Er Windows 10-aktivatorer faktisk skadelig?

Windows 10-aktivatorer er et dobbeltkantet sverd av flere årsaker. Hvis du planlegger å piratere Windows 10, vær sikker på at du vet hva du gjør. Eller konsekvensene kan være store.

Det er ikke noe som en "ren" KMS-aktivator. Spesielt hvis du bestemmer deg for å kjøre den på en offisiell Windows 10-installasjon via Media Creation Tool.

Det er noen andre farer, som skadelig programvare, så sørg for å sjekke vår forklaring nedenfor.

Er Windows 10 sprekker / aktivatorer skadelig programvare?

Mye, og vi mener mange brukere som unngår oppgradering til Windows 10 fra Windows 7 eller Windows 8 / 8.1, da de var gratis, bestemte seg til slutt å oppgradere til Windows 10.

I de fleste tilfeller kjøpte de en digital lisens og installerte systemet, men piratkopiering og Windows OS går hånd i hånd. Det er ikke noe gratis oppgraderingsalternativ lenger, unntatt i sjeldne anledninger.

Siden distribusjonen i dag for det meste gjøres digitalt, kan alle få installasjonen. Lisensiering og aktivering er ting som pirater må omgå.

For å lure serveren og aktivere Windows 10, vil noen piratkopierte brukere bruke KMS-aktivatorer og lastere. Disse, selvfølgelig, fungerer vanligvis ikke bra med et fabrikkbilde av Windows 10.

De er mest brukt til sprakk versjoner som er ganske sjeldne. Spesielt i forhold til Windows 7 som er det mest sprukne Windows OS noensinne.

Så, hvordan fungerer de? I utgangspunktet de "lure" WAT (Windows Activation Technology) beskyttelsesforanstaltninger og tillate brukere å knekke Windows 10. Det høres selvfølgelig bra ut på papir. Få den siste iterasjonen av Windows 10 uten å bruke en krone.

Hold deg unna problemer

Er dette ulovlig? Sikkert. Men det er ikke engang den største bekymringen. Likesom MSToolkit er kjent for skadelig programvare, og ikke bare falske positiver på grunn av sin ulovlige bruk.

Sjansen er at PCen din blir skadet med skadelig programvare så snart du installerer et KMS-verktøy.

Og det er fortsatt ikke din største bekymring. Ved å bruke et anti-WAT-verktøy for å lisensiere PC-en din, vil du sikkert bryte systemet med en offisiell installasjon.

Så snart oppdateringer treffer dekk, kan du forvente den ubebyggende ustabiliteten på Windows 10. Dette vil til slutt føre til BSODer og et helt ubrukbart system.

Med alt det i tankene, bør du kunne gjøre et utdannet valg. Gjør av egen vilje, men forvent ikke for mye. Vi ville unngå å pirere noe som er så skadelig som et piratkopiert OS.

Vi tolererer ikke piratkopiering, men hvis det er verdt en risiko, tenk minst hvordan og hva før du gjør en feil.

Hva er dine tanker om piratkopiering OS? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.