8 beste VPN-er for å lage videosamtaler på Windows 10-PCer [2019 Guide]

Videosamtale har vært tilgjengelig i lang tid, men var i utgangspunktet på noen spesialiserte applikasjoner for videosamtaler som Skype og IMO, men i de siste 5 årene har mange direktemeldingsapps og sosiale nettverk begynt å inkorporere videosamtaler som en del av deres tjenester.

Dette har ført til populariteten til videosamtaler, da det har gitt fordel over talesignal som mottakeren kan se at personen ringer og det gjør forretningstransaksjoner enkle.

Problemene som tilskrives video tvang noen myndigheter til å tvinge Internett-tjenesteleverandører til å blokkere videosamtaler da de tror det kan fremme terrorisme og radikal aktivitet.

Dette er hvor VPN kommer til spill fordi du kan omgå denne begrensningen med en god og pålitelig Virtual Private Network-leverandør.

VPN gir brukerne slutt for å avslutte kryptering som skjuler identiteten din og forhindrer at regjerings- og internettleverandører snooping på videosamtaler.

Beste VPN-er for å lage videosamtaler på PC

1

CyberGhost

CyberGhost er en mye brukt VPN for videosamtale tjenesteleverandøren med over 750 servere over hele verden.

CyberGhost er en effektiv VPN-tjenesteleverandør for taleanropsprogrammer. Noen av funksjonene inkluderer ingen båndbreddegrense med 256-AES bit krypteringsteknologi.

I tillegg er DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse samt ultrahastighet når de er koblet til serverne. Du kan dra nytte av 30-dagers pengene tilbake-garanti for å teste sine tjenester før du bestemmer deg for å kjøpe den fullt ut.

 • Få nå Cyberghost

OPPDATERING : Selskapet nylig avslørt Cyberghost 7, som definitivt er den beste VPN-løsningen som skal brukes i 2019. Dette verktøyet har et nytt og enklere brukergrensesnitt.

Det er nå 3000 servere å velge mellom, opp fra 750 servere som var tilgjengelige i 2018. De avanserte tilkoblingsfunksjonene gir deg mulighet til å blokkere annonser, popup-vinduer, blokkere online sporing og så videre.

2

NordVPN (foreslått)

NordVPN har et rykte om å være sikret VPN service programvare som beskytter all forbindelse med sin 256-bit kryptering.

NordVPN ruter all din forbindelse gjennom egne DNS-servere, slik at hvis forbindelsen din oppdages, vil den avsløre sin IP-adresse i stedet for din for å beskytte posisjonen din.

I tillegg gir NordVPN opptil seks samtidige tilkoblinger på ett enkelt årlig abonnement. Dette er ideelt for en familie eller et kontor.

Derfor er NordVPN kryssplattform kompatibel med Windows OS og annet operativsystem tilgjengelig for nedlasting.

NordVPN kan imidlertid skryte av god serverhastighet og god kundeservice. Dette gjør det til et ideelt VPN for videosamtaler.

 • Last ned nå NordVPN fra den offisielle nettsiden
3

Hotspot Shield Elite

Hotspot Shield Elite er en av de eldste og mest populære VPN for videosamtaler med over 500 millioner brukere over hele verden.

Denne VPN er også en av de raskeste tilgjengelige og gir rask tilkoblingshastighet som er ideell for regioner som har langsom internetthastighet. Noen av funksjonene inkluderer.

 • Opptil fem samtidige tilkoblinger
 • OpenVPN-protokoll med AES 256-bit kryptering
 • Raskest mulig hastighet
 • Mozilla Firefox og Google Chrome nettleserutvidelser
 • Flere plattformer kompatible

Hvis du trenger en VPN som gir fantastisk tilkoblingshastighet med godt brukergrensesnitt, er Hotspot Shield Elite den beste VPN for videosamtale.

 • Få nå Hotspot Shield Elite
4

ExpressVPN

ExpressVPN er kjent for sin sikre kryptering i alle sammenhenger. Programvaren holder ingen logger over Internett-aktiviteten eller IP-adressen din. Programvaren gir DNS-lekkasjebeskyttelse som sikrer at posisjonen din ikke avsløres for Internett-leverandøren med sitt sett med DNS-servere.

