7 beste gratis antivirusløsninger for Windows 7 64-bit

Mer enn 8 år har gått etter at Windows 7 ble introdusert, og det er fortsatt de mest populære Windows der ute. Men den plutselige fremkomsten av den store ransomware-pestilensen viste oss noen ubestridelige sikkerhetsmuler i Microsofts fanfavoritt.

I utgangspunktet legger mange brukere til side det faktum at den utdaterte Security Essentials kan håndtere en overflod av den stadig voksende virustrusselen. Det er akkurat der tredjeparts antivirus er, kanskje ikke den mest subtile, men absolutt den foretrukne løsningen.

Nå vil de fleste profesjonelle brukere eller bedrifter vende seg til betalte sikkerhetsløsninger for å beskytte alle programvare-tommer av deres nettverk og individuelle PCer. En vanlig, hjemme-bruker som strever seg fritt gjennom interweben er imidlertid ikke spesielt opptatt av å bruke sine hardt opptjente penger på et antivirusprogram.

Det er der de frie løsningene kommer inn i spill. Derfor forberedte vi en liste over, i vår ydmyke mening, de beste antivirusløsninger for Windows 7 64-biters versjon.

Så, hvis du leter etter det beste antivirusprogrammet for å beskytte PCen din og legge til noen bonusfunksjoner i din daglige arbeidsflyt, må du også sjekke ut listen nedenfor.

Vi anbefaler sterkt at du sjekker ut denne listen og installerer antivirusprogrammet som best passer dine behov før du faller for bytte til skadelig programvare. Vi anbefaler også å prøve ut dette verktøyet som fjerner virus og reparere skadene de har gjort.

Topp 5 antivirusløsninger for Windows 7 64-biters versjon gratis

1. Bitdefender Antivirus Free Edition (anbefalt)

Mens vi er på grunnlag, kan vi ikke overse Bitdefender Antivirus Free Edition, som uten tvil er det beste gratis antivirusprogrammet du kan få for Windows 7. Men det er en fangst: De fantastiske virusoppdagings- og beskyttelsesfunksjonene er alt du " får du. Ingen tilleggsfunksjoner, ingen flerstrukturell beskyttelse, passordadministratorer eller Wi-Fi-rådgivere.

De fleste av antivirusprogramvarene utviklet seg i dag til multifunksjonelle hubber for alt selv eksternt knyttet til PC-sikkerhet. Ikke den gratis versjonen av Bitdefender. Hva du får med dette verktøyet, er det ultimate anti-malware og anti-phishing-beskyttelsesfunksjonene. For andre innebygde verktøy og bonusfunksjoner må du kjøpe premium-versjonen.

I utgangspunktet er premium beskyttelse gratis med toppresultater fra forskjellige uavhengige testlaboratorier i forhold til malware-deteksjon og beskyttelse mot beskyttelse mot antiphishing. Og det er der det utmerker seg mest. Hvis du er vant til ryddige antivirusløsninger, med spesiell vekt på enkelhet og sanntidsbeskyttelse mot skadelig programvare og bedrageriske nettsteder, ser du ikke lenger ut enn Bitdefenders Free Edition.

Høyeste karakter i ulike sikkerhetskategorier snakker for seg selv. Og sa vi det er helt gratis?

Følg denne linken for å få Bitdefender Antivirus Free Edition gratis.

 • Kjøp Bitdefender fullversjon nå for avansert beskyttelse

2. Panda Internett-beskyttelse (foreslått)

Panda Internet Protection har også en gratis versjon av antivirusprogrammet. En gang kjent som Panda Free Antivirus, kan den bli funnet i den gratis versjonen på den offisielle nettsiden, men den har begrensede funksjoner for avanserte brukere. Hvis du vil ha tilgang til alle dens potensialer - må du oppgradere til fullversjon.

Denne versjonen har spesielle algoritmer og kan filtrere webadresser og surfe på nettet. Du vil også ha en integrert USB-beskyttelse for dine USB-enheter. Du kan også bruke den på alle versjoner av Windows på grunn av den siste totale optimaliseringen.

Du vil avhende et nytt, lett grensesnitt som ikke overbelaster din PC. På grunn av det nyeste redesignet, er det intuitivt og raskt.

