9 beste antivirus med brannmur for forbedret beskyttelse

En brannmur er et maskinvare- eller programvareprogram som fungerer som den første forsvarslinjen, og viser trusler fra innkommende og utgående trafikk på nettverket ditt, for eksempel hackere eller skadelig programvare som prøver å smitte seg inn i datamaskinen via Internett.

Slike trusler forsøker å bruke virus og keylogging programvare for å få tilgang til datamaskinen din og stjele private og sensitive data, for eksempel surfinghistorikk, passord og andre detaljer ved å registrere øktene dine og spore tastetrykk. De bruker også dette til å drive ulovlige aktiviteter uten din kunnskap.

Gjennom internettforbindelse eller Wi-Fi-nettverk finner cyberkriminelle tilgang til datamaskinen, men brannmurer blokkerer uautoriserte tilkoblinger som disse og lar deg velge hvilke programmer som kan få tilgang til internett.

Hvis du har flere datamaskiner eller enheter koblet til i hjemmet eller kontorsystemet, må du beskytte dem med en maskinvarebrannmur for ruteren din for å beskytte nettverket ditt og en programvarebrannmur som forhindrer spredning av skadelig programvare i tilfelle en av datamaskinene er infisert. Å installere en av disse antivirusløsninger for IoT er også en god ide.

Antivirus med brannmur eksisterer for å beskytte ditt nettverk og datamaskiner mot slike infeksjoner som kommer via internett, så her er de beste valgene du kan bruke på din personlige datamaskin.

 • Bitdefender
 • Emsisoft Anti-Malware
 • Bullguard
 • Panda
 • Kaspersky
 • Symantec Norton
 • Avast
 • Zonealarm
 • Webroot Antivirus

Antivirus med brannmur kompatibel med Windows 10

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefenders Total Security and Internet Security har en brannmur som legger til et ekstra lag av beskyttelse, ved å blokkere potensielle malware-applikasjoner som vil koble til internett.

Mens denne beskyttelsen er aktivert, er dine personlige opplysninger trygge fra hackere og andre data snoops.

Denne nye brannmuren er fullstendig redesignet for å forbedre brukervennligheten og tillate bedre styring av programregler.

Bitdefender-antivirusbeskytter datamaskinen din fullt ut mot personvern invasjon, ransomware og alle andre trusler fra en enkelt konto.

Det holder også hele familien trygg, med full beskyttelse for alle enhetene dine, pluss beskyttelse mot e-trusler, avanserte foreldrekontroll, bedre personvern med webkamera beskyttelse, og du kan handle eller banke online bekymringsfri.

Den er fullpakket med kraftige sikkerhetsfunksjoner, enkel å bruke, lyser på ressurser og gir optimal ytelse for bedre fart og batterilevetid, i tillegg til å levere avansert automatisk beskyttelse.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en eksklusiv rabattpris
2

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Mange brannmurer og antivirus kan forstyrre Windows-brannmur og utløse noen irriterende feil eller gjøre datamaskinen treg.

Emsisoft har slått sammen to av sine viktigste sikkerhetsløsninger og løst dette problemet gjennom Windows Firewall Fortify-funksjonen som er inkludert i den siste versjonen av Emsisoft Anti-Malware.

Emsisoft har en sterk nøkkelfunksjon som gjør det mulig å oppdage og avskjære ondsinnede handlinger fra skadelig programvare i sanntid før datamaskinen kan bli skadet.

Det kalles Behavior Blocker.

Gjennom denne teknologien er anti-malware i stand til å definere atferdsmønstre som avslører ulovlige manipulasjoner av Windows Firewall-innstillinger.

Emsisofts utviklere har fjernet redundansen for å bygge mer brannmurkode som kan forstyrre Windows-brannmuren.

Dermed fusjonerte den tidligere Emsisoft Internet Security med Emsisoft Anti-Malware og mottok forbedringer av Windows Firewall.

I tillegg til å bli 20% billigere enn sikkerhetsversjonen, har Emsisoft Anti-malware (EAM) forbedret sine beskyttelsesfunksjoner på grunn av mindre interferens med brannmurkoden.

Du kan nyte en lysere beskyttelsesprogramvare og oppleve færre uforlikeligheter med andre produkter. Prøv nå det nye grensesnittet til EAM og dra nytte av flere funksjoner som:

 • Forbedret Surf Protection kompatibilitet.
 • Forbedret File Guard-ytelse, endret standard skanningsnivå.
 • Redesigned Protection menypaneler.

