7 av den beste PC-reparasjons- og optimaliseringsprogramvaren for 2019

2019 er her, og dette kan være en god tid å gi Windows-skrivebordet eller datamaskinen en vårrengjøring for det nye året med systemoptimaliseringsprogramvare.

Et systemoptimerer inneholder en rekke verktøy for optimalisering av skrivebord og bærbare datamaskiner, slik at de kjører nesten like godt som nye. Mange utgivere kan skryte av at deres systemvedlikeholdsverktøy øker systemhastigheten og reparerer mange problemer som krasjer programvare. For noen optimaliseringsprogramvare kan det være overdrevet markedsføringshype; men de beste systemvedlikeholdsverktøyene leverer en generell ytelsesforbedring.

De fleste Windows-reparasjons- og optimaliseringsprogramvare inkluderer harddiskrensere, registerrensere, oppstartsledere, RAM-optimaliserere og programavinstaller. Den beste PC-reparasjons- og optimaliseringsprogramvaren vil også gi verktøy for analyse av systemer, filgjenoppretting, oppdatering av drivere, sletning av dupliserte filer, defragging av harddisker, lukking av systemprosesser og reparasjon av ugyldige snarveier. Så noen systemvedlikeholdsverktøy er lastet med optimaliseringsverktøy, og disse er seks av de beste Windows-reparasjons- og optimaliseringsprogramvarene for 2018.

3-i-1: PC-reparasjon / optimaliserings- / tuneup-programvare

1

IObit Advanced SystemCare (redaktørens valg)

IObit Advanced SystemCare 11 er en systemoptimalisering som gir en omfattende pakke med verktøy og noen få nye funksjoner. Denne programvaren har freeware, Pro og Ultimate-utgaver som handler fra $ 19, 99 - $ 29, 99, noe som er anstendig verdi. Pro-utgaven gir ekstra sanntidsbeskyttelse, et strengere vedlikeholdsverktøy for et klikk og bekjemper skadelig programvare. Ultimate Edition er nesten både et anti-virus og system optimizer. Du kan kjøre denne programvaren på Windows-plattformer fra XP til 10 ved å klikke på Free Download .

IObit Advanced SystemCare inkluderer et flott alt-i-ett- skanningsalternativ som inneholder ulike systemoptimaliseringer. Alternativt kan du bruke sine diskrensere, RAM optimizer, oppstartsleder, Internett og program deaktiverer (Task Manager) verktøyene separat. Programvaren leveres med tre separate optimaliseringsmoduser, som inkluderer en spillmodus som automatisk slår av overflødige prosesser og bakgrunnssoftware for å frigjøre RAM for spill. Prestasjonsmonitor skrivebordet widget er et mer nytt tillegg til Advanced SystemCare Pro som viser CPU, RAM, disk og nettverksbruk ressurs monitorer.

 • Kjøp nå Avansert System Care 11 (Spesial 35% Kupongkode: BTS180724)

Avansert SystemCare er også et solid valg for PC-reparasjon. I motsetning til mange systemvedlikeholdspakker, bekjemper SystemCare malware; og du kan bruke Win Fix, Disk Doctor, Shortcut Fixer og Registry Cleaner- verktøy for å fikse Windows-problemer. SystemCare Ultimate har en full anti-virus skanner. Så denne systemoptimaliseringspakken inneholder mer vedlikeholdsverktøy enn de fleste alternativer.

 • LES OGSÅ: 5 beste tune-up verktøy for Windows 10
2

Defencebyte Computer Optimizer (anbefalt)

Det er tider når en bruker kan møte en plutselig nedgang i ytelsen til PCen. Det kan skyldes mange grunner. Situasjonen kommer opp for å være ganske irriterende, og å oppnå raske løsninger kan være komplisert. Ved å takle slike situasjoner er det godt å velge Defencebyte Computer Optimizer. Produktet er innrammet med det beste av funksjoner som kan bidra til å forbedre ytelsen til en PC på en bedre måte.

Fordeler ved å velge programvaren:

 • Rydder opp datamaskinens register
 • Eliminerer programmer eller filer som du ikke trenger
 • Løser systemproblemer
 • Eliminerer skadelig programvare
 • Heiser PC ytelse
 • Blokkerer uønsket nettadresse

Støttede operativsystemer:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, både 32bit og 64 bit.

Produktet er førstevalg å velge når som helst. En komplett pakke med utrolige funksjoner, det virker utrolig bra ved å forsvinne uønskede filer og programmer som kan hemme den glatte arbeidet med PCer.

Med det hjelper datamaskinen optimaliserer med å regulere programmer for å holde ytelsen på sitt beste nivå. Det hjelper også med å utføre alle viktige oppgaver helt fri for hindringer. Hvis det er behov for å nivåere opp ytelsen, velger du denne programvaren, ønsket du alltid.

