7 grønn skjerm programvare for Windows 10 [Fresh List]

Chroma Keying eller populært kjent som Green Screen-teknologi, brukes ofte i videoproduksjon. Være det din favoritt superhelte som flyr i rommet eller nyhetskanalerne viser et gigantisk værvarselkart bak presentatøren på Live TV. Mye av dette oppnås ved hjelp av Chroma-tasting ved hjelp av grønn skjermprogramvare.

Hvis du er i videoproduksjon, vet du allerede hvor nyttig grønn skjerm er. Uansett størrelse bruker nesten alle produksjonshus en grønn skjerm for å ta opp videoene, da det gir fleksibilitet til å redigere og legge til visuelle effekter i videoproduksjonsfasen mens kostnadene holdes lave.

Hvordan grønn skjerm fungerer?

Ta en titt på bildet ovenfor. En person står foran en grønn skjerm. I første fase skyver produksjonshus videoene med den grønne skjermen som vist på bildet. Den neste fasen innebærer en prosess som heter Keying.

Tasting er en prosess for å isolere en enkelt farge fra stillbilder eller flere rammer (videoer) og erstatte det med et nytt bilde (vanligvis bakgrunner). For å oppnå dette trenger du et videoredigeringsverktøy eller en grønn skjermprogramvare.

Vær oppmerksom på at Chroma-tasting ikke nødvendigvis innebærer grønn skjerm, men hvilken som helst farge og for det meste blå bortsett fra grønn.

Bedrifter bruker Chroma-nøkkel til å produsere profesjonelle markedsførings- og informative videoer om produktene, og produktoppdateringer raskt uten å overføre produksjonskostnadene.

I denne artikkelen vil vi utforske den beste gratis grønne skjermprogramvaren, samt betalte Chroma-nøkkelprogramvare for Windows 10, som vil hjelpe deg med å velge riktig programvare for ditt neste videoprosjekt.