8 beste SaaS-endepunktsbeskyttelse for Windows 10 i 2019

Endpoint Protection er en sikkerhetsløsning som håndterer endpoint sikkerhetsproblemer, samtidig som du sikrer og beskytter sluttpunktene fra angrep, datatap eller lekkasje og nulldagsangrep.

Bruk av antivirusprogrammer på egen hånd kan ikke forhindre målrettede angrep eller andre avanserte og vedvarende trusler, slik at sluttpunktsvern er en nøkkelkomponent i en allsidig sikkerhetsløsning for din bedrift eller bedrift.

Endpoeng er sårbare inngangspunkter for skadelig programvare og andre cyberangrep, da de gir et lett tilgangspunkt for cyberkriminelle å bryte forretningsnettverk, og enten kompromittere eller stjele dine private eller sensitive data.

Dette er grunnen til at den beste SaaS-endepunktsbeskyttelsen for Windows 10 er nødvendig for å beskytte serverne, enhetene og arbeidsstasjonene dine.

Beste SaaS-endepunktsbeskyttelsesverktøy for Windows 10

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefenders Gravity Zone Business Security er en SaaS-endepunktsbeskyttelse for Windows 10 som blokkerer cyberangrep bedre enn vanlig antivirusprogramvare.

Det har konsekvent rangert nummer én for beskyttelse, brukervennlighet og ytelse i store uavhengige tester.

Funksjoner inkluderer avansert overvåking av appadferd, den største sikkerhetsinformasjonsskyen med mer enn 500 millioner maskiner beskyttet, pluss kunstig intelligens og maskinlæring som har blitt perfeksjonert gjennom årene for bedre deteksjon med færre falske positiver.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell 50% rabattpris

Det inkluderer også antivirus, antimalware, en toveis brannmur med inntrengingsdeteksjon / -forebygging, Search Advisor og webfiltrering, databeskyttelse, brukerweb og appkontroll, begrensede brukermoduser, flerspråklig støtte og sanntidskontroll av eksterne brukere (skyskonsoll ).

Noen av de unike verktøyene inkluderer de lokaliseringsbevisste retningslinjene som tilpasser seg når brukerne tar sine systemer utenfor firmaet, og brukerbevisste retningslinjer tilpasset basert på ansattes roller.

Disse og så mange andre funksjoner viser Bitdefenders overlegne, men omfattende beskyttelse som sparer deg tid med enkel kontroll fra nettleseren din.

Få Bitdefender Gravity Zone Business Security

 • LES OGSÅ: Bitdefender Box 2 har som mål å være den beste IoT-antivirusenheten
2

Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft Anti-Malware Business Edition tilbyr deg funksjoner og alternativer for den vanlige versjonen, samt noen nye, flotte virksomhetsfunksjoner, inkludert endpointbeskyttelse. Du vil kunne sikre dine operasjoner og data til en god pris.

Behavior Blocker og dual-engine sanntids skanning vil holde unna enhver type trussel, inkludert de som kommer fra innsiden, som USB-er, ødelagte filer, latente virus, etc. Selv de filene som vil endre seg, vil bli gjenstand for en skanning og isolasjon, Sikkerhetsnivået til dette verktøyet forbedrer dily, når oppdateringene er gjort.

Etter flere uavhengige tester er Emsisoft Anti-Malware i toppen av lister, rett bak Bitdefender, men vi tror, ​​den eneste forskjellen mellom dem er prisen. Emsisoft kommer til en mindre pris, og fungerer også på eldre PC- eller laptopkonfigurasjoner, noe som gjør den ekstremt allsidig.

 • Få nå Emsisoft Anti-Malware
3

Panda (foreslått)

Panda's Endpoint Protection beskytter alle datamaskiner på nettverket mens du administrerer sikkerheten til bedriftsnettverket din fra skyen, hvor som helst du er.

Det gir sentralisert styring, kryssplattformsbeskyttelse, minimert vedlikehold og sanntidsovervåking av alle nettverksenheter.

Gjennom Panda's Collective Intelligence kan du proaktivt beskytte nettverket ditt i sanntid fra skyen, med maksimal malware-gjenkjenning uansett kilde til infeksjonen.

 • Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

Det er enkelt å bruke, vedlikeholde og administrere fra hvor som helst ved hjelp av webkonsollen, pluss det kommer med automatisk eller ekstern installasjon og planlagte oppdateringer (eller automatisk hvis du foretrekker det).

Pandas endpoint-beskyttelse gir profilbasert sikkerhet som tilpasser seg de spesifikke behovene i bedriften din, pluss at enhetens kontrollblokk blokkerer hele perifere enhetskategorier, inkludert USB-stasjoner og modemer, webkamera, DVD eller CD og andre med hvitelister og tillatte handlinger som tilgang, lese eller skrive.

Få Panda Endpoint Protection

4

BullGuard (foreslått)

Denne SaaS-endepunktsbeskyttelsen for Windows 10 har flere lag med beskyttelse for å holde enhetene og nettverket ditt jevnt.

Den leveres med antispionvare, neste generasjons antimalware og ransomware beskyttelse, antiphishing, sårbarhetsskanner, brannmur og antivirus.

