9 beste stemmeendringsprogramvare som skal brukes i 2019

Du kan ikke nekte det minst en gang du har drømt om å ha en annen stemme. Det er mange grunner til at folk kanskje vil høres annerledes, selv om det bare er litt. Noen vil være i stand til å spille pranks på vennene sine eller til og med på fremmede mens andre ønsker å beskytte sin identitet i sensitive situasjoner.

Teknologien er kommet langt nok til at det nå er mulig å endre stemmen din, minst digitalt. Mens medisinsk utvikling kan støtte det også, fokuserer vi bare på hvordan man kan endre måten de høres på en datamaskin. Det er mange tjenester tilgjengelig som vil manipulere lyddata og få deg til å høres ut som en helt annen person.

Denne typen kraft kan virkelig komme til nytte i ulike situasjoner, men det kan også føre til skade hvis det brukes på feil måter. Derfor må de som ønsker å bruke slik programvare ha et rett moralsk kompass og også å kjenne grensene for deres handlinger.

Når det er sagt, la oss ta en titt på de forskjellige tjenestene som tillater brukere å endre sine stemmer.

Endre stemmen din på PC med disse programvareløsningene

Før du velger en stemmevekslerprogramvare, kan du ha noen spørsmål om det, som:

 • Kan denne stemmeveksleren brukes mens du ringer til en kontakt?
 • Kan jeg laste opp mitt eget bibliotek i det?
 • Kan denne stemmevekslerprogramvaren brukes på telefonen?
 • Har det pitchkontrollmalmer flere funksjoner?
 • Er det brukervennlig?
 • Kan jeg eksportere lydfilene i et bestemt format?

I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å velge en god stemmevekslerprogramvare.

Vurdering (1 til 5) Gratis / betaltBruk mens du ringer Avanserte funksjonerMobil versjon Tilpassbare effekter
MorphVOX 5Betalt (har prøveversjon)JaJaJaJa
Voxal Voice Changer4.5GratisJaJaNeiJa
Voice Changer Software Diamond4Betalt (har prøveversjon)JaJaNeiJa
Virtual Personality + 3, 5GratisJaJaNeiNei
Falsk stemme3, 5Betalt (har prøveversjon)NeiJaJaJa
Viscom Voice Changer 3GratisNeiJaNeiJa
Skype Voice Changer3GratisJaJaJaJa
Alt-i-ett stemmeveksler 3GratisJaJaNeiJa
Voice Master4GratisJaNeiNeiJa

Hva er den beste stemmeendringsprogramvaren for PC?

1

Voxal Voice Changer (anbefalt)

Den første oppføringen i listen inneholder ikke noe mysterium i navnet og avslører rett utenfor flaggermuset at det kan hjelpe brukere som ønsker å endre stemmen sin. Dette er en av de beste valgene, fordi det også er gratis. En av de beste egenskapene til Voxal er brukergrensesnittet som er vennlig og gjør bruk av programmet en bris.

Som med enhver form for programvare, er det viktig å ha et flott brukergrensesnitt, da det vil spare brukeren av en bratt læringskurve og lang treningstid. Tiden som er lagret i den forbindelse, kan brukes til å direkte hoppe inn i stemmeredigering og gjøre deg lyden som en annen.

Realtid

Programmet fungerer i sanntid, noe som betyr at du kan endre stemmen din mens du snakker. Dette er åpenbart bra for når du ikke kan bruke et opptak som for eksempel en direkte telefonsamtale, for eksempel. Videre tillater appen også brukere å endre registrerte meldinger. Muligheten til å velge hvilken type lyd du vil endre er en virkelig verdifull funksjon, og Voxal definitivt negler mangfold.

Hvis du vil endre stemmen din i et allerede eksisterende opptak, er det like enkelt som å levere den aktuelle filen og bruke verktøyene som følger med i programvaren for å endre hvordan stemmen din høres ut i opptaket.

Mangfold

Hvis du trodde at denne programvaren bare ville gi en forvrengning på stemmen din eller noe lignende, bare for det er bokstavelig talt ikke det samme, feiler du. Voxal gir en ganske variert liste over alternativer når det gjelder hva du kan gjøre din stemme lyd som.

Selvfølgelig er det de klassiske tonehøyden alternativene, for når du bare trenger en liten justering av hvordan din naturlige stemme lyder, men det er mye mer.