 • Få nå Defencebyte Computer Optimizer fra den offisielle nettsiden
3

Iolo System Mechanic 16

System Mechanic er en av de enkleste optimaliseringsprogramvarene for å utnytte og leverer et ekte systemoppstart. Det er to versjoner av programvaren som er detaljhandel på $ 49, 95 og $ 69, 95. $ 69, 95 System Mechanic Pro-pakken blokkerer skadelig programvare og inneholder forbedrede søke- og gjenopprettingsverktøy.

Begge versjonene av programvaren er kompatible med Windows 10, 8.1, 8 og 7; og du kan også laste ned en uregistrert versjon fra denne nettsiden.

Iolo System Mechanic er en av de 7 programvareproduktene som inngår i den omfattende sikkerhets-, personvern- og optimaliseringspakken Phoenix 360. Hvis du er interessert, bør du definitivt dra nytte av den nåværende rabatten fra $ 79, 95 til $ 39, 95 .

 • Få Phoenix 360-pakken: System Mechanic + Privacy Guard + Malware Killer på 50% avslag
 • Last ned Iolo System Mechanic Pro ( Bruk 60% rabattkode: backtoschool)

System Mechanic har ganske mye fått den fulle pakken med systemvedlikeholdsverktøy. Den inkluderer register-, snarvei-, maskinvarediagnostikk- og HDD-reparasjonsverktøy. For systemoptimalisering gir System Mechanic RAM Optimizer, registerdefragment, duplikatfjerner, driveroppdatering, omfattende HDD-renser, Windows Optimizer, oppstartsleder og nettforsterkerverktøy.

Det beste med System Mechanic er trolig hans systemanalysator som gir deg en systemstatus og oversikt over det nødvendige vedlikeholdet. Så denne Windows Optimizer mangler egentlig ikke noe, og det kan spesielt forbedre oppstartshastigheten og reparere tusenvis av programvareproblemer.

4

AVG PC TuneUp

AVG TuneUp er blant de mest populære multiplatform systemoptimererne som du kan optimalisere skrivebordet, datamaskinen, nettbrettet eller telefonene med i løpet av 2018. Programvaren er kompatibel med Windows og Mac-plattformer, og du kan legge til AVG Cleaner-apper til Android og iOS-enheter. Du kan også installere denne programvaren på så mange enheter som nødvendig, slik at du ikke trenger å investere i mer enn en AVG TuneUp-pakke for flere skrivebord eller bærbare datamaskiner. AVG PC TuneUp er detaljhandel på $ 39, 99 (for ett års abonnement), og det har en 30-dagers prøveversjon for deg å prøve ut.

 • Kjøp nå AVG TuneUp (20% avslag)

AVG PC TuneUp er en optimaliserer som følger med ikke en, men fire alt-i-ett-skanninger for generelt vedlikehold, raskere Windows, øker ledig diskplass og fikser programvareproblemer. Du kan imidlertid også bruke programvarens 32 verktøy separat hvis nødvendig. AVG TuneUp kan skryte av en ganske full verktøykasse som inkluderer følgende: harddisk renere, duplikat fil viskelær, RAM optimizer, registry cleaner, disk defragger, filgjenoppretting verktøy, avinstallere manager, fil shredder, snarvei fixer og oppstart manager. Den nyeste versjonen leveres også med Programmer-On-Demand-teknologi som minimerer ressursbruk av enkelte programmer og oppdaterer automatisk tredjeparts programvare.

5

Glary Utilities Pro 5

Glary Utilities Pro 5 gir et større samlet ytelsesforbedring for Windows-stasjonære og bærbare datamaskiner enn de fleste andre systemvedlikeholdsverktøy. Selv om programvaren har en freeware og Pro-versjon, er det liten forskjell mellom dem. Den $ 27, 96 Glary Utilities Pro 5 er for kommersiell bruk, og har automatiske oppdateringer, men freeware-pakken inneholder fortsatt alle verktøyene i Pro 5. Som sådan er dette et av de beste freeware systemoptimalisatorene for 2018 som du kan legge til i Windows-plattformer fra Vinn 2K til 10 ved å trykke Last ned nå på denne nettsiden.

Glary Utilities Pro 5 har mer enn 20 systemvedlikeholdsverktøy for Windows. For systemoptimalisering inkluderer Glary Utilities diskopprydding, oppstartshåndtering, RAM-optimaliserer, diskdefragmenter, duplikatfiltre, internetthistorisk rengjørings- og registerdefragmentverktøy. En sak det mangler er en systemanalysator som foreslår optimaliseringer, men det er lite mangel på siden. Programvaren inneholder enda et nytt Split- filverktøy, noe som ikke er noe du får i hvert system vedlikeholdsverktøy.

Glary Utilities har også noen nyttige PC-reparasjonsverktøy. For eksempel inneholder 1-Click Maintenance-fanen registry cleaner, snarvei-fixer og diskreparasjonsverktøy. Du kan bruke denne programvaren til å reparere systemfiler og gjenopprette slettede filer. Glary Utilities har selv en malware remover, som er et sjeldent verktøy for system vedlikehold programvare.