 • Last ned Panda Internet Protection gratis versjon
 • Last ned Panda Internet Protection Full Version

3. BullGuard Premium Protection (foreslått)

Dette antivirusprogrammet er en av de mest effektive i tidlig deteksjonsfasen. Denne funksjonen og mange andre gjør den til en av de mest stabile antivirusene på markedet. Du kan finne den i en 60-dagers prøveversjon som i utgangspunktet er gratis

Prøvingsversjonen av BullGuard skanner ikke bare PCen din, men også e-postklientprogramvaren, slik at den blir ren fra spam. Bruk verktøyet for atferdsdeteksjon. Det er et verktøy som oppdager potensielle virus og skadelig programvare før de blir en del av antivirus signatur databasen.

Den nyeste versjonen av BullGuard kommer også med en spillbooster innlemmet. Hvis du er en gamer, vil det være svært nyttig for deg. Det vil fokusere datamaskinens ressurser på spillet og optimalisere nettverkstrafikken.

 • Last ned nå Bullguard (nå 70% avslag)

4. AVG AntiVirus Free

Til slutt er det siste, men ikke minst stedet på vår liste, reservert for AVG . Gamle gammeldags AVG ble omdesignet i det siste, og nå, i tillegg til de utsøkte beskyttelsesfunksjonene, kan Windows 7-brukere også se bedre utseende.

Ulike sikkerhetseksperter plasserer AVG like under Bitdefender når det gjelder beskyttelse mot antimalware. Det svikter litt i anti-phishing-avdelingen, men det er bare en liten feil som vi kan utelukke.

Beskyttelse mot malware er like smart som de kommer. AVG sporer ukjente og mistenkelige applikasjoner og forhindrer dem i å løpe til det er sikkert at de ikke vil skade PCen din på noen måte, og så og da, så kan de starte.

Foruten den store dybden av virusbase og grusom behandling av infeksjoner, kommer AVG, samt de fleste moderne antivirusløsninger, med mange tilleggsverktøy.

Den første som krysser oss er Web TuneUp-verktøy som fungerer som et tillegg for i utgangspunktet alle nettlesere. Med Web TuneUp kan du surfe trygt og med ubeskyttet personvern. De mange beskyttende funksjonene krever faktisk noe tilpasning, men med det nyutviklede grensesnittet vil de fleste nybegynnere få en enkel tid.

Endelig er forskjellene mellom den betalte og den frie versjonen ubetydelige, så du får de premium beskyttende funksjonene helt gratis. Og stol ikke på våre ord på det. Prøv det ved å følge denne lenken.

 • Kjøp nå den betalte versjonen for avansert beskyttelse og ekstra sikkerhetsfunksjoner

5. Malwarebytes Anti-Malware & AdWare Cleaner

Mange sikkerhetseksperter anbefaler enten å holde hendene av tredjepartsløsninger eller ikke bruke dem som sanntidsbeskyttelsestjenester. Spesielt på Windows 10. Sikkerheten er imidlertid ikke noe du bør trussel lett og vi snakker om Windows 7.

Så, hvis du ikke er villig til å bruke en aktiv programvareoppløsning, men snarere et spesialisert malware og anti-AdWare-verktøy, bør du vurdere Malwarebytes-verktøy som det passer best for jobben.

Malwarebytes Anti-Malware og AdWare Cleaner er 2 forskjellige programmer som trives i forskjellige kategorier. Den første er, i sin frie form, et enkelt, men likevel effektivt verktøy med et enkelt formål: å finne og utrydde malwareinfeksjoner. Du trenger bare å laste den ned og kjøre den manuelt siden den gratis versjonen mangler sanntidsbeskyttelse.

Deteksjonshastighetene er sannsynligvis det beste i klassen, og med tanke på presisjonen av den betalte versjonen, er dette gratisprogrammet ikke langt bak.

Det andre programmet adresserer den mest populære moderne malware, og det er AdWare. AdWare handler ikke bare om irriterende annonser som bombarderer deg, men også de følgende virusene som følger med og gir mye flere problemer. Nå, selv om de fleste brukere legger stor vekt på å installere programmer eller blokkere irriterende popup-vinduer, vil den uønskede programvaren finne sin plass på PCen din.

Det er her AdWare Cleaner kommer inn i spill. Bare kjør det, og det vil utføre en dyp skanning og eliminere alle AdWare-relaterte programmer og tilleggsprogrammer for nettleseren.