Brukerne kan også endre stemmen sin fra mann til kvinne og vice versa, men også ta på stemmen til en robot eller en fremmed. De sistnevnte er mer av en distraksjon for latter og giggles, men de er definitivt velkommen da de oppfyller sin rolle til det maksimale.

Valg av redaktør Voxal Voice Changer
 • Lag stemmer for innhold
 • Full anonymitet
 • Spesielle effekter tilgjengelig
Last ned nå Voxal fra NCH
2

MorphVox (foreslått)

MorphVox følger et ganske grunnleggende prinsipp, spesielt at en person vanligvis vil ha en av tre taletoner: en manns, kvinners eller barns. Basert på det lille prinsippet, gir denne stemmeendringsprogramvaren den grunnleggende opplevelsen som gir de viktigste stemmealternativer for alle som ønsker å enten lure eller villede noen til å tro at de har et annet kjønn eller en annen alder.

Morph Vox kan brukes under live samtaler som gjør det til et flott valg når du må ha en annen stemme for en bestemt telefonsamtale eller til og med når du chatter med folk på nettet. Siden det ikke er så variert som noen av de andre plukker, kan Morph Vox være bedre ment for komiske eller underholdningsformål enn seriøse eller sensitive samtaler, men programvaren vil likevel gjøre jobben sin og endre brukerens stemme etter deres innstillinger.

 • Kjøp nå MorphVox Pro
3

Voice Changer Software Diamond (foreslått)

AVSoft Voice Changer er et ekstremt brukervennlig program som viser alle de grunnleggende funksjonene du må jobbe med på hovedmenyen. Fra det begynnelsen har du ingen problemer med å endre stemmeinnstillinger mens du er i sanntidsdiskusjon.

Du kan bruke effektene ikke bare for å endre stemmen din: de fungerer godt på lydbøker og lydmeldinger. Hvis du trenger flere effekter, kan du laste dem ned fra tilleggsforretningen. For å installere / bruke dem, kan du finne en rekke tutorials på Youtube. Dette er et nyttig verktøy for lydprosjekter, spesielt når du kommer til opptak. Du kan ta opp stemme direkte med en effekt på den.

2019 oppdatering : Voice Changer har fått noen viktige forbedringer i det siste. Her er noen av de viktigste:

 • Skjermjusteringer
 • Ta opp og eksporter til monofiler uten feil
 • Pause-knappen er aktivert slik at du kan ta pauser
 • Ulike mindre bugs fast, slik at du kan få den beste opplevelsen

- Last ned nå Voice Changer Software Diamond gratis

4

Virtual Personality +

Folk drømmer ofte om å være noen andre, og mens du ikke virkelig kan gjøre deg som din favoritt personlighet, kan du i det minste gjøre deg lyden som dem. Denne ryddige applikasjonen lar brukeren ta stemmen til sin favoritt personlighet, og det gjør det ved å trykke inn i databasen som inneholder en heftig liste over viktige og kjente personer. Det er en god sjanse for at den offentlige figuren du liker mest kanskje også finnes på listen, så det gjør ikke vondt for å prøve.

Hva kan muligens være morsommere enn å narre vennene dine at de snakker med noen de idoliserer, bare for å høre deres skuffede reaksjon til slutt. Det kan være greit hvis du fortsetter å gjøre det igjen og igjen, men en engangsforsøk er definitivt verdt en god latter.

Det er viktig å huske på at appen er i stand til å endre sin stemme til mann eller kvinne uansett brukerens opprinnelige stemme eller kjønn. Dette betyr at brukerne ikke må begrense seg til personligheter av samme kjønn, noe som gir enda mer interessant rollespill.

Allsidig skap av triks

En annen flott ting med denne appen er at det gjør at flere typer opptak eller live-økter kan endres. Folk kan bruke det innen telefonsamtaler, men også i forbindelse med direktemeldinger og telefonsamtaler som Skype. Dette betyr at du alltid har muligheten til å trekke ut et triks opp i ermet og overraskende personen i den andre enden av samtalen.

Hvis du foretrekker å legge en melding til dem i stedet, kan du redigere forhåndsinnspilte lydfiler for å gi et lydklipp et snev av personlighet (bokstavelig talt). Enten overraskende, skremmende eller lure folk er ditt spill, du kan sikkert ha en morsom tid med denne. Hvem vet, kanskje du kanskje til og med få spesiell behandling hvis du kan få folk til å tro at du er en av personlighetene på listen.

