7 beste VPN-programvare for bærbare datamaskiner: Toppvalg for 2019

Et virtuelt privat nettverk (VPN) beskytter ditt privatliv mens du er online, og sikrer internettforbindelsen din ved å opprette en sikker og kryptert forbindelse.

Det som gjør VPNs populært blant datamaskiner og Internett-brukere, er at all trafikk på nettverket strømmer gjennom VPN uten å bli sett av noen, inkludert din internettleverandør.

VPN-er hindrer andre mennesker i å fange opp internettrafikken din som i tilfelle man-i-midten, slik at det blir svært nyttig når du bruker offentlig Wi-Fi eller reiser som den gjemmer din faktiske IP-adresse, slik at du kan " T spores enkelt på nettet.

En VPN er også bra når din personlige og / eller faglige sikkerhet står på spill, som en undersøkende journalist, eller hvis yrket ditt krever økt sikkerhet, slik at du kan kommunisere med andre over hele verden.

Hvis du leter etter den beste VPN-programvaren for bærbare datamaskiner, må du sjekke for overkommelig pris, pålitelig service, ytelse, kryptering og gjennomsiktighet, støtte (teknisk eller på annen måte), brukervennlighet i VPN, blant annet.

Her er noen av de beste VPN-programvare for bærbare datamaskiner du kan bruke i 2019.

Beste VPN-programvare for Windows bærbare datamaskiner

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

CyberGhost er en favoritt blant de beste VPN-programvare for bærbare datamaskiner, da det ikke bare beskytter personvernet ditt på en multi-platform personvernløsning.

Funksjoner inkluderer den høyeste kryptering som er tilgjengelig med 256-biters krypteringsteknologi, gjemmer deg av IP-adressen din, Wi-Fi-beskyttelse hvis det er i et offentlig område, en streng politikk som ikke sporer Internett-aktiviteten, multiplatformappene for alle enhetene dine, sikkerhet for transaksjoner og samtaler, samt tilgang til over 1000 VPN-servere i mer enn 30 av de mest populære landene.

 • Kjøp nå CyberGhost VPN (77% flash salg)

Fordelene med å bruke CyberGhost inkluderer tilgang til begrenset innhold, beskyttelse for alle enhetene dine, ad blokkering, blokkering av skadelig programvare og de høyest mulige hastighetene du kan få på en VPN.

 • LES OGSÅ: 3 beste VPN uten registrering
2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er alt du trenger for å beskytte ditt privatliv online.

Som en av de beste VPN-programvare for bærbare datamaskiner, tilbyr NordVPN funksjoner som doble VPN-kombinasjoner for å kryptere din internettrafikk, CyberSec-teknologi for å beskytte deg mot påtrengende annonser og ondsinnede online-trusler, DNS-lekkasjer for å sikre databeskyttelse, automatisk dreperbryter, nei logger politikk slik at du er sikker på at dataene dine ikke spores eller overvåkes, og beskyttelse for din virkelige IP-adresse.

Du kan også sikre surfing på Chrome eller Firefox, nyte en sikker streamingopplevelse med SmartPlay-teknologi, og bli med i NordVPN-nettverket på over 2500 servere i 56 land globalt.

Fordelene med å bruke NordVPN inkluderer lynhastigheter, enkel nedlasting og installasjon, og du kan koble opptil 6 enheter samtidig og beskytte ditt privatliv underveis med mobilapps.

Du får også en dedikert IP-adresse for bedre tilkobling og raskere VPN-opplevelse, pluss hvis du trenger hjelp, er NordVPNs kundeservice i standby for å hjelpe deg når som helst.

 • Få nå NordVPN
3

Express VPN

Denne VPN-rangeringen er nummer én blant sine rivaler som dommer fra uavhengige og brukeranmeldelser, samt vurderinger, noe som gjør den til den beste VPN-programvaren for bærbare datamaskiner.

Det er den ledende ledelsen i VPN med høy hastighet, ultra sikker beskyttelse, brukervennlighet og øyeblikkelig oppsett.

Med ExpressVPN kan du få tilgang til noe innhold i 94 land og fjerne blokkering av nettsteder og apper du liker, unngå hacking eller sporing ved hjelp av kraftig kryptering, støttet av 24/7-støtte via live chat.

Du får også flammende raske VPN-hastigheter på et stort nettverk av over 1700 globale VPN-servere, ubegrenset båndbredde, brukervennlig VPN-tjeneste for Windows og andre operativsystemer, null restriksjoner på streaming og nedlasting fra hvor som helst mens IP er skjult, pluss privat beskyttelse av offshore uten aktivitet eller tilkoblingslogger.

Andre funksjoner inkluderer beskyttelse mot hacking og overvåking med 256-biters AES-kryptering, DNS / IPv6-lekkasjebeskyttelse, drepebryter og delt tunneling.

Koble til mer enn 148 VPN-steder i 94 land med ubegrenset hastighet og server bytter på flere enheter samtidig med ExpressVPN.

Få ExpressVPN

 • LES OGSÅ: Firefox vil ikke kjøre med VPN? Slik løser du det i 6 enkle trinn
4

PureVPN

Dette VPN tilbyr en unik løsning som lager krypterte tunneler, begrenser skadelig programvare og virus, blokkerer irriterende annonser og filtrerer uønsket innhold.

Det er den beste VPN-programvaren for bærbare datamaskiner med avanserte funksjoner som sikrer forebyggende og fullstendig sikkerhet.