Sjekk ut nå Emsisoft Anti-Malware på den offisielle nettsiden

3

Panda (foreslått)

Pandas brannmurbeskyttelse kommer som et filter som beskytter din PC og forhindrer uautorisert oppføring av inntrengere, noe som gir et effektivt middel for sikker navigering på internett.

Brannmuren filtrerer tilkoblinger inn og ut av datamaskinen når den er koblet til Internett, og inngår i etablerte forbindelser mellom datamaskinen og andre i nettverket som du utveksler filer og deler mapper og skrivere, blant andre oppgaver.

Brannmurbeskyttelse tildeler automatisk tillatelser til applikasjoner når det er mulig, mens du vurderer risikoen som appene og typen kommunikasjon appene vil etablere.

I noen tilfeller, når brukeren eller brukeren prøver å koble til, vil brannmuren eksepsjonelt be om tillatelse til å godkjenne tilkoblingen via en popup-melding.

Pandas brannmur utfører en serie filtre, inkludert statisk filtrering på nettverksnivå basert på admin definerte regler, dynamisk filter på applikasjonsnivå med stateful inspeksjon og dyp pakke inspeksjon.

Admins kan også konfigurere trafikkfiltrering for forskjellige protokoller basert på en tidsplan eller kalender, og tillate eller nekte tilgang til noen nettverkstjenester under konfigurerte intervaller.

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

 • LES OGSÅ: De 15 beste brannmurenhetene for å beskytte hjemmenettverket ditt
4

Kaspersky

Kasperskys totale sikkerhet gir beskyttelse mot ransomware for alle apper og enheter samt besøkte nettsteder for å sikre at hackere og angripere er sperret.

Du kan handle, surfe, sosialisere og streame trygt å vite at passordene dine, filer, bilder og personvern er beskyttet. Du kan også handle eller bank online.

Dette antivirusprogrammet inneholder brannmurkomponenten som sikrer deg sikkerhet på lokale nettverk og Internett mens du overvåker alle nettverksforbindelser på datamaskinen.

Brannmuren tilordner en bestemt status til hver tilkobling og bruker pakker og nettverksregler for å filtrere nettverksaktivitet avhengig av denne statusen.

 • Få nå Kaspersky Total Security antivirus med brannmur
5

Symantec Norton

Nortons personlige brannmur selges ikke lenger separat som tidligere gjort, så du kan bare installere den som en del av enten Norton Internet Security eller Norton 360, som er Symantecs prisvinnende, alt-i-ett-beskyttelse for PCen, med ytelsesinnstilling og Data backup.

Den kraftige toveis brannmurbeskyttelsen gir deg mulighet til å få kontroll over innkommende eller utgående trafikk fra Internett, beskytte mot hackere og holde dine personlige og sensitive data unna Internett (uten ditt samtykke).

Symantecs brannmurprogramvare gir beskyttelse hver gang du er online, slik at du kan surfe med ro i sinnet.

Du kan konfigurere det slik du vil, slik at bare enkelte apper kan få tilgang til internett, blokkere bestemte IP-adresser og så mye mer.

- Få Symantecs Norton-antivirus med brannmur

 • LES OGSÅ: 10 beste skjul IP-adressesoftware til bruk i 2018
6

Avast

Dette antivirusprogrammet med brannmur gjør PCen din til en festning for å hindre hackere og skadelig programvare fra å få tilgang til datamaskinen din via internett og Wi-Fi.

Du kan blokkere uønsket tilgang med brannmurbeskyttelse ved hjelp av Avast Premier og Internet Security, som begge inneholder brannmur (som er på som standard), gir deg full kontroll over online trafikk til og fra datamaskinen.

For å finjustere brannmurinnstillingene, åpne Avast, klikk beskyttelse, gå til brannmurikonet og åpne det, og tilpass deretter brannmuren fra serien av alternativer.

 • Få Avast-antivirus med brannmur
7

Bullguard

Når du velger et antivirusprogram med brannmur, kan du få en fullstendig og effektiv kontroll over hvilke apper som kan gjøre Internett-tilkoblinger, ikke lekke data når lekkasjetesting, beskytter mot utnyttelser og dårlige pakker, men forsvarer også systemets prosesser, tjenester og komponenter fra skadelig programvare.

