8 beste tankspill for Windows 10

Når det kommer til ødeleggelsesmaskiner, er det ingenting som sammenligner med den rene monstrøse tanken. Brønden av sin kanon, dens tråder og tråden av motoren, har blitt synonymt med død og ødeleggelse, og utryddet fiendens tropper som terminatorer fra fremtiden på oppdrag for å overta jorden.

For mange spillere er det ingenting så spennende som å ha en slik rå makt; blåser opp rivaliserende stridsvogner og helikoptre på dristige oppdrag mens de erobre slagmarken på en militærtank. Hvis du er på utkikk etter de ultimate beste tankespillene, her er vår liste over de topplasserte tankespillene for Windows 10.

Topp tank spill for alle du tankers der ute

Verden av tanker

Den beste måten å engasjere seg i enorme tankekampene er å gå gratis online MMO-ruten - og det er akkurat hva verden av tanker er. Spillet kan skryte av over 382 pansrede kjøretøyer som er kategorisert i henhold til nasjoner de tilhører, som blant annet Sovjetunionen, USA, Kina. Kjøretøyene kommer i forskjellige typer som spenner fra lys og medium tanker for lyskampene til tunge tanker og tank destroyers for masseødeleggelse.

Det finnes ulike kampmoduser, og du kan til og med tilpasse kjøretøyene dine for å passe til din stil. Siden dette spillet ikke er en simulator, er kontroll veldig enkelt, og alle kan spille den. Spillet World of Tanks er veldig populært, og det inneholder Guinness World Record for de fleste spillere online samtidig.

  • Last ned og spill World of Tanks Online nå gratis

Hvis du er på Windows 10 eller har en berøringsenhet, anbefaler vi at du sjekker ut World of Tanks Blitz. Og hvis du installerer det, må du sørge for å unngå mange av de rapporterte problemene.

Graviteam Tactics: Operations Star

Set i andre verdenskrig er Graviteam taktikk et teambasert taktisk krigsspill som fokuserer på de brutale tankkampenes kampene over de robuste terrengene i Europa. Spillet har over 60 virkelige biler fra Sovjetunionen, Storbritannia og Tyskland for å leke med. Ikke bare er de sterkt pansrede, men også detaljerte og realistiske.

Graviteam Tactics er satt i et destruktivt miljø som gir spilleren en ekte opplevelse. Hus kan bli kollapset, fiendens forsvar ødelagt, og du kan til og med skade fjendens tanker for å kompromittere deres sikringsmekanisme. Dette er en av de beste tankspillene du kan spille hvis du liker eksplosjoner som forlater kratere på bakken og tunge krigsmaskiner som skremmer terrenget.

Få Graviteam Tactics

Relatert: World of Tanks for Windows 10 Oppdatert med et nytt kart, nytt innhold og flere forbedringer

Battlefield 4

Battlefield 4 er et av de beste multiplayer-spillene, og det kommer med noen kjøttfulle tankerfaringer. Set i 2020, involverer spillet en krigshistorie mellom supermaktene USA, Russland og Kina og følger Sgt. Daniel Recker som han kjemper til fordel for sitt land. Sjekk ut denne artikkelen hvis du vil unngå Battlefield 4 krasjer og lav ytelse.

Miljøet er velvalgt for kamp, ​​med sammenleggbare bygninger og andre strukturer for å gi spillet en ekte opplevelse. For eksempel kan en spiller kaste sammen en bro eller en bygning for å gjøre veien ugjennomtrengelig. Også en spiller i laget kan ta rollen som kommandør. Dette gir ham den taktiske utsikten, samt kraften til å utstede kommandoer og ordrer som missilangrep.

Få Battlefield 4

Valkyria Kronikker

Set i et fiktivt kontinent som ligner Europa om verdenskrig 11, fremhever Valkyria Chronicles et kontinent delt i to og styrt av to krefter: imperiet og føderasjonen.