Du får også en BullGuard-konto med 24/7 gratis ekspertstøtte, sky-integrert sikkerhetskopiering, PC-oppstilling, og du kan være trygg på dine private og viktigste data og dokumenter, så vel som din identitet er trygg.

- Last ned BullGuard Premium Protection gratis

Dette beskytter bedrifter av alle størrelser mot cybertrusler på tvers av en hvilken som helst enhet eller plattform med sin kraftige flerlags sikkerhet for stasjonære datamaskiner, servere og mobile enheter. Den støttes av omfattende administrasjonsfunksjoner som sikkerhetskontroller for å administrere programmer, enheter og internettilgang, sentralisert styring og sikkerhet utover skrivebordet.

 • Kaspersky Endpoint Security for Business (Avansert)

Dette kombinerer IT-sikkerhet og effektivitet for å beskytte systemene dine mot trusler mens effektivisering av administrasjonsoppgaver, og gir en fleksibel, proaktiv databeskyttelse med sikker cybersikkerhet.

Funksjonene inkluderer multi-layered sikkerhet for stasjonære datamaskiner, servere og mobile enheter, sikkerhetskontroller for å administrere programmer, enheter og internettilgang, sentralisert styring og sikkerhet utover skrivebordet. I motsetning til Business Select, inneholder denne også kryptering og utvidet IT-systemadministrasjon.

 • Kaspersky Endpoint Security (Cloud)

Dette er sterkt beskyttet, men enkelt på administrasjon, og lar deg administrere sikkerhet for flere endepunkter, mobile enheter og filservere eksternt, hvor som helst med den intuitive skybaserte konsollen. Det er spesielt utviklet for bedrifter som ikke har engasjert, fulltids IT-sikkerhetspersonell.

 • LES OGSÅ: Hva å gjøre når antivirusblokker VPN
7

Avast Business Antivirus

Hvis du er ute etter endpointbeskyttelse med 100% malware-deteksjonsfrekvens, kan Avast Business Antivirus være akkurat det du trenger. Denne programvaren er lett når det gjelder systembruk, og den kan utføre en skanning av ukjente filer i skyen, slik at systemet forblir helt trygt.

Dette antivirusprogrammet kommer i flere versjoner, og den grunnleggende versjonen har innebygd antivirus og brannmur, slik at du enkelt kan håndtere hvilke applikasjoner som har tilgang til Internett. Det finnes også en CyberCapture-funksjon som lar deg sende eventuelle mistenkelige filer til Avast for detaljert analyse.

En annen flott funksjon er Behavior Shield som vil skanne alle applikasjoner for mistenkelige aktiviteter. For ytterligere funksjoner er det Webskjerm, E-postskjerm og en Anti-spam-funksjon. En annen flott funksjon som vi må nevne er Sandkassen som lar deg kjøre mistenkelige applikasjoner i et trygt miljø.

Til slutt har denne versjonen anti-phishing-beskyttelse samt Rescue Disk-funksjonen som hjelper deg med å fjerne den tøffeste skadelig programvare. Pro-versjonen har alle de nevnte funksjonene, men den har også Software Defender som automatisk oppdaterer programmene dine. En annen nyttig funksjon er Data Shredder som vil hjelpe deg med å slette filene dine for godt.

Pro Plus-versjonen har noen personvernfunksjoner, inkludert Webcam Shield og en innebygd passordbehandling. Denne versjonen har også sin egen VPN som vil beskytte din identitet til enhver tid. Samlet er Avast Business Antivirus et godt verktøy, så vær så snill å prøve det ut.

Oversikt:

 • 100% malware deteksjon rate
 • Innebygd antivirus og brannmur
 • CyberCapture-funksjonen
 • Behavior, Web, og Email Shield
 • Sandkasse funksjon
 • Anti-phishing-beskyttelse, redningsdisk
 • Programvareforsvar, Webkamera beskyttelse, Passordbehandling, Innebygd VPN

Få Avast Business Antivirus nå

8

Trend Micro

Hvis du vil ha bekymringsfri forretningssikkerhet, er Trend Micro din beste SaaS-endepunktsbeskyttelse for Windows 10-systemet.

Det er enkelt, enkelt å sette opp, pluss er klarert av mer enn en halv million bedrifter verden over, med 30 års sikkerhetskompetanse, som blokkerer 250 millioner trusler hver dag.

Trend Micro gir døgnrisiko og beskyttelse rundt døgnet, noe som gjør det enkelt å beskytte enhetene dine slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Alt-i-ett-cloud-løsningen gir endpoint, websikkerhet og e-postbeskyttelse i en problemfri pakke med automatiske oppdateringer, null vedlikehold og lave månedlige kostnader, pluss at dine ansatte er beskyttet når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst enhet.

Denne endpoint-beskyttelsen har signaturløse teknikker som maskinlæring, atferdsanalyse, appkontroll, god filkontroll med fil- og webrekvisisjon, variantbeskyttelse og folketellingskontroll, og er 100 prosent SaaS uten servere å installere eller vedlikeholde for alltid.

Få Trend Micro Worry-Free Business Security

Vi vil gjerne høre dine erfaringer med noen av disse SaaS-endpointbeskyttelsene for Windows 10. Hvis det er en du vet, bør du gjøre listen, del med oss ​​ved å slippe en kommentar i seksjonen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.