BullGuards kraftige brannmur er en komponent i BullGuard Internet Security, som har en sterkere flerlagsbeskyttelse som beskytter familien din og enheter fra alle typer malware.

Det ber deg om når et program forsøker å etablere en utgående tilkobling slik at du enkelt kan godta eller avvise det.

En brannmur hjelper deg med å administrere nettverkskontroller samtidig som du beskytter mot inntrengere, utnyttelser, dårlige pakker og portskanning.

BullGuard Internet Security er kraftig nok til å ikke bare dette, men gir også beskyttelse mot skadelig programvare, spam og spionprogrammer.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

 • LES OGSÅ: 7 beste antivirusprogrammer med verktøy for fjerning av adware for å kvitte seg med annonse popup-vinduer
8

Zonealarm

Med ZoneAlarms Extreme Security 2018 er du 100 prosent garantert fra virus og beskyttet mot trusler som WannaCry og alle nulldagsangrep, identitetstyveri med avansert beskyttelse mot beskyttelse mot antiphishing, samt foreldrekontroll, PC-oppstilling og online backup, blant annet funksjoner .

Den toveis brannmur stopper angrep på internett på inngangsdøren, fanger tyver på vei ut, samtidig som de proaktivt beskytter mot innkommende og utgående angrep, og gjør deg usynlig for hackere ved hjelp av hele Stealth Mode.

Den overvåker og blokkerer trussel trafikk og dens Kill Controls deaktivere øyeblikkelig skadelig programvare.

Den avanserte brannmuren overvåker atferd i datamaskinen din for å oppdage og stoppe selv de mest sofistikerte nye angrepene som omgår tradisjonelle antivirus- og sikkerhetssuiter.

OSFirewall overvåker programmer for mistenkelig oppførsel, mens avanserte tilgangsbeskyttelsesmål og nedslag nye og avanserte angrep som andre brannmurer savner som rå datatilgang, timing og SCM / COM-angrep.

Nulltidsbeskyttelse forhindrer stille utbrudd å få systemtilgang, og programkontroll og tidlig oppstartsbeskyttelse beskytter operativsystemet ditt under oppstart før de fleste sikkerhetsprodukter selv lastes.

Få ZoneAlarm-antivirus med brannmur

9

Webroot Antivirus

Et annet antivirusprogram som har en innebygd brannmur, er Webroot Antivirus. Programmet er tilgjengelig på både PC og Mac, og det gir alltid sikkerhet for data og identitet. I tillegg til standardbeskyttelse har Webroot Antivirus ransomware-beskyttelse samt sanntidssikkerhet mot phishing som beskytter deg mot ondsinnede nettsteder som prøver å stjele dine personlige data.

Når det gjelder tilleggsfunksjoner, er det en innebygd brannmur, slik at du enkelt kan overvåke nettverkstrafikken og kontrollere hvilke applikasjoner som har tilgang til Internett. Med hensyn til fart gir Webroot Antivirus utrolig rask skanningshastighet, så det bør ikke bremse PCen eller forstyrre arbeidet ditt i det hele tatt.

Det finnes også Internet Security Plus-versjon, og denne versjonen kan også beskytte smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og takket være den innebygde passordbehandleren vil den holde følsom informasjon sikker fra de ondsinnede brukerne.

Til slutt er det Internet Security Complete versjon. Denne versjonen har de samme funksjonene som de to foregående versjonene, men det kan også fjerne sporene av din onlineaktivitet for å beskytte personvernet ditt. Det er verdt å nevne at denne versjonen også kommer med 25 GB nettverkslagring som du kan bruke.

Webroot Antivirus er et enkelt, men kraftig program, og det gir solid beskyttelse sammen med lynrask skannehastighet og en innebygd brannmur. Hvis du leter etter et nytt antivirus for å sikre systemet, kan Webroot Antivirus være det riktige valget for deg.

Oversikt:

 • Avansert sanntidsbeskyttelse
 • Tilgjengelighet på Mac og PC
 • Ransomware beskyttelse
 • Realtids phishing-beskyttelse
 • Innebygd brannmur
 • Passordbehandling
 • Last ned Webroot Antivirus nå

Gi oss beskjed i kommentarfeltet, hvilket av disse antivirusprogrammet med brannmur du skal bruke i nyttår.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.