8 beste antivirusprogramvare for bedriftsprogramvare for å sikre virksomheten din

Antivirus-sikkerhet kommer med en myriade av fordeler for både hjemme, små bedrifter og bedriftsbruk.

Hvis du ikke har et antivirusprogram for bedriftsprogramvare, og du desperat trenger en for bedriftsnettverket, har vi de beste valgene for deg.

Fordelene ved å få antivirus for bedriften inkluderer sentral administrasjon og skalerbarhet i tillegg til avansert beskyttelse for systemene dine, så du må finne en som samsvarer med både bedriftens og sikkerhetsbehovet slik at du kan nyte forbedret ytelse og oppdatert sikkerhet mot kjente og ukjente trusler.

Et godt antivirusprogram for bedriften bør ideelt beskytte maskinvaren, e-postmeldingene, skymiljøet, IP-informasjonen og dataene (både dine og dine klienter). Derfor må du være veldig spesielt når du velger den rette for deg.

Her deler vi det beste antivirusprogrammet for bedriftsprogramvare som leveres med sikkerhetsfunksjoner som er ment å gi maksimal beskyttelse for bedriften din.

Beste antivirus for bedriften å installere i 2018

  1. Bitdefender
  2. Bullguard
  3. Panda
  4. Avast
  5. F-Secure
  6. McAfee
  7. Webroot
  8. Kaspersky

1. Bitdefender

Din virksomhet trenger kontinuerlig, kraftig beskyttelse mot eventuelle sofistikerte trusler, og Bitdefender er det riktige antivirusprogrammet for bedrifter som oppfyller dette behovet.

Funksjoner inkluderer lagret neste generasjons endepunktsbeskyttelse mot cybertrusler, der Bitdefender oppdager avanserte vedvarende trusler, beskytter organisasjonen mot ransomware og nederlagsutnyttelser, og null dagangrep.

For din infrastruktur, Bitdefender, beskytter alle endepunkter, og har et integrert sikkerhetssystem for bedriften, med forenklet sikkerhet for SMB og for tjenesteleverandører.

GravityZone-funksjonen - en adaptiv, lagdelt endpoint-sikkerhet designet for sky og virtualisering - beskytter bedriften mot avanserte målrettede angrep, gjennom overvåking og revolusjonerende hypervisor-introspeksjonsarkitektur.

Bitdefender har også GravityZone Endpoint Security HD med HyperDetect, som er et neste generasjons lag som bruker spesialiserte lokale maskinmodeller og atferdsanalyseteknikker som er opplært for å oppdage og oppdage hackingsverktøy, skadelig programvare og utnyttelser.

Det blokkerer effektivt angrep som det mest tradisjonelle sluttpunktet, og neste generasjons antivirusvarsler gjør det ikke.

Du får også en sentralisert styring av sikkerhet i både heterogene og hybridmiljøer, og ytelsen er optimalisert for moderne infrastruktur.

Dette er en lettvektsløsning, optimalisert for sky og virtualisering, med sentralisert smart skanning som oversetter til 30% ytelsesforbedring, hvis du sammenligner det med tradisjonelt antivirus for bedriftsleverandører.

Få Bitdefender-antivirus for bedriften

2. BullGuard

Dette antivirusprogrammet for bedrifter gir bransjeledende beskyttelse mot alle former for trusler mot bedriften din.

Den har blitt rangert høyt i uavhengige tester og inkorporerer nyskapende flerlagsforsvar som blokkerer alle former for ondsinnede trusler, og sikrer at organisasjonen din opererer med optimal ytelse.

BullGuards flerlagsbeskyttelse kombinerer tradisjonell signaturbasert beskyttelse med atferdsbasert beskyttelse for å beskytte mot kjente og nye malwareutbrudd, med bransjens ledende deteksjonshastigheter, noe som gjør det enkelt det beste.

Funksjoner inkluderer atferdsbasert deteksjon, antispam-filtre, en sårbarhetsskanner for å oppdage utdatert programvare som lett utnyttes av hackere, gratis og kraftig sikkerhetskopiering for å holde filene dine trygge i tilfelle systemkrasj eller datatap, en funksjon som stopper uønskede apper fra kapring nettleseren din og automatisk, optimalisering av bakgrunnsresultater (PC-tune opp).

Alle BullGuard-produkter i den omfattende sikkerhetspakken er designet med din bedrift i tankene.

