Antivirus uten falske positive varsler: 5 beste løsninger for Windows 10

For å få den beste sikkerhetsløsningen for Windows 10-systemet må du velge klokt. Det er så mange antivirusprogrammer tilgjengelig der ute at det kan vise seg å være en ekte utfordring å plukke opp den perfekte programvaren for din spesielle nødvendighet.

På den måten kan du alltid se gjennom ulike AV-tester. Disse testene viser deg forskjellige parametere, og avhengig av disse verdiene kan du bestemme hvilken programvare som gir mer beskyttelse enn andre. Vel, når du sjekker ut disse testene, bør du også skrive ned de falske positive resultatene.

Falske positive resultater beskriver hvor nøyaktig et bestemt antivirus egentlig er. Nå mottar hvert antivirusprogram månedlige oppdateringer fra sine devs. Disse patchene er der for å holde antivirusdatabasen oppdatert og så nøyaktig som mulig - basert på denne interne databasen, kan sikkerhetsprogrammet oppdage Windows-sikkerhetsbrudd, infiserte filer eller skadelig programvare. Hvis antivirusprogrammet ikke er riktig nok, kan du få falske positiver - resultater som vil oppdage potensielle skadelige filer, selv når det ikke er tilfelle.

Selvfølgelig er det ganske umulig å finne et sikkerhetsprogram som sikrer 100% nøyaktighet og som går uten falsk positiv. Men du kan få et antivirus som nærmer seg denne verdien - med en slik sikkerhetsløsning vil det ikke trolig få falske positiver, spesielt hvis du er en vanlig Windows 10-bruker. Så under retningslinjene nedenfor vil vi se gjennom det beste antivirusprogrammet som kommer nær 100% nøyaktighet.

Antivirusprogrammer uten falske positiver

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefender er et av de beste antivirusprogrammene som for tiden kan brukes på Windows 10-systemet. Programvaren er forhåndsinstallert med ulike funksjoner som med hell kan sikre filene dine og dine online data. Nå, avhengig av hva du vanligvis gjør på datamaskinen, kan du velge hvordan du tilpasser og optimaliserer disse standardfunksjonene.

Når det gjelder de falske positive resultatene, er Bitdefender scoret høyt i de fleste AV-tester - er et av de mest pålitelige programmene fra dette perspektivet. Det kan registrere et falskt resultat på gamle eller sjelden brukte filer, med ukjent prevalens og bare i individuelle situasjoner. Også denne oppførselen vil mest sannsynlig påvirke 1% av brukerne som vil velge Bitdefender som deres viktigste Windows 10 sikkerhetsløsning.

Bitdefender mottok forskjellige optimaliseringer, så det skal nå løpe jevnt, selv om det er mellomtone-systemer, men det beste vil være å bruke en avansert enhet hvis du vil ha den beste Windows 10-opplevelsen.

- Kjøp Bitdefender nå fra den offisielle nettsiden (eksklusiv 50% tilbud)

3

Bullguard (foreslått)

Selv om det er umulig i virkelighetsadferd, kjører Bullguard faktisk uten falske positive resultater under visse AV-tester. Det gjør det til et av de beste alternativene å bruke, hvis den falske positive funksjonen representerer viktige kriterier for deg.

Ligner på Bitdefender, mens Bullguard kjører, vil det være lite sannsynlig å oppleve falske alarmer, spesielt hvis du ikke arbeider med utdatert programvare eller med gamle programmer og filer. Sikkerhetsprogrammet mottar viktige oppdateringer slik at antivirusdatabasen kan sikre teoretisk 100% nøyaktighet.

Bullguard bør kjøre raskere enn Bitdefender i visse situasjoner, dette aspektet avhenger av hvilken type operasjon som påbegynnes på systemet ditt - på papir bør denne sikkerhetsprogramvaren bruke færre ressurser når du kjører på daglig basis.

    • Last ned nå Bullguard prøveversjon (Gratis nedlasting)

.

4

Panda (foreslått)

Panda er et pålitelig antivirusprogram som mottok høy rangering i løpet av falske positive testresultater.

De siste resultatene rapporterte imidlertid økende falske alarmer under virtuelle skanninger, men det burde ikke frata deg: bare bestemte filer ble oppdaget som falske positive, samlet poeng er fortsatt en som kan stole på - i tillegg basert på disse resultatene vil devsene gi spesialiserte oppdateringer for å fikse de små problemene.

Panda bringer ikke så mange funksjoner som Bitdefender eller Bullguard, men det er tilsvarende i sikte på sikkerhetsytelse, og dette bør være det viktigste aspektet, spesielt hvis du er på utkikk etter et billig og raskt sikkerhetsprogram som skal brukes på din Windows 10-datamaskin.

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

  • LES OGSÅ: Firefox vil ikke kjøre med VPN? Slik løser du det i 6 enkle trinn
5

Kaspersky

Kaspersky vil kreve færre ressurser enn Bitdefender og Bullguard, men det vil også kjøre med flere falske positiver enn disse antivirusprogrammene. De nyeste AV-resultatene viser bedre falske alarmeresultater enn Panda, men fortsatt et høyt antall sammenlignet med de to første antivirusløsninger som ble vurdert ovenfor (nesten dobbelt enn Bitdefender for eksempel).

Kaspersky er en av de mest populære antivirusplattformene, så i løpet av sikkerhetsytelsen bør du dekkes uten noen form for problemer.

  • Kjøp Kaspersky Total Security 2018
6

McAfee

Når falske positive resultater er involvert, sammen med Bullguard, representerer McAfee en av de beste løsningene for å velge Windows 10-systemet. Basert på de fleste av AV-tester, klarte McAfee å løpe uten falske alarmer, som i virkelighetsadferd kan oversettes til mindre enn 1% sjansene for misvisende skanninger.

McAfee er fortsatt integrert i Windows 10-systemet, slik at du burde kunne installere det uten problemer. Men når det gjelder ytelse, stabilitet og brukergrensesnitt McAfee er egentlig ikke det beste antivirusprogrammet som kan settes opp på datamaskinen din - kombinere alle disse aspektene Bitdefender og Bullguard er fortsatt de beste alternativene.

Imidlertid kan McAfee lastes ned fra denne siden.

Så de er de beste 5 antivirusløsninger som skal brukes på din Windows 10-enhet hvis du er på utkikk etter et antivirusprogram som kjører uten falske positive resultater. Andre antivirusprogrammer som er rangert høyt i forskjellige AV-tester, og som kan representere et pålitelig alternativ, er: Avira, AVG, Avast, Norton eller ESET.

Windows Defender kan også vurderes, men bare som en backup-løsning - tredjepartsappene er mer spesialiserte og vil motta flere oppdateringer enn Windows Defender (les denne anmeldelsen hvis du vil lære hvilke som er de beste antivirusprogrammene som kan erstatte det innebygde programmet. i sikkerhetsprogramvare).

Hvis du nylig testet visse sikkerhetsplattformer, ikke nøl med og del din erfaring med oss ​​- du kan raskt gjøre det gjennom kommentarfeltet som er tilgjengelig nedenfor. På denne måten kan du hjelpe andre til å velge de løsningene som passer best for sine egne forventninger.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.