7 + beste animerte lyriske video programvare å bruke

Så lenge noen kan huske, har folk sammenkoblet videoer med musikken deres slik at de kunne nå et bredere publikum. Vi har sett oppgangen og høsten av musikkanaler på TV, og nå har YouTube tatt over som den viktigste plattformen for å dele musikkvideoer.

Musikkvideoer trenger ikke å være veldig komplisert eller til og med visuell for den saks skyld.

En titt på lyriske videoer

En veldig populær videoløsning disse dager er teksten video. Den lyriske videoen er annerledes enn en vanlig musikkvideo gjennom det faktum at dens formål er å lage teksten til sangen av hva den valgte lyden er, kjent for publikum.

Når noen ikke forstår hva en sanger sier i en av sangene, ser de etter en lyrisk video som forklarer alt.

Mange mennesker ser etter å lage egne lyriske videoer av ulike grunner. Enten de prøver å gjøre det i musikkbransjen eller forberede noen morsomme lyriske videoer til karaoke natt med venner, er etterspørselen etter lyrisk video-kompatibel programvare ganske høy. I denne artikkelen vil vi fokusere på de beste løsningene for når det gjelder å lage lyriske videoer.

Når det er sagt, er disse de beste lyriske videoprogrammene som er tilgjengelige:

Movavi Video Editor (anbefalt)

Movavi Video Editor kommer som det beste alternativet til iMovie, som bare er tilgjengelig for Apple.

 • Denne applikasjonens helhet er HD-video. Hvis du ønsker å lage lyriske videoer som fokuserer på high definition og krever en partner av høy kvalitet og troverdighet, kan Movavi Video Editor være akkurat det du trenger. Programvaren er i stand til å behandle de mest brukte formater som kommer fra flere typer enheter, for eksempel digitale fotokameraer.
 • En annen ting som utfyller programvarens generelle, enkle tilgang er det enkle med hvilke brukere kan begynne å jobbe med filene deres, uavhengig av hvor disse filene ligger. Dette er mulig takket være Movavi Video Editor's høyverdige importfunksjoner. Tillater det å åpne viktige filer fra et stort utvalg av enheter som digitale opptakere, videokameraer eller eksterne stasjoner.

Last ned nå Movavi Video Editor gratis versjon

Wondershare Filmora

Final Cut Pros alternativ med kommer for Windows med ikke-lineære redigeringsfunksjoner for videoer.

 • I likhet med hvordan Movavi Video Editor fungerer, kan Wondershare Filmora redigere WMV, AVI, MP4, FLV, MOV, MKV, MTS-format og det klarer å gjøre det på en ikke-destruktiv måte. Brukere kan forvente å se kompatibilitet og verktøy for redigering av både 4K og 5K videoformater.
 • Det gir flotte funksjoner for å inkorporere flere kilde materiale gjennom et bredt utvalg av overganger, men også video kombinere verktøy. Normale videofiler kan enkelt krydres opp ved hjelp av passende filtre for både video- og lydportene, noe som gjør det enkelt å bruke en personlig berøring.
 • Dra og slipp for å importere video og lyd eller ordne tekst på tidslinjen.

- Last ned nå Wondershare Filmora (gratis)

Lyric Video Creator

Lyric Video Creator er en fin programvare designet for å lage karaoke / lyriske videoer av høy kvalitet. Det lar deg lage karaoke og lyriske videoer om noen få minutter og spille dem med karaoke-maskinen eller din favoritt videospillerprogramvare.

Du kan også lage en lyrisk video med en tilpasset skrift-, bilde- eller bakgrunnsvideo, tekstjustering, tekstrulle modus og mye mer.

Programgrensesnittet er veldig enkelt og intuitivt å bruke: På høyre side er det "Lyric" -nettverket, derfra kan du laste inn tekstfiler og overlappe dem med videoene. På venstre side er det alle synkroniseringsverktøy og knappene for å laste sangen (mp3) og velge bakgrunnsbilde (eller statisk bilde).

Karaoke-videoutgangen kan være i AVI- eller MP4-format. Fra Innstillinger kan du videre tilpasse Lyric Karaoke Video.

