8 av det beste antivirusprogrammet med USB-skanner for 2019

Brukere som vil skanne sine USB-minnepinner for skadelig programvare eller trusler før de åpner filene der, kan finne et antivirusprogram med USB-skanner veldig nyttig.

Med USB-skanneren kan du automatisk skanne en hvilken som helst USB-stasjon som er satt inn i datamaskinen eller bærbar PC, med et enkelt klikk og se om USB-en er infisert eller ikke.

Her er det beste antivirusprogrammet med USB-skanner som vil beskytte datamaskinen mot virus og andre ondsinnede trusler som enkelt kan snike seg inn via en USB-pinne eller -enhet.

Beste antivirus med USB-skanner for Windows 10

1

Bitdefender

Dette ledende, kraftige antivirus laget USB-immuniseringen som et svar på de voksende skadelig programvareproblemene, spesielt autorunbasert malware, som har vært en generende e-trussel globalt.

Noen av de autorunbaserte malware som har truet USB-stasjon brukere i årevis, inkluderer Trojan.AutorunInf, Conficker ormen, og / eller Worm.Autorun.VHD.

Bitdefender introduserte USB-immuniseringen som et av antivirusprogrammet med USB-skanner, slik at brukerne kan dra nytte av den kraftige virkningen det tar mot skadelig programvare oppdaget når USB-stasjoner er satt inn i en datamaskin.

USB-immuniseringen deaktiverer trusler før de får tilgang til datamaskinen, og når den er installert, overvåker den hele tiden og ser på nylig innførte USB-enheter og immuniserer dem på fluen.

Hvis du tilfeldigvis plugger en infisert USB-stasjon, og den ikke har blitt immunisert, vil ikke datamaskinen automatisk utføre skadelig programvare som er plassert i USB-enheten.

Du kan immunisere en USB-enhet så snart den er koblet til datamaskinen hvis du har USB-immuniseringen kjørt, ved å krysse den automatisk immuniserer USB-stasjonskassen under kategorien Alternativer, og hver ikke-immunisert USB-stasjon som er koblet til datamaskinen din, vil automatisk bli immunisert .

Imidlertid viser USB-immunisereren bare flyttbare medier, da de er mest utsatt for infeksjoner som autorun.inf-typen.

Last ned Bitdefenders USB-immuniseringsverktøy

  • LES OGSÅ: Fix: USB Fungerer ikke i Windows 10
2

Bullguard

BullGuard-antivirus skanner bærbare stasjoner som USB-stasjoner for trusler eller skadelig programvare som kan knyttes til filer som overføres til datamaskinen fra stasjonen, som kan spre infeksjoner.

Gjennom USB-detektoren registrerer og registrerer BullGuard USB-flash-stasjoner for eventuelle trusler eller skadelig programvare umiddelbart de blir satt inn i USB-porter, og beskytter dermed datamaskinen mot å påføre skadelig programvare eller virus.

Brukere som deler filer som ofte bruker USB-stasjoner, må kanskje bruke dette antivirusprogrammet med USB-skanner, da det gir mer enn bare beskyttelse for USB, da du også kan nyte den fantastiske kundeservice og ekstra beskyttelse på datamaskinen din.

  • Få BullGuard USB-detektor (gratis nedlasting)
  • Last ned nå Bullguard (nå 70% avslag)
3

Panda

Dette antivirusprogrammet med USB-skanner kommer med Panda USB-vaksinen, en gratis antimalware for å blokkere skadelig programvare som sprer seg til datamaskinen din via USB-minnepinner.

Med det økende antallet malware som spres via USB-minnepinner og andre flyttbare enheter som minnepinner, digitalkameraer og andre enheter, tilbyr Panda's USB Vaccine et dobbelt lag med forebyggende beskyttelse som lar deg deaktivere autorunfunksjonen på datamaskiner samt USB stasjoner.

USB Vaccine deaktiverer autorun filen, slik at den ikke kan leses, endres eller erstattes av ondsinnet kode. Det er et nyttig verktøy som gir en høy grad av beskyttelse mot infeksjoner fra flyttbare stasjoner og enheter.

Når den brukes til en USB-stasjon, blokkerer USB Vaccine permanent den uskyldige autorun.inf-filen, og forhindrer den fra enhver handling som kan endre den, men du kan bruke stasjonen normalt ved å kopiere filer til og fra den. Imidlertid vil filer bli forhindret i å åpne automatisk.

Få Panda USB Vaccine

  • LES OGSÅ: Den beste USB-stikkordbeskyttelsesprogramvaren
4

Kaspersky

En infisert USB-stasjon kan ødelegge datamaskinen din når den er satt inn uten å bli skannet for eventuelle trusler.

