7 beste VPN-er for å spille FIFA 2018 / FIFA 19 på PC

FIFA er det mest populære fotballspillet utviklet av EA-spill. Spillet bruker en realistisk effekt for å produsere strålende spill. EA-spill lanserer nye utgaver hvert år og med over 100 millioner eksemplarer solgt, er FIFA det høyeste solgte fotballspillet i verden. Spillet er produsert i ulike varianter med spillere som velger versjonen som samsvarer med sine regioner.

Den mest populære funksjonen i spillet er FIFA Ultimate Team, hvor spillerne konkurrerer mot hverandre for å rangere posisjoner og premier. FIFA Ultimate Team har over 5 millioner online spillere, og det kan være problemer med å koble til servere og lagring av servere når du spiller.

Men det er her VPNs kommer inn i spill; VPN-er hjelper spillere å øke internetthastigheten og omgå FIFA Origin-servere ved å endre systemets IP-adresse til ønsket adresse.

Spill FIFA 2018 / FIFA 2019 ved hjelp av disse VPN-verktøyene

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost leveres med over 750 servere over hele verden i over 70 land, og tilbyr et effektivt alternativ til VPN. VPN er enkelt å bruke til å omgå serverne fra Origin og er ideelt for FIFA 2018 / FIFA 19-spillere over hele verden.

Programvaren benytter en 256-AES bit krypteringsteknologi uten båndbreddegrense og null loggaktivitet. Dette holder informasjonen trygg, da IP-adressen som vil bli vist på nettet, er VPN-generert IP-adresse. Dette er bra for regioner som er truffet med geografisk begrensede forbud.

CyberGhost gir en 30-dagers pengene tilbake-garanti på VPN-en, som er mer enn nok tid til å teste VPN og finne ut om det er ideelt for dine behov.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
  • 256-biters AES-kryptering
  • Over 3000 servere over hele verden
  • Flott prisplan
  • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN (anbefalt)

Denne VPN er en av de billigste VPN-ene og er mye brukt over hele verden. NordVPN gjør det mulig for brukere å ha 6 samtidige tilkoblinger og er kompatible med ulike enheter på tvers av plattformen.

NordVPN har servere i over 50 land som brukere kan velge fra når de får tilgang til opprinnelsesservere og har sterk 256-biters AES-kryptering. Din informasjon er trygt med sin logg policy og er generelt ideell for FIFA 2018 / FIFA 19 spillere.

Videre er NordVPN tilgjengelig for nedlasting og har en 30-dagers pengene tilbake-garanti som gir god tid til å teste VPN-programvaren for å finne ut om det er det rette for deg.

  • Last ned NordVPN fra den offisielle nettsiden
3

Hotspot Shield (foreslått)

Hotspot Shield er en av de populære VPN-tjenesteleverandørene i verden med over 500 millioner nedlastinger over hele verden. Hotspot Shield er en av de beste VPN for FIFA 2018 / FIFA 2019.

I tillegg forbedrer Hotspot Shield websikkerheten din ved å beskytte identiteten din og kryptere dataene dine. Pro-versjonen gir deg imidlertid ekstra tilgang til å bruke serverplasseringer mest spesielt i USA; derfor må du kjøpe premium-versjonen.

Videre kan Hotspot Shield Pro-versjonen kjøpes til en premiepris på 139, 99 for en 2-årig abonnementspris.

  • Last ned Hotspot Shield Elite fra den offisielle nettsiden
4

ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPNene som kan hjelpe spillere med å få den beste opplevelsen av FIFA Ultimate team og nye utgivelser.

For å få de beste utgavene til FIFA må du få tilgang til opprinnelse med et stort antall servere. Når du bruker ExpressVPN for å logge på Origin-servere, velger du først den serverplasseringen du ønsker, da ExpressVPN har servere i over 90 land. Dette gir deg en rekke alternativer å velge når du søker etter den beste versjonen av spillet.

ExpressVPN gir deg også rask og pålitelig server som er viktig for FIFA ultimate spillere fra steder med dårlig internettforbindelse, da dette gir en bedre spillopplevelse. ExpressVPN har 30 dager pengene tilbake garanti som er nok tid til å teste sin tjeneste.

