9 beste antivirusprogramvare med kryptering for å sikre dataene dine i 2019

Kryptering er bare anvendelsen av hemmelige koder til dine sensitive filer eller data, slik at ingen andre kan lese dem, med mindre de har nøkkelen eller måten å låse opp koden.

Et antivirusprogram med kryptering hjelper deg med å beskytte dataene dine og personvernet til filene dine, slik at skadelige brukere eller medlemmene dine ikke kan få tilgang til dem.

I denne artikkelen undersøker vi noe av det beste antivirusprogrammet med kryptering som du kan bruke til å beskytte dine filer og data mot uautorisert tilgang av andre enn deg selv.

Beste antivirus med kryptering

 1. Bitdefender
 2. Bullguard
 3. Panda
 4. Avast
 5. McAfee
 6. Kaspersky
 7. Symantec
 8. Eset
 9. AVG

1. Bitdefender (anbefales)

Bitdefender leverer kontinuerlig, kraftig beskyttelse mot eventuelle sofistikerte trusler, inkludert både skadelig programvare og ransomware.

Den har GravityZone-fulldiskkryptering, en løsning som hjelper bedrifter med å overholde dataforskriftene, og hindrer tap av sensitiv informasjon i tilfelle av enhetstyveri.

Programmet gir deg en ekstern styring av krypteringsnøkler, og gir sentralisert styring for Windows BitLocker, utnytte den opprinnelige enhetskryptering og sikrer optimal kompatibilitet og ytelse.

Støttefunksjoner inkluderer GravityZone Endpoint Security HD med HyperDetect som følger med spesialiserte lokale maskinmodeller og atferdsanalyseteknikker som er opplært for å oppdage og oppdage hackingsverktøy, skadelig programvare og utnyttelser.

 • Få nå Bitdefender (eksklusiv rabattpris)

2. BullGuard

Dette antivirusprogrammet tilbyr kryptering sammen med filbackup-funksjonen, hvorfra du kan konfigurere backupprofiler, deretter kjøre eller redigere dem. Kryptering kan aktiveres fra sikkerhetskopieringsinnstillingene, der du kan opprette sikkerhetskopier for Windows-standardsteder, for eksempel Dokumenter, Bilder, Musikk, Videoer og Desktop-mapper.

Den rangerer høyt i uavhengige tester og inkorporerer nyskapende flerlagsforsvar som blokkerer alle former for ondsinnede trusler, noe som sikrer optimal ytelse.

 • Last ned nå BullGuard

3. Panda

Panda antivirus har også krypteringsfunksjoner som hindrer uautoriserte brukere i å få tilgang til dine beskyttede data. Med Panda Antivirus kan du beskytte filene du vil bruke et passord, slik at du bare har tilgang til dem.

Det er enkelt å bruke og vedlikeholde, minimerer ressursbruk, gir garantert tilgjengelighet og konstant systemovervåking.

Alle krypterte filer kan enkelt identifiseres av ikonendringene og .pwde- utvidelsen.

 • Få Panda

LES OGSÅ: Topp 11 filgjenoppretting programvare for PC

4. Avast

Avast bruker en standard krypteringsnøkkel som standardalternativ, men det er også et alternativ for en personlig nøkkel. De to typer kryptering er ganske like, og mens standardkryptering ikke tilbyr de samme avanserte funksjonene som personlig kryptering, fungerer det bra med andre funksjoner i Avast Antivirus.

Personlig kryptering gir maksimal privatliv, men som en ulempe vil du ikke kunne bruke alle Avasts backupfunksjoner. Ved å bruke en personlig kryptering får du en 256-biters AES-krypteringsnøkkel fra deg og kun kjent for deg, som kan være hvilken som helst karakter, symbol eller nummer, i hvilken lengde du vil.

For personlig kryptering må du imidlertid huske nøkkelen ubestemt, eller lagre den separat, sistnevnte som lagrer den som en ren tekstfil på ønsket sted.

Det lagrer imidlertid ikke nøkkelen din, du kan ikke bruke web- eller mobilappene til å forhåndsvise, søke eller laste ned filer du sikkerhetskopierer direkte fordi de ikke kan dekrypteres for deg. Derfor er det viktig at du beholder nøkkelminnet og trygt, med mindre du vil permanent miste tilgangen til filene dine.

Du kan heller ikke endre krypteringstypen din når du installerer sikkerhetskopien, da innstillingen du brukte på tidspunktet for installasjonen, er permanent knyttet til filer som er sikkerhetskopiert på datamaskinen. Du kan bare endre ved å avinstallere Avast, deretter installere og velge ønsket krypteringstype.