En av de mest slående tingene er dens effektive og behagelig design, med en enkel å navigere og bruke dashbordgrensesnitt, og tydelig merkede funksjoner og handlinger.

Du kan velge mellom BullGuard Premium beskyttelse, BullGuard Internet Security eller BullGuard antivirus.

Få BullGuard-antivirus for bedriften

3. Panda

Dette er det første og eneste antivirusprogrammet for bedrifter som kombinerer avanserte beskyttelsesteknologier, og gjenkjenningsfunksjoner, for å klassifisere 100 prosent av kjørende prosesser på alle sluttpunkter.

Funksjoner inkluderer endpoint beskyttelse fra en sentral plattform, systemkontroll og styring, uansett om det er på kontoret eller på eksterne steder, fusjon for å beskytte alle IT-infrastruktur enheter, inkludert smarttelefoner og tabletter, og e-post sikkerhet for å beskytte mot alle former for skadelig programvare og spam.

En unik funksjon er kontekstuell intelligens, som plattformen bruker for å avsløre mønstre av ondsinnet oppførsel, og generere defensive strategier for å motvirke både kjente og ukjente trusler mot systemet ditt.

Pandas sikkerhetsløsning er enkel å bruke og vedlikeholde, redusere kostnader og minimere ressursbruk, pluss at du får garantert tilgjengelighet og konstant systemovervåking.

Dens antispambeskyttelsesmoduler - automatisk og garantert - tilpasser seg brukeren og maksimerer effektiviteten og forhindrer falske positiver, samtidig som man garanterer 100 prosent spam blokkering.

Få Panda-antivirus for bedriften

4. Avast

Dette er en enkel å bruke antivirus for bedriften, og er alt bedriften trenger i en pakke, ettersom det ikke gir noe til sjanse, hva med sin kraftige antivirus-, data- og identitetsbeskyttelse.

Avast er testet og godkjent av det mest prestisjetunge anti-malware-instituttet og er et prisbelønt antivirusverktøy, med 100 prosent sertifisert beskyttelse mot null dagstrusler.

Det er den ultimate sikkerheten for bedriften din, da den beskytter din IP, kundedata, forretningsstrategi og alt annet, inkludert serveren din, e-post og VPN.

Dette antivirus utfører lynrask analyser av ukjente filer i systemet, og er en lettvektsløsning som ikke vil redusere virksomheten din, eller ansatte som de jobber, men det er tungt på truslene.

Funksjoner inkluderer fullstendig identitetsbeskyttelse, en brukervennlig VPN, Webcam Shield som holder spioner og snøker av ditt webkamera, fullstendig databeskyttelse, sikker sletting av konfidensielle dokumenter, slik at de ikke kan gjenopprettes, innboksbeskyttelse, beskyttelse for delpoeng fra infeksjon, aktiv skanning av filer, nettadresser og e-postvedlegg ved hjelp av filskjerm, webskjerm og e-postskjermverktøy.

Den har også Behavior Shield-verktøyet som overvåker dypt rotfestet malware gjemmer seg i dine løpende programmer for enhver mistenksom aktivitet for å slå ned angrep.

Andre funksjoner inkluderer CyberCapture som oppdager ukjente filnedlastinger, Software Defender for å oppdatere programvare automatisk, en nettleser tilleggsfil for enkel og sikker automatisk fylling av passord i online påloggingsfora og et SecureLine VPN for å gjøre hver forbindelse privat uansett nettverk eller Wi-Fi brukes for å forhindre identitet eller datatyver på nettet.

Få Avast antivirus for bedriften

5. F-Secure

F-Secure Antivirus for bedriften lar deg gjøre forretninger med selvtillit.

Det er et viktig, omfattende og avansert verktøy som sikrer bedriftens endepunkter, beskytter hele IT-infrastrukturen mens du håndterer sårbarheter proaktivt, og skjermer fra alle tenkelige trusler med ekspertveiledning.

Funksjonene inkluderer beskyttelsestjeneste for bedrifter som gir omfattende, men fleksibel endepunktsikkerhet for alle enhetene dine, skybeskyttelse og hurtig deteksjonstjeneste som overvåker sikkerhetsstatusen din 24/7, varsler deg om brudd på minutter med en klar handlingsplan.

F-Secure nærmer seg nettbasert sikkerhet med en kombinasjon av den nyeste menneskelige ekspertisen, og forbedrer kontinuerlig teknologien for å forutsi, forebygge, oppdage og reagere på trusler.