Du kan finne Malwarebytes Anti-malware-verktøyet ved å følge denne linken.

Og for Malwarebytes AdWare Cleaner, naviger til denne webadressen.

For maksimal beskyttelse anbefaler vi den betalte versjonen som inneholder flere funksjoner.

6. Avast Free Antivirus

Det er bare så mange egenskaper man kan bruke til å skille mellom programvaren så lik. Alle programmer vi anvender er i utgangspunktet variasjonene i et velkjent mønster. Og viktigst av alt, støtter alle Windows 7 med 64-biters arkitektur. Men hvis vi skal velge et antivirusprogram over andre, må vår første valg være Avast Free Antivirus- løsningen.

De 3 ordene som beskriver Avasts gratisutgave er: enkle, kompakte og nyttige. De fleste antivirusutviklere lager for mye av et gap mellom betalte og gratis versjoner. Det er ikke tilfelle med Avast Free Antivirus.

Ja, du vil mangle noen av de nyttige premiumfunksjonene, men det er fortsatt grunnleggende: sanntidsbeskyttelse, nettbasert beskyttelse og dype og grundige skanne- og deteksjonsfunksjoner.

I tillegg har du følgende sekundære funksjoner og et par quirky verktøy til din disposisjon:

 • Phishing-beskyttelse
 • Passordbehandling som du kan synkronisere på flere enheter (ikke perfekt, men siden det er gratis ...)
 • Wi-Fi Inspector for å holde nettverket ditt trygt.
 • Rescue Disk-funksjonen for å gjenopprette systemet.
 • Programvareoppdatering som ser etter utdaterte programmer installert på PCen.
 • Browser Add-on integrasjon for sikkerhet mens du surfer på interweben.
 • SafePrice tillegg til de beste prisene mens du handler på nettet.

Beskyttelsesmessig er virusbasen enorm, og deteksjonsratene er litt over gjennomsnittet. Når det gjelder ulemper (og hvert produkt har det også), kan Avasts CPU-aktivitet noen ganger være et problem. Heldigvis kan du begrense det ved å aktivere spillmodusen i Avast-kontrollpanelet.

Hvis du er interessert i en god og pålitelig antivirusløsning, kan du finne Avast Free Antivirus her.

 • Sjekk ut Avasts beste tilbud på den offisielle nettsiden

7. Avira Antivirus

Avira dukket opp fra en liten alternativ antivirus løsning til en fullstendig behandling for brukere som favoriserer gratis antimalware-verktøy. Det er enkelt å bruke og konfigurere, men pakker verdifulle funksjoner når det gjelder anti-malware på forespørsel og sanntidsbeskyttelse. Det kontrollerer de fleste boksene i disse hilsene, men utmerker seg i en rekke tilleggsfunksjoner du kan laste ned. Med dem kan du lage din egen anti-malware dress på flere plattformer og tilpasse den etter eget valg.

Her har vi notert noen gratis funksjoner som du kan pakke sammen for å kunne bruke det fulle potensialet av Avira antivirus:

 • Avira Connect - forener og reorders alle andre verktøy og tilkoblede enheter og hjelper deg med å administrere dem.
 • Avira Phantom VPN-gratis VPN-tjeneste begrenset til 1 GB. Du må betale for å strekke kjørelengde.
 • En sikker nettleser kalt Avira Scout basert på Chromium.
 • Pris sammenligning add-on.
 • Avira Software Updater.

Det er mer, og du kan enkelt finne dem når du installerer dette smarte lille antimalwareverktøyet. Men selv om det gjør alt den skal gjøre, tar Avira sikkert litt tid mens man skanner eller oppdaterer. Det kan utgjøre et hinder for noen brukere, mens andre ikke vil bli plaget overhodet.

Du kan sammenligne disse med premiefunksjonene i de betalte versjonene og velge planen som passer deg best.

- Få Avira Antivirus Pro fra den offisielle nettsiden.

konklusjoner

Det bør konkludere denne artikkelen. Forhåpentligvis skurte vi litt på dette emnet og kom deg nærmere til ditt endelige valg. Og det trenger ikke å være "definitiv" siden du kan prøve alle innhentede løsninger gratis. En om gangen, selvfølgelig.

Når du har bestemt deg, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg.