7 beste VPN for å spille League of Legends [2019 Guide]

League of Legends er en av de mest populære spillene som spilles over hele verden. Det serverbaserte spillet som ble lansert i 2009, har mer enn 120 millioner aktive spillere hver måned.

Har du problemer med å koble til League of Legends-serveren eller holde kontakten med spillingen? Ved hjelp av et raskt sikret VPN (virtuelt privat nettverk) er løsningen på problemet ditt. Dette innlegget gir deg noen av de beste VPN-ene som kan fikse tilkoblingsproblemer og tillate deg å nyte League of Legends-spill fra servere over hele verden.

VPN-er forhindrer også ondsinnede angrep fra hackere eller svikt og sakte nettverk. Windows Report har samlet det beste VPN for League of Legends basert på funksjonalitet og funksjoner.

Her er de beste VPNene for LoL

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er et populært VPN med over 800 servere over hele verden. CyberGhost tilbyr et kostnadseffektivt alternativ for League of Legends-spillere. VPN tilbyr ingen båndbreddegrense med 256-AES bitkrypteringsteknologi.

I tillegg er dette beste VPN for League of Legend enkelt og raskt å sette opp med et brukervennlig brukergrensesnitt som gjør det mulig å koble til VPN raskt og enkelt. Spillere er også hvile sikkerhetsmessige med DNS og IP lekkasje beskyttelse.

Videre gir CyberGhost en 30-dagers pengene tilbake-garanti på VPN-en, som er mer enn nok tid til å teste VPN og finne ut om det er ideelt for dine behov.

For øyeblikket har CyberGhost VPN en nedsatt pris, så vær sikker på å ta den til den er tilgjengelig. Du kan få en årlig plan til en bra pris.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN (anbefalt)

NordVPN er et populært VPN med over 2000 servere over hele verden, inkludert spesielt optimaliserte servere. Denne VPN for League of Legends kutter over som en generell VPN med faste servere og er kryptert med 256-AES bit krypteringsteknologi.

I tillegg tillater NordVPN også ad blokkering og støtter Windows OS. NordVPN har funksjoner som P2P, Onion over VPN, Double VPN, Anti DDoS og dedikerte IP-servere.

NordVPN har god kundeservice med en 30-dagers garanti på programvaren som er ideell for å teste VPN.

 • Last ned NordVPN fra den offisielle nettsiden
3

Hotspot Shield (foreslått)

Hotspot Shield er svært populært blant VPN-brukere med over 500 millioner brukere over hele verden. VPN-programvaren gir pålitelighet, fart og personvern til brukerne.

Hvis du har problemer med å logge på League of Legends-kontoen, hjelper Hotspot skjerm deg omgå forbud mot internettbegrensninger. Hotspot skjold hjelper deg med å skjule din IP og anonymt bla gjennom de ubegrensede eeb og blokkerte nettsteder fra hvor som helst

Du er også beskyttet online med ditt privatliv gjennom det sikre VPN, og det gir pålitelig beskyttelse mot skadelig programvare fra vår database med over 3, 5 millioner mistenkte trusler.

Hotspot Shield gir 30 dager tilbake penger garanti for sine produkter.

 • Last ned nå Hotspot Shield VPN fra den offisielle nettsiden
4

bufret

Hvis du trenger et VPN som prioriterer hastighet, er buffert VPN det du trenger for å få. Buffered har en av de raskeste hastighetene for en VPN-leverandør. Selv om de tilgjengelige serverne ikke er store, i motsetning til konkurrerende VPN, har den fortsatt nok tilgang til League of Legends-servere.

Buffered VPN har også en åpen portdeteksjonsfunksjon som lar deg logge på offentlige Wi-Fi-nettverk uten å kjenne passordet. Denne funksjonen gir deg en annen måte å koble til Legends of Legends-servere.

Videre er buffert VPN også sikret med 256-AES bit krypteringsteknologi og DNS lekkasje beskyttelse som holder informasjonen trygg. De gir også 30-dagers pengene tilbake-garanti som gir deg nok tid til å sjekke om VPN-enheten passer til dine behov.

Last ned Buffered VPN

5

VyprVPN

VyprVPN er et populært VPN som bruker et nettverk av servere som gir rask hastighet. Programvaren er tilgjengelig på mange plattformer som er ideelle for spillere på ulike plattformer; VyprVPN er enkel å bruke og har avanserte innstillinger som DNS lekkasje beskyttelse og drepebryter.

VPN har servere i over 70 land som er ideelt for League of Legends over hele verden. VyprVPN er kjent for sin sterke personvernpolicy som består av OpenVPN kryptering. Programvaren lagrer ikke brukslogger, og tilkoblingslogger holdes i bare 30 dager.

VyprVPN har en 3-dagers gratis prøveversjon og en 30-dagers pengene tilbake-garanti for å sjekke tjenesten

Last ned VyprVPN

6

ExpressVPN

ExpressVPN gir god hastighet og sikret kryptering på alle servere som den tilbyr. Express gir de høyeste serverne blant de fleste VPN med over 1600 servere i over 89 land med denne rekke opsjoner er det en av de beste tilgjengelige.

League of Legends-spillere i områder med dårlig nettverk eller leverandører som bruker båndbredde-gasspjeld, kan ExpressVPN bidra til å fremskynde ting med sine servere.

ExpressVPN har utmerket kundesupport med enkle løsninger på tekniske problemer. De tilbyr også 30-dagers returgaranti som gir deg god tid til å teste VPN

Last ned ExpressVPN

7

PrivateVPN

En annen stor VPN for League of Legends-spillere er PrivateVPN. På samme måte som andre VPN-er på vår liste, tillater dette VPN å låse opp geografisk begrenset innhold og skjule din IP-adresse, men takket være sin høye hastighet er den også perfekt for spill.

Selvfølgelig er PrivateVPN ikke bare tilgjengelig på Windows, og du kan enkelt kjøre den på Mac, IOS, Android og Linux. Programmet er utrolig enkelt å bruke, og takket være den 2048-biters kryptering i militær klasse vil ingen kunne se eller overvåke din online trafikk.

PrivateVPN har nullregistreringspolicy, noe som betyr at selskapet ikke lagrer noen logger, og det har ingen informasjon om din onlineaktivitet. Søknaden har også IPv6-beskyttelse, og den kan støtte opptil 6 samtidige tilkoblinger. Dette betyr at du kan bruke PrivateVPN på 6 forskjellige enheter, og hver enhet har en annen IP-adresse.

Siden VPN er optimalisert for spill og multimedia, har det ingen begrensninger når det gjelder båndbredde eller hastighet. Når det gjelder serverne, kan du velge mellom flere servere i 59 land. Når det gjelder støttede protokoller, støtter PrivateVPN OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 og IPSec.

Total, PrivateVPN tilbyr gode funksjoner, og med sine høyhastighets, 59 land å velge mellom og null loggingspolitikk, vil det være et perfekt VPN for alle dine behov.

Oversikt:

 • Null logg policy
 • IPv6 Lekbeskyttelse
 • 2048-bit kryptering
 • Opptil 6 samtidige tilkoblinger
 • Ubegrenset båndbredde og hastighet
 • Servere i 59 land
 • Last ned PrivateVPN nå

Del med oss ​​din erfaring med å bruke noen av de beste VPN for League of Legends vi uthevet i dette innlegget. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer. Vi ønsker å være sikker på at vår liste har de beste produktene som passer dine behov.