Du kan også forbedre salgsmaktens personlige sikkerhetsfunksjoner ved å redusere risikoen som skyldes uforsiktig eller ondsinnet brukeradferd.

Få F-Secure antivirus for bedriften

6. McAfee

McAfee har vært i datasikkerhetsspillet ganske lenge nå, men det blir bare bedre på hva det gjør.

Som et antivirusprogram for bedriftsprogramvare tilbyr den avansert sikkerhet som beskytter alle enhetene mot trusler, kompatibilitet med alle operativsystemer, og brukervennlighet med den robuste, brukervennlige programvaren som både er enkel å installere og administrere.

Med McAfee Antivirus Plus-programvare får du funksjoner som avansert nettbankssikkerhet med en datakrypteringstjeneste som aktiveres når du bruker nettbank, forbedret sikkerhet med sine 255 tegn passord som er uløselige for tyver, men husket av deg, anti-phishing-filter forsterkning, 24-timers datatyverbeskyttelse, sikre digitale vaults for å holde filene dine og data låses og kryptert, og avansert antispamfilterbeskyttelse for e-postene dine.

Det er enkelt, enkelt å bruke med en konsoll som lar deg kontrollere sikkerhetsstatusen til enhetene dine, leveres med automatiske oppdateringer for de nyeste trussjonsdefinisjonene for å holde beskyttelsen oppdatert, og øyeblikkelig tilgang til sikkerheten via en enkel kode - nei CDer trengs.

Få McAfee-antivirus for bedriften

7. Webroot

Dette antivirusprogrammet for bedrifter lover ikke å forstyrre deg mens du jobber, fordi det har blitt bemerket at de fleste brukere befinner seg stirrer på dataskjermen mens antivirus gjør sine ting - du trenger ikke å bruke Webroot.

Det tar bare 20 sekunder å sjekke datamaskinen, som er 60 ganger raskere enn gjennomsnittsskanningstiden for testede konkurrentprodukter.

I tillegg til denne superfaste hastigheten, tar det ikke mye plass, så du har god plass til alle dine filer og dokumenter.

Funksjoner inkluderer beskyttelse mot identitetstyveri for brukernavn, kontonumre og annen personlig informasjon, sikker surfing med antifishing i sanntid for å blokkere falske nettsteder, lynrask skanninger uten avbrudd, webkamerabeskyttelse mot spionstrusler og garantert tilfredsstillelse med 70-dagers penger tilbake garanti.

Få Webroot-antivirus for bedriften

8. Kaspersky

Dette er et vanlig navn når det gjelder antivirus-sikkerhet for bedriften, og også for annen støtte som hjemme og småbedrifter.

Kasperskys antivirus for bedriften beskytter de tingene som har betydning for deg, mens du jobber.

Den er designet for bedrifter som kjører over 5 datamaskiner med servere og andre enheter. Den fungerer utenom boksen og har enkel administrasjon fra en skybasert konsoll, slik at du ikke nødvendigvis trenger IT-ferdigheter for å bruke dette kraftige sikkerhetsverktøyet.

Funksjoner inkluderer cloud endpoint-sikkerhet med sterk beskyttelse og enkel administrasjon, avansert cybersikkerhet for bedrifter (verdensklasse), klar til å skalle beskyttelse mot enhver type trussel bedriften din står overfor, uansett om det er premiss eller sky.

Du får også flerlags beskyttelse drevet av maskinlæring og menneskelig ekspertise, granulert sikkerhetsadministrasjon, sikker kommunikasjon og samarbeid, og forbedret mobil> sikkerhet og enhetsadministrasjon.

Andre viktige funksjoner inkluderer anti-målrettede angrep, hybrid cloud-sikkerhet, et sikkerhetsoperasjonssenter for effektivt å oppdage og rette opp trusler, og svindelforebygging for proaktiv gjenkjenning av krysskanalsvindel i sanntid.

Enten du er i økonomisk, helsevesenet, datacenter, industriell, offentlig eller telekomsvirksomhet, vil Kaspersky sortere deg ut. Du kan også øke bevisstheten og kunnskapen om høyt profilerte angrep med den omfattende, praktiske rapporteringsfunksjonen (APT Intelligence) fra Kaspersky Lab.

Få Kaspersky-antivirus for bedriften

Har du avgjort på et av disse antivirusprogramvarene for bedriften, eller er det en du bruker for øyeblikket som du vil dele om? Gi oss beskjed ved å slippe kommentaren din i delen nedenfor.