 • Sjekk nå Lyric Video Creator

Vegas Pro

Vegas Pro er det første alternativet i vår liste som gjør ekte videoredigering. Vegas Pro har eksistert i en stund, der den har hoppet fra utvikler til utvikler når det gjelder eierskap.

Opprinnelig et produkt fra Sonic Foundry, har det blitt hentet opp av Sony Creative Software bare for å bli bestått senere av Magix Software GmbH.

 • Vegas Pro er kjent som en NLE, som står for ikke-lineær redigering. Det er en funksjon som det har fått det oppmerksomhet og ros, men Vegas Pro var ikke ment å opprinnelig ha NLE-statusen. I begynnelsen var Vegas Pro bare ment å være en lydredaktør, men det har utviklet seg til noe mye større enn det som kan redigere både lyd og video som starter med versjon 2.0.
 • Vegas Pro kan brukes til å redigere både video og lyd samtidig, takket være sin realtids multitrack-funksjon. Dette kan gjøres på et ubegrenset antall spor som betyr at brukerne ikke er begrenset i hvor langt de går med denne funksjonen. Når det gjelder video-sekvensering, har Vegas Pro fordeler fra å være oppløsning uavhengig som gir det flere muligheter generelt.
 • Hvis du leter etter noe som gjør at du kan bruke alle slags effekter og intrikate visuelle ordninger, kan dette være programvaren du trenger da Vegas Pro kommer med massevis av komponerende verktøy som står til din disposisjon.
 • Vegas Pro kommer med et stort utvalg av kompositt- og grafikkmanipuleringsverktøy som gjør det mulig å gi fullstendig hjelp til brukerne. Verktøysettet inneholder også nyttige evner som 3D-spor-bevegelseskomposisjon.

  Vegas Pro tilbyr brukerne full kontroll over det romlige arrangementet og gir mulighet for videoer å leke med det visuelle flyet (eller flyene). Brukere kan til og med krysse flere visuelle fly under en video for dramatisk effekt.

- Kjøp nå Vegas Pro fra den offisielle nettsiden

Adobe Photoshop

Vi har lagt Photoshop helt øverst på listen, slik at vi ganske mye får det over med fra begynnelsen. Adobe Photoshop kan ikke brukes direkte til å lage lyriske videoer, men det kan brukes til å lage stillbilder som deretter kan importeres til annen programvare.

Denne valget er ikke for gjennomsnittlige brukere, og det er ganske mye bare levedyktig for designere og avanserte brukere som allerede kjenner seg rundt Photoshop.

Du bør ikke forplikte deg til å lære Photoshop bare for lyriske videoer siden du fortsatt trenger hjelp fra annen programvare.

Men hvis du allerede vet hvordan du bruker den, kan den brukes til å lage noen kunstneriske lyriske videoer ved hjelp av et annet program.

Photoshop er et Adobe-produkt som folk flest er kjent med, takket være mulighetene for foto manipulering som brukeren stiller til disposisjon. Det er allment anerkjent som universell programvare for å manipulere fotografier og skape helt ny grafisk design.

Windows Movie Maker

Det var en tid da denne programvaren var kjent som Windows Live Movie Maker, men i mellomtiden har den en liten navneendring. Det som ikke har endret seg, er imidlertid programvarens evne til å hjelpe brukerne til å lage flotte lyriske videoer.

Dessverre har linjen blitt avbrutt, noe som betyr at det ikke kommer noen nye versjoner ut.

Eksisterende versjoner kan fortsatt bli funnet online, og de som har et eldre operativsystem, bør sjekke systemet da programmet pleide å være en del av den innlemmede programvarepakken som Microsoft ville forhåndsinstallere på alle kopier av Windows.

 • En av fordelene med Windows Movie Maker er dens evne til å eksportere filer direkte til online plattformer som YouTube, som kan ta en last av folk som vil at innholdet deres skal ende opp der i utgangspunktet. Det er i stand til å redigere både video og lyd, og det tilbyr en rekke verktøy som kan brukes til å lage dine standard lyriske videoer.
 • Programvaren har et grensesnitt delt i to hovedkomponenter. Disse komponentene er storyboardet og tidslinjen. Brukere vil skifte mellom de to når du redigerer videorammer etter ramme, og deretter surfer gjennom samlingene og tidligere prosjekter. Windows Movie Maker opererer på en grunnleggende rammeoppsett som betyr at brukerne vil kunne undersøke hver ramme av videoen nøye. Det er også muligheter for å legge til andre klipp og filer i blandingen, direkte på en av de eksisterende innholdsstengene.

