9 av den beste PC-videoredigeringsprogramvaren for 2019

Vel, 2018 har kommet til en slutt. Januar og februar er alltid gode måneder for å legge til noe av den nyeste programvaren til din bærbare eller stasjonære PC. Hva med å legge til et nytt videoredigeringsprogram for Windows i 2019?

Videoredigerere er avgjørende for de som tar opp mange opptak med kameraer. Etter å ha spilt inn en video, kan du redigere og finjustere den endelige utgaven med videoredigeringsprogramvare og eksportere den til mange filformater for avspilling på ulike enheter.

De fleste standardvideoredaktører inkluderer tidslinjer som viser lineære oppsett av videoer, overganger og effektalternativer, temaer og maler og tekstalternativer for å legge til titler og kreditter i opptak.

Imidlertid inkluderer de beste videoredigeringene også lydmiks, video stabilisator, bevegelsessporing, maskering, multi-cam-modul og 3D-videoredigeringsverktøy. De er også kompatible med de nyeste videoteknologiene fra 4K, 8K og 360 grader. Dette er noen av de beste Windows-videoredigeringene for 2019 som inneholder de fleste av disse verktøyene.

Hva er de beste PC-videoredigeringsverktøyene som skal brukes i 2019?

1

CyberLink PowerDirector 16 (anbefalt)

CyberLink PowerDirector 16 er en av de mest populære profesjonelle videoredigerere for Windows 10 / 8.1 / 8/7 som er kompatibel med alle de nyeste videoteknologiene. Det er et ideelt valg for både nybegynnere og profesjonelle brukere som trenger en komplett suite av videoredigeringsverktøy.

Det er separate PowerDirector 16 Ultra og Ultimate versjoner, som er detaljhandel på $ 73 og $ 79 på Amazon. PowerDirector 16 Ultimate har flere maler og effekter, men bortsett fra det er det ikke mye forskjell mellom versjonene.

  • Last ned PowerDirector 16 gratis versjon

PowerDirector 16 har alle redigeringsverktøyene du trenger. Du kan legge til mange maler og effekter og overganger sammen med titler og kreditter til videoer med programvarens designverktøy. Redaktøren inneholder designverktøy for sammenføyning av videoklipp, overlegg av animerte objekter og til og med å sette opp videokollager. PowerDirector 16 pakker også i en lydmiks, video stabilisator, chroma nøkkel, MultiCam Designer-modul, 360 graders video og bevegelsessporingsredigeringsverktøy.

PowerDirector 16 støtter alle de nyeste formatene for både import og eksport av video. Denne programvaren er kompatibel med 4K og lar brukerne eksportere 2K og 4K-videoer til 15 filformater. PowerDirector 16 brukere kan velge å laste opp sine videoer direkte til seks sosiale medier og videosider, for eksempel YouTube og Dailymotion.

Videre inneholder programvaren både DVD og Blu-ray-forfatter, slik at du kan legge til videoer på CD-, DVD- eller Blu-ray-plater.

2

Wondershare Filmora9 Video Editor (anbefalt)

Wondershare Filmora9 Video Editor er en enkel, men kraftig video redigering programvare, noe som gjør den perfekt for både førstegangsbrukere og profesjonelle videoredigerere. Programmet har et brukervennlig grensesnitt som lar deg kombinere lyd, video og ulike effekter.

For å lage dine egne videoer må du bare dra og slippe mediefilene til tidslinjen for å kombinere dem. For å gjøre redigeringsprosessen raskere og enklere, har programmet allerede en rekke tilgjengelige lyd, tekst, overganger, filtre og overlegg som er tilgjengelige for bruk utenfor boksen. Hvis du trenger flere effekter, overganger eller lydfiler, kan du alltid laste dem ned fra Effect Store.

Det er verdt å nevne at Wondershare Filmora9 Video Editor kan arbeide med opptil 100 videospor, slik at du kan lage komplekse videoer. Selvfølgelig tilbyr programmet rask eksport og import av videoer, slik at du enkelt kan importere medier eller lagre kreasjoner.

Det er også full 4K-støtte, så du kan enkelt lage krystallklare videoer. For å gi deg en jevn brukeropplevelse, støtter applikasjonen sanntids gjengivelse, så du bør kunne enkelt gi 4K-videoer.

Programmet har også forbedret video stabilisering, som er perfekt hvis du redigerer klipp som er utfilmet ute eller uten stativ. I tillegg til stabilisering er det forbedret chroma nøkkel støtte, slik at du får enklere tid på å jobbe med grønn skjerm.

Når det gjelder lyd, har programmet støtte for opptil 100 lydspor, slik at du enkelt kan organisere bakgrunnsmusikk og lydeffekter. Når det gjelder tilleggsfunksjoner, er det keyframing, støyfjerning og equalizer. I tillegg er det en lydmikser tilgjengelig, slik at du enkelt kan justere lyd og video volum.

Når det gjelder eksport, kan du velge mellom mange populære videoformater, og du kan til og med tilpasse innstillingene for hvert format. Dette gjør at du enkelt kan endre koder, oppløsning, bitrate og andre innstillinger. Selvfølgelig kan du også eksportere videoene dine direkte til YouTube eller Vimeo eller brenne dem til en DVD.

Samlet gir Wondershare Filmora9 Video Editor utrolig enkelt og elegant brukergrensesnitt, og med et bredt utvalg av effekter, overganger og lydfiler, vil det være perfekt for både første gangs og profesjonelle brukere.

Oversikt over viktige funksjoner:

  • Elegant og enkelt brukergrensesnitt
  • 4K-støtte
  • Støtte for opptil 100 lyd- og videospor
  • Kryss kompatibilitet mellom PC og Mac
  • En mengde videoeffekter, overlegg og teksteffekter

- Last ned Wondershare Filmora9 Video Editor

3

Adobe Premiere Elements 2019

Adobe Premiere Elements er et ikke-abonnementsalternativ til Premiere CC som forenkler videoredigering for sine brukere. Som sådan er dette en mer økonomisk Adobe-editor som for øyeblikket handler på $ 59 på Amazon, noe som er stor verdi for en toppredigeringsredaktør.

Adobe har allerede utgitt en 2019-versjon av Premiere Elements som inneholder nye verktøy for å trekke ut bilder fra opptak, legge til bevegelsestitler i frosne rammer og legge til tilbakevirkende effekter på videoer. Programvaren er kompatibel med 64-biters Windows 10/8/7 og Mac OS-plattformer.

Adobe Premiere Elements 2019 gir hurtig og guidet redigering modus for mer enkel video redigering. I hurtigmodus kan du ganske enkelt velge media for å inkludere Premiere Elements for å ordne på video tidslinjen. Du kan legge til mer enn 400 overganger, effekter og objekter til opptak når du redigerer i Adobe Premiere Elements.

Elements brukere kan bruke video stabilisering, legge til mer kontrast til landskaps videoer med Dehaze, erstatte solide farger i opptak med bilder, slipp videoene sine i maler, sett objekter i opptak, rediger 3D-videoer og bruk effekter på bevegelige objekter. Så det er mange redigeringsverktøy til disposisjon i Premiere Elements.

Premiere Elements 2019 viser også høyt for eksport og produksjon. Du kan eksportere videoer til rundt 19 filformater og legge dem direkte til YouTube, Facebook og Vimeo fra Elements. Programvaren lar deg sette opp DVD- og Blu-ray-plater for videoene dine med tilpassede menyer og temaer. Du kan også velge å optimalisere videoer for avspilling av mobil og TV.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.