I tillegg er ExpressVPN også Windows-operativsystem på tvers av plattformen, kompatibel med over 400 servere tilgjengelig i over 80 land. Dette gjør at du kan velge regionen du vil koble deg til videosamtalerstjenesten fra.

Blahastigheten er også rask for de på steder med langsom internetthastighet. ExpressVPN tilbyr 30 dager pengene tilbake garanti på sine produkter.

Last ned ExpressVPN

Hvis du støter på problemer mens du installerer og bruker verktøyet, kan følgende feilsøkingsguider hjelpe deg:

 • LØST: ExpressVPN DNS-feil ved lansering av verktøyet
 • FIX: ExpressVPN vil ikke installere i Windows
 • FIX: ExpressVPN starter ikke på Windows 10
5

IPVanish

IPVanish har vært i bransjen en stund og tilbyr utmerket VPN-tjeneste for brukere. Denne VPN gir militær stil 256-bit kryptering som holder informasjonen trygg. Brukere kan ha opptil fem samtidige forbindelser med et enkelt abonnement.

VPN-programvaren holder null logger og har DNS-lekkasjebeskyttelse for å hindre at stedet blir oppdaget.

Selskapet ruter all din tilkobling gjennom sine egne servere, noe som øker hastigheten og påliteligheten til din tilkobling. Denne VPN for videosamtale er også tilgjengelig på ulike plattformer, spesielt Windows OS.

Last ned IPVanish

 • RELATED : Her er 6 beste VPN for Bitcoin betaling for å sikre dine transaksjoner fullt ut
6

PrivateVPN

PrivateVPN er en svensk VPN-leverandør som er kjent for sin unike kill-bryterbeskyttelsestjeneste. Programvaren leveres med en full IPv4 og IPv6 DNS lekkasje beskyttelse som er nødvendig for å omgå de fleste videosamtaler programvare.

I tillegg har PrivateVPN servere i over 60 land som gjør at brukerne kan velge ønsket serverplassering for bruk. VPN bruker også 256-biters kryptering som sikrer informasjonen din og sikrer at stedet ikke avsløres for Internett-leverandøren.

PrivateVPN tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti som er god tid til å teste sin tjeneste uten risiko for å miste pengene.

Last ned PrivateVPN

7

Buffered VPN

Buffered VPN er utmerket VPN for video for å ringe applikasjoner. De har servere i over 40 land som er plassert på strategiske steder for å sikre maksimal ytelse mot blokker og restriksjoner.

Programvaren har andre funksjoner som DNS lekkasje beskyttelse som sikrer IP-adressen din fra snoops og åpne VPN kryptering som gjør det mulig å koble til offentlig Wi-Fi uten å legge inn passord. Servicenivåene er blant de raskeste hastighetene registrert i testene, og gir deg hastighet og pålitelighet når du er tilkoblet

Til slutt tilbyr Buffered VPN en 30-dagers pengene tilbake-garanti, noe som gir nok tid til å teste sin tjeneste for videosamtaler.

Last ned Buffered VPN

8

VyprVPN

VyprVPN er ganske anerkjent og er mye brukt i land som pålegger sensurssystemer som Kina og Saudi-Arabia. Den leveres med en sikker krypteringspakke-256-biters AES sammenkoblet med SHA256-godkjenning som forhindrer at informasjonen din lekker ut til Internett-leverandørene dine.

Programvaren har også en proprietær kameleon-funksjon som skjuler VPN fra Internett-leverandørene og myndighetene. VyprVPN har raske surfhastigheter og kan blokkere videosamtaler som Skype og IMO. Derfor gjør den det til et ideelt VPN for videosamtaler.

VyprVPN har et 30-dagers pengene tilbake garanti tilbud som gir deg nok tid til å sjekke alle funksjonene i den kraftige VPN-programvaren.

Vi håper denne listen gjør det enklere for deg å velge det beste VPN for videosamtale for å dekke dine behov. Ta gjerne med oss ​​din erfaring med å bruke noen av VPN-tjenesteleverandørene vi nevnte ovenfor, ved å kommentere nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget har blitt oppdatert for å vise de mest nøyaktige tilbudene og prisene som er tilgjengelige i 2019.