Adobe After Effects

Som navnet antyder After Effects kommer fra Adobe, og det har en lang liste over funksjoner. Selv om det er rost for sine mange potensielle bruksområder, er det mest kjent som en komplett bevegelsesgrafikredigerer.

Adobe After Effects er et flott verktøy for behandling og redigering og sammensetning, og den har et bredt utvalg av visuelle effekter for videoene dine.

Bare for å gi deg en ide om hva slags funksjoner som er tilgjengelige i After Effects, er det et program som ofte brukes til etterproduksjon av filmer og TV-innhold. Videoredigering er ikke den eneste som den kan, fordi den også tilbyr svært kompetente animasjonsfunksjoner.

Det er folk som kan finne Etter Effects litt rå for å bruke spesielt for lyriske videoer ut av boksen, men programmets evne til å være sammenkoblet med svært nyttige plugins og addons gjør at brukerne kan ta litt av arbeidskapasiteten av dem, noe som gjør hele prosessen mye mer overkommelig.

 • Som nevnt kort, etter Effects fordeler enormt fra sin enorme plugin samling og integrering evner. Det er ganske trygt å si at det er vanskelig å konkurrere etter effekter når det gjelder ettermarkedet komponenter som runde opp det som allerede er en svært robust og fullt fungerende programvare iterasjon. Plugins er delt inn i flere stilarter, noe som gjør ting enda mer dynamisk for brukere som ønsker å legge til så mye av deres personlige preg på et videoprosjekt som mulig.
 • Det er mange 3D-plugins, men After Effects kan også behandle og gjengi 3D på egen hånd, slik at tredjepartsmarkedet er valgfritt for de som ikke vil føle seg tvunget til å få tilgang til det store pluginbiblioteket.
 • Plugins kan bli funnet for mange kategoriserer, og mens noen bare tilbyr mer kontroll over den endelige formen av videoprojektet, legger andre til stil og tillater brukere å fullt ut bringe deres visjon til liv, noe som kan være bra for en lyrisk video som skal utfylle tekster. Følelser og vibes kan enkelt overføres gjennom de ulike plugins i After Effects, alt fra trist til lykkelig, og alt i mellom. Den har til og med plugins som gjør at videoen kan se tegneserieaktig eller i stil med klassisk kino.

Adobe Premiere Pro

Enda et annet Adobe-produkt lager listen, denne gangen i form av Premiere Pro. I likhet med andre programvareløsninger, fungerer Premiere ved å bruke en tidslinjebasert struktur for å gi kontroll og redaksjonelle løsninger for brukere, over videoinnhold.

Som navnet tilsier, er dette produktet rettet mot den profesjonelle sektoren av videoredigering forbrukermarkedet, men gjennomsnittlige forbrukere har også en lettere og mer passende versjon i Adobe Premiere Elements.

 • Adobes Premier har et imponerende CV som den har blitt brukt av store nettverk som CNN og BBC, men også for produksjon av filmer som Gone Girl. Disse anerkjennelsene forteller videre for hva slags egenskaper Premiere Pro tilbyr.
 • Noen har kanskje sett dette, men Premiere stoler også tungt på plugins og eksterne integrasjoner. Selv om den kan brukes som videoredigerer på egenhånd, drar den stor nytte av implementeringen av ikke bare tredjepartspartier, men også noen kjente førstepartsprogrammer.
 • De som vil ha mer av et spark til videoredigeringsopplevelsen, kan velge å få hjelp av andre Adobe-produkter som Photoshop, After Effects og andre som Prelude, Story og OnLocation. Å være i stand til å utstyre et kraftig program med så robuste "plugins" er det som gjør Premiere til en toppløsning for profesjonelt videoinnhold, mens Elements-versjonen passer uten problemer til gjennomsnittlig eller mer uformell forbrukerbase.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.