For å beskytte datamaskinen mot farene ved virus og skadelig programvare, må du ha et antivirusprogram med USB-skanner.

Kaspersky PURE leveres med tre skannealternativer: Hurtigsøk, Full skanning, eller Skann ikke. For å konfigurere automatisk skanning av USB-stasjoner ved innsetting, klikk Innstillinger og velg Generelle innstillinger i Skann-delen.

I skannefjerningsdriverne i tilkoblingsseksjonen, velg enten hurtigskanning, full skanning eller Ikke skann opsjoner, sistnevnte som ikke skanner flyttbare stasjoner på forbindelsen.

Du kan også spesifisere den maksimale stasjonsstørrelsen som skal skannes.

Få Kaspersky PURE

5

Avast

Når du kobler en ukjent USB-stasjon til datamaskinen, risikerer du systemet, fordi skadelig programvare kan spre seg eller komme inn i selve stasjonen.

Avast-antivirus med USB-skanner har forhåndsdefinerte skanninger installert, for eksempel muligheten til å skanne en hvilken som helst USB-enhet som er koblet til datamaskinen din, for å oppdage potensielle automatisk kjøreprogrammer som kan prøve å starte når stasjonen er satt inn.

Hvis du vil utføre en manuell skanning av USB-stasjoner i stedet, må du velge Skann-kategorien som åpner skanningsskjermen.

Hurtigskanningsalternativet utfører en skanning av C: \ -stasjonen som vanligvis oppdager det meste av skadelig programvare som finnes i filer med farlige utvidelser, mens en fullstendig systemskanning utfører en detaljert skanning av alle datamaskinens harddisker.

Avast kontrollerer hver fil for å bestemme typen og om den skal skannes.

Få Avast med USB-skanner

  • LES OGSÅ: Leter du etter en god USB-minnepinne? Her er de beste å kjøpe i 2018
6

ESET

ESET-antivirus med USB-skanner er designet for å sikre USB-stasjonen ved hjelp av USB DriveSecurity for å beskytte systemet og nettverket.

Den prisbelønte ESET NOD32 antivirusmotor registrerer og eliminerer skadelig programvare og andre Internett-trusler før de overføres til dine bærbare stasjoner, noe som betyr at filer som er plassert på USB-stasjonen, er skadelig og trygt å dele med andre.

DriveSecurity opererer fra USB-stasjonen selv, slik at du ikke trenger å installere noe på en vertsmaskin.

Nå kan du dele filer, spille spill eller til og med samarbeide å vite at USB-stasjonene dine er trygge. Du kan også bruke offentlige eller delte datamaskiner som kjenner stasjonen din og sensitive data på det er trygt fra ethvert forsøk på å installere spionprogrammer eller ormer.

Det er raskt, praktisk og kompatibelt med Windows.

Få ESET DriveSecurity

7

Trend Micro

Trend Micro antivirus med USB-skanner har sanntidsvirusskanning med sitt USB-sikkerhetsverktøy, slik at hvis en trussel oppdages, vises en varslingsskjerm og de infiserte filene isoleres umiddelbart.

USB Security også automatisk oppdateringer på mønsterfiler på grunn av den dynamiske naturen til trusler, og oppdaterer automatisk mønsterfiler, men du kan også få manuelle oppdateringer.

Det holder også en interaktiv referanselog over virusdeteksjonsresultater der du kan gjenopprette eller slette en fil på karantene.

Når det oppdager et virus, renser den den infiserte filen / filene, men hvis renheten mislykkes, blir filene automatisk karantene og du får beskjed om det.

Få Trend Micro USB-sikkerhet

  • LES OGSÅ: 8 beste antivirusprogramvare med kryptering for å sikre dataene dine i 2019
8

Sophos

Sophos antivirus med USB-skanner er nyttig for å skanne flyttbare enheter som det oppdager enheter ved innsetting, og når du får tilgang til en fil, kjører Sophos antivirus en tilgangssøk som er underlagt konfigurasjonen du har konfigurert på datamaskinen.

Hvis du vil kjøre en ekstra skanning når du setter inn en USB-stasjon, kan du høyreklikke på USB-stasjonen, og deretter velge Scan with Sophos antivirus. Du kan også sette opp en etterspørselsskanning og velge den flyttbare enheten du vil skanne.

Få Sophos

Hvilket antivirusprogram med USB-skanner bruker du? Har det gjort listen? Del med oss ​​din favoritt, og din erfaring med den i kommentarfeltet nedenfor.