Beste 7 Windows 8, 10 Apps denne uken

Det er den tiden av uken når vi forteller om de beste nye Windows 8- og Windows 8.1-appene som har blitt publisert i Windows Store. Denne gangen har vi en samling av topp 7 og her er de.

I øyeblikket du skrev denne artikkelen, var det rundt 129 000 totalt apps i Windows Store, som er en økning på nesten 2000 apper fra vår roundup av de beste nye 8 Windows 8-appene fra forrige uke. Du finner mange interessante Windows 8-apper i løpet av ukenes topp, så gjør det en les før du går videre til denne nye.

Beste 7 nye Windows 8-appene denne uken

Den Lone Ranger

Nei, vi snakker ikke om filmen, men heller et Windows 8-spill laget av Disney som følger historien om den nyeste Johnny Depp-filmen.

Bli en legenden om rettferdighet i det nye spillet inspirert av The Lone Ranger-filmen! Saddle opp og ta regjeringer som en av de beste Texas Rangers i det vilde vesten. Starte på et spennende eventyr som du beskytter byen Colby, ansiktsløs i episke showdowns, og ta med beryktede forbrytelser til rettferdighet. Bekjemp mot grådighet og korrupsjon i dette 3d-rollespillet eventyret!

Den beste delen om The Lone Ranger Windows 8-spillet er at det er helt gratis! Fortsett og erobre den ville vest!

Riptide GP2

Riptide GP2 er oppfølgeren til det populære Windows 8-spillet Riptide GP, og det kommer med mange forbedringer som er bundet til å holde deg limt til Windows 8-nettbrettet.

Riptide GP ™ 2 sparker alt til overdrive, med intens dynamisk vannkonkurranse, oppgraderbare hydrostråler og ryttere, forbedret grafikk, en helt ny karrieremodus og et helt nytt stuntsystem med dusinvis av nye triks! Med raketdrevne hydrojetracing rundt futuristiske spor over en dynamisk og interaktiv vannoverflate, leverer Riptide GP2 en rask, morsom og visuelt fantastisk racingopplevelse. Fra Vector Unit, utviklere av anerkjente racing spill Riptide GP og Hydro Thunder Hurricane.

Du kommer til å konkurrere i over 50 Race, Hot Lap, Elimination og Freestyle hendelser der du vil låse opp og mestre 25 uhyrlige nye stunts.

ilomilo plus

Spillet ilomilo plus for Windows 8 kommer med mange morsomme nivåer, spennende nye kapitler og tre nye utfordrende terninger fra det opprinnelige spillet. Ilomilo for Windows 8 og Windows RT er et puslespill hvor spilleren kontrollerer to fellows med navnet ilo og milo. Slik fungerer appbeskrivelsen:

De to vennene ser alltid ut til å skille seg fra hverandre i den surrealistiske og stadig skiftende verden de bor, og målet med hvert nivå er å gjenforene dem. ilomilo presenterer puslespill der spilleren må bruke en stor tredimensjonal tenkning for å lykkes. Ilomilo-verdenen er laget av terninger, og ilo og milo kan gå på alle sider av terningene, samt flytte terninger rundt. Spilleren kontrollerer både ilo og milo, og må få dem til å samarbeide for å forene dem. ilomilo lar også spillerne kontrollere ett tegn hver og spille sammen i spillet

Chimpact

Ikke helt nytt, men Chimpact er et av de beste Windows 8-spillene som nå er tilgjengelige i Windows Store. På fem dollar er det ikke det billigste spillet rundt, men du kan prøve spillet for å se om du liker det før du kjøper.

Luscious miljøer med en rekke herlige figurer gjør Chimpact toppen av sin klasse. Samle edelstener, medaljonger og bananer ved å kaste sjimpansen din gjennom fantastiske jungellandskap. Bruk bananer for å legge til evner til din sjimpanse og fullføre alle nivåer perfekt.

RSS Reader Live

Hvis du leter etter en gratis og pålitelig Windows RSS-leser, har du funnet den i form av RSS Reader Live Windows 8 app . Den leveres med Live Tiles og Toast-varsel og lar deg omdøpe feeds og har en lesermodus og en Webview-modus. Appen har låseskjermvarsling, og du har også mulighet til å gjemme feeds-kolonnen for mer plass.

Min Server 2012 R2

Programmet Windows 8 My Server 2012 R2 er tilgjengelig slik at du kan administrere brukere, enheter, varsler og få tilgang til delte filer i Windows Server 2012 R2 Essentials rett fra Windows 8-nettbrettet. Du kan også dele lokale ressurser til serveren eller lagre serverressurser lokalt.

Nesbox

Windows 8 Nesbox-appen fungerer som en videokonsollemulatorhub. Du kommer til å spille dine favoritt NES, Super Nintendo og Sega Genesis-spill hvis du kjører Windows 8.1 eller Windows RT. Det vil lese følgende filtyper - NES (.nes), Sega (.gen), Super Nintendo (.smc). Enda mer, kan du søke spill over Internett, se et bibliotek med ekstra spill. Det er også tastaturstøtte og en skjerm gamepad.

Bonus Apps for Windows 8, 10 brukere

Siden det er flere interessante apps som vises daglig, prøver vi å være sikker på at denne artikkelen er oppdatert. Her finner du en liste over flotte apps som er veldig nyttige:

  • Topp 100 gratis Windows 10-butikkapper å laste ned
  • Beste Windows 10-e-postklienter og applikasjoner å bruke (Toppartikkel)
  • Beste apper for å se gratis filmer i Windows 8, Windows 10
  • Topp 5 talegjenkjennelsesprogrammer for Windows 10