Funksjoner inkluderer antivirus / antimalware, inntrengingsdeteksjon og inntrengingsforebygging for beskyttelse mot ondsinnede programmer, innebygd annonseblokkering, URL-filtrering for å blokkere ondsinnede sider før du besøker dem, appfiltrering, sømløs tilkobling og programvare og programmer for de fleste større plattformer og operativsystemer. systemer inkludert Windows.

Andre viktige funksjoner som gjør dette til den beste VPN-programvaren for bærbare datamaskiner, er multi-loggene på en enkelt konto, 256-bits datakryptering, tilgang til alle servere, uansett hvilken pakke du velger, ubegrenset serverbytte og ubegrenset dataoverføring.

PureVPN er kompatibel med mer enn 20 enheter, på over 750 servere i over 140 land, og har over 88000 IP-adresser du kan bruke.

I tilfelle problemer, kan du nyte sin teknisk support hele døgnet rundt, pluss forsikringen om at ingen tredjeparter håndterer eller forstyrrer dataene dine.

Få PureVPN

5

Buffered VPN

Buffered er det raskeste og sikreste VPN med øyeblikkelig oppsett og enkel installasjon.

Med denne beste VPN-programvaren for bærbare datamaskiner, kan du få tilgang til innhold fra et hvilket som helst land du vil ha, da det går forbi online-sensur, beskytte personvernet ditt mens du surfer ved å holde lokasjonen hemmelig og stoppe Internett-leverandøren fra å spionere på deg, og nyt sikkerhet mot hackere.

Funksjoner inkluderer ikke loggregulering på dine online aktiviteter, OpenVPN-protokoll, slik at din ISP ikke ser at du bruker VPN, servere i 46 land globalt, med nye lagt til regelmessig, ubegrenset hastighet, ubegrenset båndbredde og serverendringer med 5 samtidige tilkoblinger fra hvor som helst i verden.

Det er enkelt å bruke og installere snart når du registrerer deg og abonnerer.

Få buffert VPN

6

Hotspot Shield

Hvis du leter etter en VPN for den bærbare datamaskinen, kan Hotspot Shield være det perfekte valget for deg. Denne tjenesten har servere i 25 forskjellige land rundt om i verden, så du bør kunne få tilgang til noe geografisk begrenset innhold med letthet.

Når det gjelder personvernet, støtter denne tjenesten kryptering, noe som betyr at trafikken mellom PC-en og VPN-serveren er kryptert med 256-biters AES-kryptering og helt trygt fra tredjeparter. Ved å bruke Hotspot skjerm kan du beskytte din onlineaktivitet fra ondsinnede brukere, men du kan også skjule din onlineaktivitet fra Internett-leverandøren din.

Vi må også nevne at Hotspot Shield har en logg policy, noe som betyr at din online aktivitet ikke vil bli lagret av Hotspot Shield. For å sikre maksimal personvern for brukerne, har denne tjenesten en Kill Switch-beskyttelse som automatisk vil blokkere Internett-tilkoblingen din hvis VPN-forbindelsen din blir ødelagt.

Det er også verdt å nevne at du kan bruke en enkelt Hotspot Shield med opptil 5 forskjellige enheter, noe som er flott hvis du vil beskytte skrivebordet, datamaskinen og smarttelefonen samtidig. Når det gjelder tilgjengelighet, er Hotspot Shield tilgjengelig på Windows, Mac, iOS, Android og som en Chrome-utvidelse.

Totalt er Hotspot Shield en utrolig enkel VPN, så hvis du vil beskytte din bærbare og andre enheter, må du prøve den ut.

Oversikt:

 • Utrolig enkelt å bruke
 • Servere tilgjengelig i 25 forskjellige land
 • 256-biters AES-kryptering
 • Ingen logger politikk
 • Kill Switch-funksjonen
 • Enkel konto kan brukes på opptil 5 forskjellige enheter
 • Tilgjengelig på Windows, Mac, iOS, Android og Google Chrome

- Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling

7

VyprVPN

VyprVPN er bygget for å levere raske hastigheter med det høyeste sikkerhetsnivået på mer enn 70 globale serversteder.

Funksjoner inkluderer over 200 000 IP-adresser, over 700 servere, enkel og ubegrenset serverbytte, ingen tredjeparter, brukervennlige apper for alle enheter på alle plattformer, inkludert TV og ruteren, ubegrenset internettopplevelse med VyprVPNs Chameleon-teknologi som beseirer VPN blokkering og gasspjelding over hele verden.

VyprVPN tilbyr fordeler som økt privatliv og sikkerhet, tilgang til innhold ved å unnslippe restriktiv censur, forbedret streaming og beskyttelse mot lagring av data.

Andre funksjoner inkluderer flere krypteringsprotokoller, og en nullkunnskap VyprDNS utelukkende for Vypr-brukere.

For ytterligere sikkerhet gir VyprVPN NAT-brannmur som et ekstra sikkerhetslag for tilkoblingen din og ekstra beskyttelse på ruteren eller mobilenheten, støttet av teknisk support via døgnet rundt via e-post eller live chat.

 • Få VyprVPN nå

Klar til å begynne å bruke den beste VPN-programvaren for bærbare datamaskiner? Gi oss beskjed om favorittvalg, og hvis det er en du bruker som ikke gjorde listen, fortell oss om det ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.