Empireets oppdrag er å invadere og sikre dyrebare naturressurser av Gallia - et nøytralt land som ligger mellom de to supermaktområdene. Legionene til Federation Seventh Platoon må kjempe tilbake mot invasjonen for å forene kontinentet. Du antar rollen som Welkin Gunther - en kommandant i den syvende platonien og leder soldatene til å kjempe for de keiserlige styrker.

Krigstorden

War Thunder er en annen fantastisk og gratis å spille tankespill inspirert av andre verdenskrig. Spillet kommer med en rekke fly og en flåte av pansrede kjøretøy, slik at du aldri kan gå tom for alternativer. De fleste tankene er fra andre verdenskrig, men du vil også finne flåter fra andre viktige konflikter som den spanske borgerkrigen, samt tanker fra Sovjetunionen, Tyskland og USA.

I krigstid, kan du kjempe med andre spillere enten på land i luften. Det finnes ulike kampmoduser, inkludert arkadekamp, ​​realistiske slag og simulatorkamp. Og det beste med krigen torden-du får regelmessige oppdateringer, inkludert nye biler og kart. Hvis du installerer spillet, må du sørge for å unngå mange av de vanlige feilene ved å følge denne veiledningen.

Få krigen torden

PlanetSide 2

PlanetSide 2 er et MMO første person skytespill satt i en åpen verden hvor spillerne vie for kontroll over mange territorier. Dette spillet er satt i en vedvarende verden der krig er non-stop og maktbalansen skifter med hvert territorium og base fanget og tapt. Kontroll over territoriene gir spillere bonuser mens erfaringspoeng tillater spillere å låse opp nye ferdigheter, våpen og kjøretøyoppgraderinger.

PlanetSide 2 er et av de beste tankespillene noensinne, ikke fordi det har nyskapende ideer og minneverdig teknologi, men fordi den skildrer krigen på en måte som bare noen få spill har klart.

Få PlanetSide 2

Steel Armor: Blaze of War

Steel Armor: Blaze of War er en av de mest avanserte tank simulatorene på markedet i dag. Spillet består av to viktige deler: den taktiske delen som setter spillerne rett i den tykke kampen med en tankeploon å kommandere og den operative delen som gjør at spillerne kan velge slagmarken, levere sine enheter samt reparere og øke kjøretøyene sine .

Du vil elske den fantastiske US M601A og de sovjetiske T-62-tankene som du kommer til å leke med, hver laget med sofistikert teknologi, cockpit og mannskap for å samhandle med. Operasjoner vil ta deg fra Iran til Afghanistan og andre land hvor du vil kjempe ekte som slag.

Få Steel Armor: Blaze of War

Arma 3

Arma 3 er et MMO taktisk skytespill som har realistisk jord-, luft- og sjøkamp. Spillet har et stort utvalg av kjøretøy og banebrytende våpen i et miljø skapt for anledningen. Spillet gjør at spillerne kan spille sammen med sine kamper for å oppnå oppdrag mot høyt kompetent AI eller ta på andre squads i en rekke scenarier over lange avstander i det åpne terrenget terreng basert på ekte middelhavs øyene.

Arma 3 er satt i en dystopisk fremtid i 2035, så den kommer med toppmoderne våpen. Du vil bruke laserfeltet til å sikte og slå de dårlige, selv om de gjemmer seg i mørket. I tillegg er spillet satt i et realistisk miljø bestående av ødelegge bygninger og andre godbiter verdt å leke med.

Få Arma 3

Det er ingen tvil om at tankespill er de mest spennende spillene fra alle tider, og gir deg muligheten til å styre disse ståldyrene, de dødeligste maskinene som noensinne er skapt av mannen. For så lenge var disse spillene bare tilgjengelige for PlayStation og Xbox-konsollen, men med teknologienes fremgang er disse spillene nå tilgjengelige for PC. Det er mange tankspill for PC i markedet i dag, men ikke alle er kompatible med Windows 10. I listen ovenfor har vi valgt bare tankespillene som har støtte for Windows 10. Har du spilt noen av disse spillene? La oss høre dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.