 • LES OGSÅ: CPUMon er en kraftig PC-ytelsesoptimaliserer
6

Ashampoo WinOptimizer 15

Ashampoo WinOptimizer 15 for Windows 10 / 8.1 / 8/7 pakker i de fleste verktøy de fleste brukere trenger for generell systemvedlikehold og optimalisering. WinOptimizer 15 er nå utsalgspris til en rabattert $ 9, 99 (fra $ 39, 99), som er en ekte handel for optimalisering programvare som har en mengde alternativer å utforske. Det er også en fjernet WinOptimizer GRATIS du kan laste ned den nedenfor fra den offisielle serveren.

 • Last ned nå Ashampoo WinOptimizer 15 gratis

WinOptimizer 15 inkluderer systemvedlikehold, systemanalyse, optimalisering, tilpasning og filverktøy. For systemvedlikehold har den en praktisk 1-klikk-optimaliserer som inneholder internett-, register- og harddiskrensere. WinOptimizer-brukere kan optimalisere sine PCer med Internet Tuner, Service Manager, Startup Tuner, Avinstaller Manager og SDD Wizard verktøy. Programvarens filverktøy lar deg grundig slette filer, gjenopprette dem og se etter diskfeil. System vedlikeholdsverktøy er vanligvis ikke så bra for å tilpasse Windows, men WinOptimizer har også noen nyttige Windows-tilpasningsverktøy for å justere systeminnstillinger, lagre skrivebordsikonlayouter, redigere programgenveier og tilpasse kontekstmenyer.

 • LES OGSÅ: 4 beste PC-reparasjonsverktøy for å gjenopprette PCens helse
7

Avansert systemoptimereren

Advanced System Optimizer merker alle boksene for systemoptimalisering, reparasjon og administrasjonsverktøy. Dermed er dette en av de mest omfattende reparasjons- og optimaliseringsverktøyene for 32 og 64-biters Windows-plattformer fra XP opp. Programvaren er tilgjengelig for øyeblikket på $ 39, 95, men det er også en uregistrert versjon som ikke reparerer Windows-problemer. Klikk Last ned nå på denne hjemmesiden for å lagre det uregistrerte programmets installasjonsprogram til Windows.

Advanced System Optimizer gir et godt utvalg av register, disk og Windows optimizers. Du kan bruke både en registret renere og optimizer, tre diskoptimaliseringsverktøy og duplikatfjerner. Videre inkluderer programvaren spill- og RAM-optimalisatorer, slik at du kan maksimere RAM- og systemressurser for spill. En driveroppdaterer er også inkludert som du kan oppdatere forkjente drivere.

Denne systemvedlikeholdsprogramvaren viser også høyt som en PC-reparasjonsverktøy. Dens en-klikk PC Care scan kan fikse registerproblemer, oppdatere drivere og slette søppelpost på en gang. Du kan gjenopprette manglende filer med verktøyet Undelete . Programvaren inneholder en PC Fixer som oppdager og reparerer vanlige Windows-problemer. Hvis det ikke er nok, blokkerer Advanced System Optimizer også skadelig programvare.

8

CCleaner

En annen flott programvare som kan optimalisere PCen din og hjelpe deg med å håndtere unødvendige filer, er CCleaner. Ved å bruke dette verktøyet sikrer du at PCen din er raskere og stabilere med færre krasjer. Søknaden er optimalisert for rengjøring av midlertidige filer, slik at du enkelt kan rydde papirkurven, nyere dokumenter, midlertidige filer og andre filer som kan forstyrre datamaskinens ytelse.

I tillegg har programmet en innebygd registret renere, slik at du enkelt kan rydde registret og fjerne gamle og ubrukte oppføringer som senker PCen din. CCleaner fungerer også som en nettleser, slik at du kan fjerne midlertidige filer, historie og cache fra alle nettleserne dine, rett fra denne applikasjonen.

Programmet fungerer også som avinstalleringsprogram, slik at du enkelt kan fjerne tredjeparts programvare fra PCen. En annen funksjon som brukere kan finne nyttige, er muligheten til å administrere oppstartsposter, slik at du enkelt kan deaktivere alle uønskede programmer som starter automatisk med PCen.

Samlet sett er CCleaner et flott verktøy hvis du trenger å frigjøre litt plass og fjerne gamle og midlertidige filer fra PCen. Søknaden har også andre nyttige funksjoner som vil hjelpe deg med å optimalisere PCen din, så hvis du vil gjøre PCen raskere og mer stabil, foreslår vi at du prøver CCleaner.

Oversikt:

 • Registry Cleaner
 • Evne til å fjerne gamle og midlertidige filer
 • Nettleserens renere
 • Oppstartsleder
 • Uninstaller

- Last ned CCleaner gratis utgave

De er noen av de beste PC-optimalisatorene for å få Windows-skrivebordet eller -biblioteket i form med 2019. De kan øke det generelle systemytelsen betydelig for mer antikk maskinvare. Du kan også bruke disse vedlikeholdsverktøyene for å løse ulike Windows-programvareproblemer.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.