Relaterte artikler

{{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}} {{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}}
5

Falsk stemme

Fake Voice er her for de som liker deres programvare veldig enkelt. Når det kommer til enkelhet, vet denne appen sikkert hvordan man skal sparke det, da det ikke er mye til Fake Voice-grensesnittet. Appen hopper rett inn i dens funksjoner, og det kan være veldig nyttig for en situasjon når timing og hastighet er nøkkelen. Det gjør definitivt å endre stemmen din lett, da det gir mange alternativer på saken.

Hyggelig og enkel mekaniker

Mekanikken bak Fake Voice er veldig enkel. I utgangspunktet får du bare en gjeng med glidebrytere som du spiller med til du får de resultatene du vil ha. Det er en rekke alternativer å velge mellom, og avhengig av hvor mye du spiller med skyvekontrollene, kan du komme opp med noen ganske flotte resultater. Dette fungerer også i sanntid, slik at brukerne vil kunne høre endringene trer i kraft når de roter med glidebryterne.

Et variert utvalg

Som nevnt tidligere, er det mange alternativer tilgjengelig på Fake Voice. I utgangspunktet er brukerne fritt til å endre sine stemmer til alt fra en liten gutt til en veldig gammel person og alt i mellom, inkludert tegneseristiske stemmer og andre.

Trikset er å bruke flere skyveknapper slik at de forskjellige stemmeeffektene blir kombinert. Hvis du er dedikert til å komme opp med en unik stemme, kan du virkelig ha det gøy med denne og helt overraskende ta venner og familie.

6

Viscom Voice Changer

Voice Changer har sine fordeler og ulemper, og hvor nyttig det er for deg, er virkelig avhengig av hva det er akkurat det du prøver å oppnå. Det kan for eksempel ikke være en dårlig ting for alle, men for noen kan det være en ulempe at det bare handler om forhåndsinnspilte filer. Når det er sagt, Voice Changer sørger definitivt for at brukerne har et bredt spekter av alternativer og verktøy når det gjelder redigering av de forhåndsinnspilte filene.

Bare tre lydformater

Selv om den spesialiserer seg på kun innspilt lyd, går det ikke ut av veien for å sikre at en bestemt brukerfil er kompatibel. Faktisk tilbyr det bare støtte for tre lydformater:. WAV, .WMA og .MP3. Det er sant at disse er noen av de mest populære lydformatene, spesielt sistnevnte, men det ville vært fint å ha et bredere utvalg av aksepterte formater.

En rekke effekter

Når det gjelder hva det egentlig kan gjøre, er det mange forskjellige typer endringer som kan gjøres gjennom Voice Changer. Den mest åpenbare og grunnleggende i kjøpesenteret er evnen til å endre lydens tonehøyde, men likevel er den til stede i sin sterkeste form i Voice Changer sammen med andre effekter som hastighetsmodifiseringer og til og med forskjellige stemme typer.

Omdannelse

Når lydfilene er satt gjennom brukerrettede modifikasjoner, konverteres den til. WAV-format og deretter lagret til lokalminnet. Nok en gang er det ganske bummer at brukerne ikke klarer å lagre eller bruke flere lydfilformater, men til slutt er det ikke verdens ende. Det ville bety å miste noe av lydkvaliteten, men hvis et bestemt format som ikke støttes, er absolutt nødvendig, kan brukerne bare bruke en enkel lyd konvertert for å gjøre det til det de ønsker.

Ikke for live pranks og concealment

Som nevnt tidligere, fungerer denne programvaren kun med forhåndsinnspilte lydfiler, noe som betyr at hvis du trenger stemmevekslingsprogramvare for et live-samtaler eller noen form for liveopptak, vil dette ikke være til nytte for deg. For når det gjelder innspilt lyd, er det definitivt en verdig plukk.

ingenting å tape

I likhet med mange av de tidligere valgene, er Morph Vox freeware, noe som betyr at brukerne ikke har noe å miste ved å bruke det. Så hvis du er sjenert, eller bare ikke liker folk å vite hva din faktiske stemme høres ut, kan du definitivt bruke Morph Vox til å få folk av sporet din, så å si. Når folk ikke forventer det, kan det være ganske vanskelig å fortelle at noen bruker talesignal til å få en annen stemme eller tone.

7

Skype Voice Changer

Ved å bruke et stemmeforandringsprogram for å endre stemmen din, er det en ting, men å ha en bakt inn i Skype-samtalen er et helt nytt nivå. Skype har utviklet sin egen stemme skiftende programvare, noe som betyr at hvis du har tenkt å lure noen over en Skype samtale, kan du bruke sin proprietære programvare for å også endre stemmen din.

