8 beste VPN-programvare for Rocket League [2019 Guide]

Rocket League er et high-intensity race fotballspill utviklet og utviklet av Psyonix som ble utgitt i 2015. Spillet er et populært e-sportspill og har en stor fan-base med millioner av spillere som spiller spillet over hele verden.

Rocket League inkluderer både singleplayer og multiplayer-modus som kan spilles på konsoll og på nettet. I mellomtiden kontrollerer spillerne rakettdrevne kjøretøy for å spille en ball i motstandernes mål å samle så mange poeng i løpet av en kamps varighet.

Men som spillet spilles populært globalt; Dette kan føre til langsomme tilkoblinger, lags og DDoS-angrep som rivaler bruker til å få en urettferdig fordel i gameplay. Hvis du er i en region med dårlig forbindelse eller har geolokaliseringsblokker når du kobler til de elektroniske serverne, må du ha en VPN.

VPN-løsninger bidrar til å beskytte PCen mot DDoS-angrep, gir pålitelig hastighet og sikrer dine personlige data. Derfor har Windows Report-team samlet det beste VPN for Rocket League.

Beste VPN-verktøy for å spille Rocket League

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

Denne populære VPN har mange funksjoner som gjør den til en av de mest populære VPN-tjenestene over hele verden. CyberGhost tilbyr abonnenter over 1200 servere på 50 steder spredt i over 40 land.

Du får mange muligheter til å koble til spill servere, og brukergrensesnittet i spillet muliggjør rask tilkobling uten problemer. CyberGhost tilbyr raske serverhastigheter og leveres med DDoS-beskyttelse samt killswitch-alternativ.

For å få den fulle funksjonen til CyberGhost koster $ 44, 99 for en enkelt enhet og $ 70 per år for opptil fem samtidige tilkoblinger. Dette kan sees dyrt først, men VPN gir god valuta for pengene.

- Last ned nå CyberGhost (77% rabatt tilbud)

2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er en av de beste VPN for Rocket League kjent for sin pålitelige ytelse og sikrede krypteringstjenester. Panama-baserte VPN har over 3500 servere i 68 land som gir ubegrensede muligheter til å koble til spill servere, med hver server med imponerende hastigheter.

Hvis du er bekymret for at din elektroniske sikkerhet blir kompromittert; NordVPN tar seg av denne risikoen ved å omdirigere alle dine tilkoblinger gjennom sine egne servere, slik at informasjonen din blir trygg og sikret. VPN opprettholder også en streng, ingen loggerpolitikk; Dette sikrer at internettaktiviteten din ikke logger på sine servere. I tillegg tilbyr NordVPN også DNS ​​lekkasje beskyttelse som sikrer serveren din fra snoops og DDoS angrep.

NordVPN tilbyr en gratis prøveversjon for å teste sine tjenester, men for å nyte de fulle funksjonene koster $ 5, 67 månedlig fakturert årlig. NordVPN er et godt VPN for Rocket-liga og gir god valuta for pengene.

- Last ned nå NordVPN

3

VyprVPN

En annen stor VPN for spillere som vi vil vise deg, er VyprVPN. Denne tjenesten har over 700 servere lokalisert på mer enn 70 steder rundt om i verden. I motsetning til noen andre VPN-er, gir VyprVPN deg ubegrenset hastighet, så du bør glede deg over multimedia uten problemer.

Denne tjenesten bruker 256-bit kryptering og PPTP, L2TP / IPsec og OpenVPN protokoller. Det er også en unik Chameleon-protokoll basert på OpenVPN-protokollen som krypterer metadataene for å forhindre VPN-blokkering og gasspjelding.

Når det gjelder personvern, ligger VyprVPN i Sveits, og det må derfor overholde strenge personvernlover. Dette betyr at dataene dine ikke blir solgt til tredjeparter, og når du snakker om dataene dine, takket være retningslinjene for ingen logg, blir ikke nettleserloggen logget på VpyerVPNs servere. I tillegg bruker VyprVPN sine egne servere og maskinvare, noe som betyr at dataene dine alltid vil forbli sikre og beskyttet mot tredjepart.

Det er også verdt å nevne at VyprVPN har sin egen DNS-server med null kunnskap, så dine søknadsspørsmål blir ikke logget av tredjeparter. Tjenesten har også en NAT-brannmur, slik at du kan sørge for at alle nettverksenheter er trygge fra ondsinnede brukere.

Når det gjelder tilgjengelighet, er dette VPN tilgjengelig på et bredt spekter av plattformer, inkludert Windows, Mac, IOS, Android og rutere. Hvis du vil beskytte ditt privatliv og ha en jevn spillopplevelse, kan VyprVPN være det riktige valget for deg.

Oversikt:

  • 256-bit kryptering
  • Støtte for PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN og Chameleon protokoller
  • Ingen logger policy, null kunnskap DNS-server
  • NAT brannmur
  • Tilgjengelighet på de fleste store plattformer og rutere

Få VyprVPN nå

4

Hotspot Shield (foreslått)

Hotspot Shield er blant de eldste VPN-tjenestene rundt og har rikelig med erfaring med utmerket ytelse. VPN tilbyr over 500 servere i mer enn 40 land, noe som gir spillere mange muligheter å velge mellom når de åpner spillservere. Deres servere gir god hastighet ytelse som er viktig når spill og brukere er sikre på sterke, pålitelige forbindelser til ulike spill servere.

Hotspot Shield tilbyr også andre ekstra VPN-tjenester som for eksempel ingen logg policy, DNS lekkasje beskyttelse og er kompatibel på tvers av plattformer som lar deg bruke VPN på forskjellige enheter.

Imidlertid har denne VPN for Rocket League en gratis versjon som er fylt med annonser og begrenset i funksjon for å få tilgang til flere funksjoner du trenger å oppgradere til den betalte planen. Den grunnleggende planen er dyrt å komme på $ 6, 99, men til tross for dette Hotspot Shield gir god valuta for pengene.

- Last ned nå Hotspot Shield

5

BufferedVPN

BufferedVPN tilbyr anstendig VPN med rask serverhastighet som gjør den til et av de beste VPN-verktøyene for Rocket League. VPN tilbyr mer enn 400 servere på 40 steder. Dette gjør det mulig for spillere å ha flere valg for å koble til spillserveren med VPN automatisk plukke den raskeste serveren nærmest deg.

I tillegg gir BufferedVPN deg sikret kryptering med en drepebryter og DNS lekkasje beskyttelse som bidrar til å holde informasjonen din trygg. Deres servere er raske og pålitelige, noe som sikrer at du har jevn spill når du er koblet til rakett-liga servere.

Å få tilgang til fullservicepakken koster $ 8, 25 per måned som faktureres årlig og gir en 30-dagers pengene tilbake-garanti hvis du ikke går over 10 GB båndbredde.

Last ned BufferedVPN

6

ExpressVPN

Med over 2000 servere på 148 steder i over 70 land, gir ExpressVPN deg tilgang til alle spill servere fra alle steder i verden. ExpressVPN er kjent for sine gode kryptering og serverhastighetstjenester. VPN tilbyr gode muligheter for Rocket League-spillere fra et enkelt brukergrensesnitt til anstendig serverhastigheter.

I tillegg er sikkerhetsbevisste spillere dekket med 256-biters kryptering som sikrer din personlige informasjon og sikrer personvernet ditt. Kill-bryterfunksjonen og ingen logger-politikk bidrar til å forhindre snoops- og DDoS-angrep. Deres servere er pålitelige og gir optimal spillopplevelse.

ExpressVPN er ganske dyr med grunnplanen som koster på $ 6, 67 per måned fakturert årlig og leveres med en gratis bonus ekstra tre måneders bruk. Alle planene leveres med en 30-dagers pengene tilbake-garanti som gir deg nok tid til å teste sine tjenester.

Last ned ExpressVPN

7

IPVanish

IPVanish har stadig blitt nevnt som en av de beste VPN-tjenestene som er tilgjengelige med sine gode funksjoner som gir rave vurderinger blant kunder. VPN-leverandøren driver sine egne servere som gjør forbindelsen rask og pålitelig når de bruker tjenesten på Rocket League-servere.

Skryte av over 1000 servere i 6 land har spillere mange alternativer å velge mellom når du bruker denne tjenesten som du kan koble fra hvor som helst i verden.

IPVanish har noen av de raskeste serverhastighetene som gir større ytelse og allsidig spillopplevelse når du spiller rakettelag. Dine tilkoblinger er sikret takket være deres militære klasse kryptering som holder informasjonen skjult når du spiller eller utfører andre online aktiviteter.

VPN leveres med 3 forskjellige pakker som er dyrere enn konkurrerende VPN-er med grunnplanen som kommer til $ 6, 49 månedlig fakturert årlig med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned IPVanish

8

PrivateVPN

Som navnet antyder, fokuserer Private VPN hovedsakelig på sikkerhetsaspektet av VPN-tjenesten og er kjent for sikret kryptering. Det tilbyr også mange servere som gjør det til et ideelt VPN for Rocket League-spillere. PrivateVPN har et brukervennlig grensesnitt med mange funksjoner og til en god pris gjør det til et attraktivt alternativ å få.

VPN tar personvernet for brukerinformasjon veldig alvorlig med sine servere kryptert med 256-biters militær stilkryptering som holder all din informasjon trygg. I tillegg har deres servere god fart og gir en pålitelig ytelse når de spiller rakettelag på nettet, da de omdirigerer alle tilkoblinger gjennom sine servere som forbedrer ytelsen.

Privat internettilgang er blant de billigste VPN tilgjengelig med grunnplanen som kommer til en fantastisk pris på $ 3, 22 som faktureres årlig.

Last ned PrivateVPN

Disse VPN-ene som er oppført i artiklene gir deg den beste opplevelsen når du kobler deg til rakettelagens servere og har blitt anbefalt av oss.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mai 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.