9 beste VR zombie spill å spille på Steam i 2019

Steam er en veldig rik ressurs for VR zombie spill. Spillplattformen oppdaterer regelmessig tilbudet sitt for å gi deg de nyeste spillene. Vi har allerede rapportert om en serie zombiespill som er tilgjengelig på Steam, og nå skal vi liste de beste VR-zombie spillene du finner på denne plattformen.

Beste VR zombie spill å spille på Steam

1. Arizona Sunshine

Arizona Sunshine sender deg rett midt i en zombieapokalypse. Flytt deg rundt og utforsk en post-apokalyptisk verden, samtidig som du sørger for at de utøde kommer tilbake til graven deres.

Spillet tilbyr co-op multiplayer-støtte. Selvfølgelig betyr mer hjerne at mer sulten utøde vil angripe deg. Samarbeide og nøytralisere bølgene av undead som prøver å få deg.

Arizona Sunshine er utviklet fra grunnen til HTC Vive og Oculus Touch. Du vil nyte den beste VR-opplevelsen på en Intel Core i7-prosessor eller tilsvarende.

Du kan kjøpe Arizona Sunshine for $ 39.99 fra Steam.

2. Zombie City Defense 2

Hvis du leter etter et mer utfordrende VR-zombie spill, er Zombie City Defense 2 det riktige valget for deg. Spillet er satt i en verden ødelagt av et virus som gjør menneskeheten til zombier. Du er menneskehetens siste håp, mens du reiser verden for å finne ressurser, hjelpe folk og finne svar.

Bygg strategien din når du distribuerer enhetene på feltet, forbedrer basen din, styrker bygninger for å plassere dine snipere der og gjør medisinsk forskning for å finne en kur for denne forferdelige sykdommen. Været og miljøet kan påvirke suksessene til dine oppdrag.

Du kan kjøpe Zombie City Defense 2 for $ 9, 99 fra Steam.

3. HordeZ

Hvis du vil ha rask og enkel gamplay handling, sjekk ut HordeZ . Spillet vil fordype deg i en skummel verden av zombier og demoner, og du må bruke dine ferdigheter for å overleve og klatre på hovedbrettene.

I et nøtteskall tilbyr HordeZ en nonstop VR carnage opplevelse. Øv dine skyteferdigheter for å perfeksjonere dine headshots. Du kan bruke dem til å straks ta ut zombier.

HordeZ er en av de få spillene som lar deg blåse opp både zombier og demoner. Det er også et imponerende utvalg av våpen tilgjengelig, som inkluderer: katana, våpen, machineguns eller granater.

Du kan kjøpe HordeZ for $ 19, 99 fra Steam.

4. Overlevelse VR

Survival VR er et VR-zombie skyting overlevelsespill designet for HTC Vive. Som spiller er du oppgave å drepe bølger zombier for å overleve. Ikke vær snill, skutt dem i hodet og sliter for å overleve. Dette er faktisk et veldig skumt spill, og du er under konstant angrep fra alle retninger.

Behandle deg imidlertid kuler klokt, fordi du bare har to våpen og begrensede kuler. Overlevelses VR har enkle kontroller og et fint skadesystem som gjør dette spillet enkelt å mestre. Den eneste ulempen ved dette spillet er det begrensede antall våpen, men Newsight Games har allerede lovet at det vil legge til flere våpenmodeller i fremtiden.

Du kan kjøpe Survival VR for bare $ 2, 99 fra Steam.

5. Drap Zombies

Ja, tittelen på dette spillet sier alt. Dine oppgaver er å holde seg i live i et vanskelig miljø der utøde kommer inn fra alle vinkler. Ditt oppdrag er enkelt: drep dem alle.

Killing Zombies er en 4-spiller online co-op zombie shooter for HTC Vive. Det er 30 varianter av våpen å velge mellom, og du får poeng når du overlever de massive bølgene av zombier som kommer fra alle retninger.

Du kan kjøpe Killing Zombies for $ 4, 99 fra Steam.

6. En av de siste

Som spillets tittel antyder, er du en av de få menneskene som ennå ikke er påvirket av zombieviruset. Du kan spille online eller på egen hånd og utforske en verden full av utfordringer og puslespill. Ikke bruk for mye tid på å lete etter ledetråder eller beundre utsikten fordi hoards of zombies kommer for å få deg.

Når du undersøker miljøet ditt, finner du gamle relikvier. Bruk dem til å forbedre våpnene dine og få ned forbannelser på undead. Det er verdt å nevne at One of The Last er et Early Access-spill og støtter bare HTC Vive VR-headsettet. Likevel er denne tittelen mer utfordrende og kompleks enn mange andre zombie spill der ute. Du kan kjøpe den for $ 12, 99.

7. Væpnet mot Undead

Bevæpnet mot Undead bringer horder av zombier og andre monstre. Den eneste sjansen til å holde seg i live er å ta tak i våpnene dine, og skyte zombiene uten barmhjertighet. Heldigvis er det et bredt utvalg av våpen du kan velge mellom.

Du vil møte ulike skummel skapninger som zombier, creepers, ghasts og giganter, og de er ikke i det hele tatt vennlige. Å gjøre det ut av byen er definitivt ikke en lett oppgave. Spillet er kompatibelt med HTC Vive.

Du kan kjøpe væpnet mot undead for $ 19, 99 fra damp.

8. Zombie Riot

ZR er et overlevelsesspill som setter din vits på prøve. Hvis du vil være i live, må du bruke omgivelsene dine til å gjemme seg fra onde zombieangrep, samt finne våpen for å ødelegge de døde.

Hvis du foretrekker raske løsninger, kan du bare kjøpe kraftige våpen, for eksempel Dual Pistols eller assault rifler.

Få ZR fra damp

9. Zombie Buster VR

Zombie Buster VR er et spill som gir utmerket grafikk. Du vil bli forelsket i denne skyting VR-spillet fra første minutt av spillingen.

Handlingen tar plass i den siste fasen av Mars-koloniseringsprosjektet i år 2075. En sjelden mutantbakterie skaper mutant zombier og monstre som drepte absolutt alle forskerne som jobbet på Mars. Du er en del av en sekundær etterforskningsgruppe som har som mål å eliminere alle de frie monstrene.

Få Zombie Buster fra damp

Det handler om det for vår VR zombie spillliste. Glad zombiejakt!

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2016 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.