Det er alltid flott når du kan få flere oppgaver utført med mindre installert programvare, da det ikke roter harddisken og hjelper med å holde datamaskinen ren.

På fluen

En annen ting å huske på er at Skype-anrop pleier å skje ganske sporadisk. Bortsett fra de planlagte anropene, kommer Skype-varslingsmeldinger frem ganske tilfeldig, noe som betyr at det ikke alltid vil være lett å holde seg unna å svare på anropet før du kan slå opp tredjeparts stemmeendringsprogramvare.

Når det er sagt, er det fortsatt viktig å prøve flere programmer og se hvilke som gir den beste opplevelsen for deg. Selv om Skype har sin egen konsert, er det kanskje ikke akkurat det du lette etter.

Going mobile

Som mange av dere kanskje allerede vet, har Skype også overgått til mobilspekteret av teknologi, noe som betyr at noen brukere kan være mer komfortable ved hjelp av mobilversjonen av Skype.

Det er ikke grunn til bekymring, da mobilversjonen også kan ha nytte av implementeringen av den proprietære stemmeendringsprogramvaren. Dette er et flott tillegg fordi det tillater brukere å ta sine pranks på veien eller fullføre andre oppgaver mens de utgir seg for å være noen andre på Skype.

8

Alt-i-ett-stemmeveksler

Denne programvaren virker som forventet, på samme måte som resten av stemmevekslerne som presenteres her. Det er også freeware, og det er et godt valg for live samtaler og taleklubber.

I tillegg kan brukerne koble denne programvaren med flere meldingsservices som Yahoo! Messenger og til og med Skype. Så hvis du ikke liker de skiftende funksjonene som tilbys av Skype, kan du bruke All-in-One Voice Changer som erstatning, siden den er kompatibel med den populære IM-tjenesten.

In-call-funksjoner

Appen lar deg endre stemmen din fra ett kjønn til det andre midt i samtalen. Alternativene som er tilgjengelige under en samtale, gjør at brukerne enkelt kan skifte mellom å være en mann, kvinne, barn og mange andre, forvirrende for personen på den andre siden av samtalen.

Videofunksjoner og dubs

Denne programvaren endrer ikke bare lyd, da den også kan brukes til å endre videofiler. Har du noen gang sett på en video som hadde en morsom og villedende oversikt over det? Du kan også gjøre dette ved å bruke denne appen, da det lar deg endre filen på samme måte som hvordan du endrer et lydopptak. Det er en flott funksjon å ha spesielt hvis du ønsker å ha det gøy med noen videos.

9

Voice Master

Noen ganger er det veldig hyggelig å ha alle de forskjellige alternativene og effektene, variasjonene som kan hjelpe deg med å tilpasse din falske stemme i stor grad. Men det er også tider når alle disse tingene kan komme i veien. Hvis du leter etter noe veldig enkelt som kommer uten de ekstra funksjonene, kan Voice Master være din ting.

Denne programvaren er i sin enkelhet en god toneveksler som lar deg gjøre det mest grunnleggende av tilpasning til stemmen din. Hvis du vil endre stemmen din, men likevel gjøre det klart at det er deg, kan Voice Master være det du leter etter.

Hvis du ikke har alle de ekstra funksjonene du trenger å bekymre deg for, kan du enkelt tilpasse tonehøyde uten at du får ekstra muligheter.

Kombiner den med en meldingstjeneste

Denne programvaren fungerer i kombinasjon med en meldingstjeneste. Når du for eksempel åpner Skype, kan du tillate at Voice Master låses på og gir muligheter for å endre tonehøyde på stemmen din.

Å bruke programmet er veldig enkelt, da det bare tar en enkelt glidebryter for å endre stemmehøyde og gi stemmen din en helt ny holdning og dybde til den. Du kan også trekke fra det du allerede har, og lar deg spille med hvordan stemmen din kan høres når den endres.

Dette er de mest populære og effektive stemmeendringsprogrammene du finner. Enten du er ubehagelig med hvordan stemmen din høres ut i virkeligheten eller vil late som om du er noen andre i en samtale, eller kanskje bare vil vite hvordan du kanskje hørtes ut som om stemmen din var litt dypere eller lettere, er det noen flotte apps der ute.

Du kan ta det enda lenger og eksperimentere med hva det kunne ha vært som om du kom fra en annen planet eller var en robot.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juli 2017 og har blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.

Relaterte artikler

{{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}} {{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}}