som gjør det enkelt å avgjøre om du vil ha det som en full tid løsning for ditt system.

 • Få nå det beste av Avas tilbud fra den offisielle nettsiden .

Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus kan være en av de mest populære antivirus løsningene, hovedsakelig på grunn av sin utsøkte gratis versjon som folk ofte installerer før man vurderer hvilken som helst betalt løsning.

Avira har også betalt versjoner, og dens tjenester er en direkte konkurrent for følgende nevnte antivirusalternativer. En av disse versjonene er Avira Internet Security.

Her er hovedtrekkene i verktøyet:

 • Filserverbeskyttelse

Dette er en funksjon som gir ekstra beskyttelse til systemet ditt og gir deg mulighet til å administrere hva som kommer inn og hva som går ut av det. Du kan til og med svarteliste programmer og filer som du ikke stoler på eller vil ha forstyrre din onlineoperasjon.

 • Nettkonsollen

Avira tilbyr en veldig interessant, men likevel enkel løsning for å administrere enhetene dine. Det handler ikke bare om programvaren, men også om enhetene som datamaskinen kommer i kontakt med.

Med webkonsollen kan du administrere alle eksisterende enheter, samt legge til andre. Du kan gjøre stort sett alt fra å håndtere partisjoner til å administrere lisenser.

 • Holde det enkelt

Selv om den klarer å holde tritt med de andre programvarealternativene når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet, har Avira en distinkt egenskap i det faktum at den pakker veldig lett. Dette betyr at den har en veldig minimalistisk tilnærming til hele settet, alt fra design hele veien til hvordan det fungerer.

Dette kan være en veldig bra ting for brukere som ikke er veldig kjent eller komfortabel med komplekse oppsett. Men igjen, hvem er egentlig?

 • Kjøp nå Avira Antivirus Pro

McAfee Live

Dette er et virkelig fantastisk valg for de som leter etter en solid antivirusløsning som gir mye allsidighet. Selv om de tidligere nevnte antivirusløsninger alle passer til regningen for god beskyttelse, har McAfee Live noe det kan skryte av, og det er det stilig skybeskyttelsestjeneste. Med denne antivirusløsningen kan brukerne kryptere skyvedata. Det kan være ekstremt nyttig på en datamaskin som også brukes til bankvirksomhet.

 • Skybeskyttelse

I dag beveger alt seg mot en sky-tilnærming, slik at du kan stole på antivirustjenesten for å beskytte sky-initiativene dine, noe som ikke bør tas fra gitt.

Cloud storage og cloud computing kan enten være en mye sikrere løsning eller en mer farlig en hvis ikke utført riktig. Når det er sagt, er det fint å ha antivirus i hjørnet ditt, og beskytte deg når du går online, spesielt på skyen.

 • Ingen grenser

En ting som kan bli lagt merke til med andre antivirusprogrammer, er at de tilbyr et begrenset antall installasjoner.

De fleste av dem tilbyr bare en, så for hver enhet i huset du vil beskytte må du kjøpe en ny kopi av antivirusprogrammet. Noen er litt mer allsidige enn det og tilbyr opptil 5 enheter.

Det er mye bedre, men det er fortsatt en begrensning som kan hindre dine behov.

Den gode tingen om McAfee Live er at den ikke har en slik begrensning, og det tillater brukerne å installere programvaren på så mange enheter som de vil.

Denne typen universell lisenstilgang gir brukerne mye, fordi de vil spare mye avhengig av hvor mange enheter de har.

For de som bruker to datamaskiner, en nettbrett og en mobiltelefon hjemme og et annet sett av enheter på kontoret, er det svært verdifull å beskytte dem alle med ett kjøp. Å ha dem alle på en tjeneste bidrar også til å holde alt synkronisert og gi et høyere beskyttelsesnivå for hver enhet for seg.

Du kan kjøpe MacAfee Live for $ 84, 99.

Symantec Endpoint

Symantec tilbyr en ny tilnærming til å holde ut av trusler. Mens andre tjenester fokuserer på å angripe angrep, fokuserer denne programvaren også på å identifisere trusler før de selv streiker.

Selvfølgelig, bare fordi det har en annen side til det, betyr det ikke at det ikke kommer med alle funksjonene og implikasjonene til et vanlig antivirusprogram. Du kan forvente alle standardfunksjonene som trengs for å utføre sikkerhetsopprettholdingsprosesser gjennom dagen.

Oppdage trusler er en god bonus

Symantec Endpoint bringer sin egen teknologi basert på filanvendelse som oppdager de nyeste truslene. Det er en effektiv metode for å belyse trusler som kanskje ikke har blitt oppdaget enda. Å holde seg på toppen av situasjonen til enhver tid, er hvordan du kan være sikker på at det ikke kommer noen ny trussel som vil sette din bankvirksomhet i fare.

Omfattende kontroll

Siden vi snakker om banksituasjonen din, vil du sannsynligvis være i kontroll over hver eneste detalj om systemet ditt som helhet. Dette er programvaren du leter etter hvis du vil være i full kontroll.

Den tilbyr mange funksjoner som whitelisting eller blacklisting applikasjoner og prosesser, noe som betyr at du spesielt kan velge hvilken type applikasjon du vil tillate hvilke tillatelser på enheten din. Mer enn det, kan du feire med systemets registerfiler og hva som ikke gir deg enda et lag av kontroll.

Hvis du også bruker datamaskinen til å se alle slags medier, kan du kontrollere hvordan ekstern media behandles av maskinen din. Du kan bestemme hva som er tillatt og hva som ikke er tillatt å komme i kontakt med systemet ditt, slik at du kan ta direkte kontroll over å holde trusler ut.

Mens automatiserte funksjoner er flotte, er det også veldig hyggelig å ha muligheten til å ta ting i egne hender og være i full-modus når det gjelder å beskytte datamaskinen.

Du kan kjøpe Symantec Endpoint-beskyttelse for $ 28, 00.

konklusjoner

Å ha et godt antivirusmiddel betyr at du er i stand til trygt å drive virksomheten din online. Det ville være synd å måtte avstå online-tjenester i det hele tatt fordi vi ikke er i stand til å holde trusler i sjakk. Heldigvis har det ikke kommet til det, og brukerne er i stand til å beskytte hva som er deres.

Det er mange antivirusløsninger der ute som vil gjøre en god jobb for å beskytte deg og dine banker. Den virkelige forskjellen mellom dem er den typen tilnærming de tar.

Noen er mer aggressive, noen stoler på styrket forsvar, mens andre prøver å forhindre problemer på forhånd. Med dette i betraktning kan du kanskje bestemme hvilket antivirus som passer best for deg og som du vil være mest komfortabel med å bruke regelmessig.