Last ned ExpressVPN

5

bufret

Buffered VPN har et brukervennlig grensesnitt som er enkelt å bruke. Buffered har rask fart og er god til å holde identiteten til brukerne. Dette personvernet er viktig som når du spiller Utimate Team med rivaler eller venner, er chatfunksjonen i denne modusen ikke kryptert, og rivaler kan bruke dette smutthullet for å få IP-adressen til systemet ditt.

I tillegg har Buffered VPN også DNS ​​no leak og er kryptert ved hjelp av 256-AES bit krypteringsteknologi. Det er også en åpen portdeteksjonsfunksjon som lar brukere logge på offentlige nettverk uten å bli oppdaget. Buffered VPN er ideell for spillere i land med sakte internett eller lagging i forbindelse. Det kommer også med 30-dagers pengene tilbake garanti.

Last ned Buffered VPN

6

BolehVPN

Dette VPN ble opprettet av utviklere fra Kina for å gjøre det mulig for brukere å få tilgang til utenlandske nettsteder som er begrenset eller forbudt i Kina. Denne VPN handler om å sikre din identitet og IP-adresse med programvaren som kan dekke alle telltale tegn på VPN-prosedyrer og kryptering

En stor begrensning for dette VPN er tilgjengeligheten av servere i bare 11 land, selv om noen av disse landene har servere der du kan få tilgang til FIFA 2018 / FIFA 2019 Ultimate Team fra og logge på Origin.

I tillegg hevder BolehVPN at den bruker VPN-infrastruktur bruker Perfect Forward Secrecy, og benytter den nyeste hashingalgoritmen til SHA-2, en 256-biters AES-militærkvalitets kryptering og en Public Key Infrastructure (PKI) med en nøkkelstørrelse på 4096 bits for effektivt å sikre Nettverket ditt fra eventuelle forsøk på inntrenging. Programvaren gir en gratis prøveperiode på 3 dager, hvorpå du kan bestemme deg for å kjøpe fullpakken fullstendig.

Last ned BolehVPN

7

VPNArea

Dette er en av de beste VPNene rundt for FIFA 18 / FIFA 19, da det gir enkel tilgang til bypass Origin-servere. Denne VPN gir mange alternativer med servere fra over 55 land og driver servere som er optimalisert for nedlasting av torrent med peer to peer-nettverksfunksjoner som er nyttige hvis du vil laste ned tunge filoppdateringer fra EA Games.

VPNArea har også en sterk personvernpolicy med brukerinformasjon godt sikret fra deteksjon av ISPer, regjeringer og nettverksadministratorer. Det er også godt å omgå organisatorisk fyrverkeri som universiteter og utdanningsinstitusjoner som forbyder tilgang til spillsteder.

VPNArea tillater 7 dager pengene tilbake garanti, selv om dette er lite sammenlignet med sine konkurrenter, gjør alternativene det til en verdig VPN å ha.

Last ned VPNArea

Vi håper denne listen gjør det enklere for deg å velge det beste VPN-en for å spille FIFA 2018 / FIFA 2019. Du er velkommen til å dele med oss ​​din erfaring med å bruke noen av VPN-tjenesteleverandørene vi nevnte ovenfor, ved å kommentere nedenfor.

OPPDATERING : FIFA 19 er nå tilgjengelig for nedlasting på Windows-PCer. Alle VPN-løsningene som er oppført i denne håndboken, er kompatible med begge spillversjonene. Så hvis du vil øke hastigheten på internett og spille på andre FIFA Origin-servere, kan du laste ned og installere et av VPN-verktøyene som er oppført i denne artikkelen.

[Viktige nyheter] Fotballelskere som leter etter Champions League strøm gratis må sjekke ut denne komplette veiledningen for å se UEFA Champions League live stream på PC. Du vil definitivt ikke gå glipp av den store begivenheten, selv om landet ditt ikke har en UEFA-godkjent kringkastingspartner.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert 19. april 2018 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.