 • Kom nå Avast

5. McAfee

McAfee tilbyr avansert sikkerhet som beskytter alle enhetene mot trusler, kompatibilitet med alle operativsystemer, og brukervennlighet med den robuste, brukervennlige programvaren som både er enkel å installere og administrere.

Det gir beskyttelse som datakrypteringssikkerhet for online bruk, samtidig som du bygger et fundament for å beskytte din intellektuelle eiendom, slik at du overholder beskyttelsesfølsomme data om det er på nettverket ditt, lagringssystemer eller endepunkter.

Den tilbyr en integrert og omfattende løsning, med kryptering, flyttbar media og gateway-beskyttelse, i tillegg til sentralisert overvåking og rapportering, med datasentrisk tilnærming, for å beskytte data i ro, bruk eller bevegelse.

Når det gjelder de avanserte funksjonene, er det nettbankssikkerhet med en datakrypteringstjeneste som aktiveres når du bruker nettbank, forbedret sikkerhet med sine 255 tegn passord som er uløselige til tyver, men husket av deg, anti-phishing filterforsterkning, 24 timer datatyverbeskyttelse, sikre digitale hvelv for å holde filene dine og datalåst og kryptert, og avansert antispamfilterbeskyttelse for e-postene dine.

Få McAfee

 • LES OGSÅ: 5 beste IoT antivirus- og antimalware-løsninger

6. Kaspersky

Dette antivirusprogrammet med kryptering gir deg maksimal beskyttelse for din datamaskin mot online-trusler, slik at Internett-tilkoblingen, webkameraet ditt og online-transaksjonen er sikre. I tillegg til robust beskyttelse, tilbyr dette verktøyet også sikkerhetskopiering av filer samt filkryptering for filene dine.

Kaspersky Antivirus lar deg også administrere din identitetsinformasjon, for eksempel passord, oppdater programvare og slette ubrukte apper.

Andre støttefunksjoner inkluderer applikasjonskontroll, mobil sikkerhet, forhåndsdefinerte sikkerhetsprofiler, enkel og intuitiv skybasert konsoll, konsol på forhånd med granulær oppsett, avansert beskyttelse for arbeidsstasjoner og filservere, mobilenhet og programbehandling, og sikkerhetsproblem og patch ledelse.

 • Hent nå Kaspersky

7. Symantec

Dette antivirusprogrammet med kryptering er konfigurert til å identifisere sensitive data, og bruker en rekke avanserte deteksjonsteknikker for å identifisere selv de tøffeste malware truslene.

Du kan identifisere og spore bruk og plassering av data, blokkere flyt av sensitive data, beskytte data i skyen ved å integrere med kryptering og annen sikkerhetsteknologi.

Programvaren har en innebygd anti-phishing-funksjon, sårbarhetsskanning, finjustering for deteksjonsmotorer for å optimalisere sikkerhetsstatus, sikker surfing og automatisk klassifisering av risikonivåer på alle endepunktsapparater som brukes eller hviler, og en intuitiv skyskonsoll.

Det er enkelt distribuert på premiss, eller i din private / hybrid / offentlig sky.

 • Få Symantecs beste tilbud

LES OGSÅ: Den etterspurte ressursen er i bruk: 5 løsninger for å fikse denne feilmeldingen

8. Eset

I tillegg til fordeler som flersidig sikkerhet mot eventuelle online- eller offline-trusler, beskyttelse av personvern, sikrere tilkobling og nettlesing, passordbehandling, tilbyr Eset også data- og mappekryptering støttet av tre tiår med innovasjon bygget og drevet av sikkerhetsentusiaster.

Det er en enkel å bruke, en-klikk-løsning, og du dra nytte av produktoppgraderinger som de er benyttet for kontinuerlig høy sikkerhet.

Få Eset

9. AVG

AVGs Internett-sikkerhet er et effektivt program som holder malware unna systemet og enheter.

Det tar opp mindre lagringsplass, går fort, og det er lett på systemressurser, så det er perfekt også for eldre enheter

AVG kommer med PC-oppstilling, kjøre kryptering, og den nyeste skybaserte beskyttelsesfunksjonen.

Andre støttefunksjoner inkluderer antispam-, brannmur- og e-postbeskyttelse, nettleserbeskyttelse og beskyttelse for dine data og identitet mot tyveri på nettet.

Få planlagt beskyttelse i sanntid, på forespørsel og på tilgang for å beskytte systemet og enhetene mot trusler som rootkits eller skadelige koblinger.

 • Få nå AVG Internet Security

Har et av disse antivirusene med kryptering tatt øyet? Gi oss beskjed om din favoritt i kommentarfeltet nedenfor.