6 surfing spill for Windows PC brukere

Surfing er en av de største strandsportene, men det er fortsatt blant de minste sportspillene. Det er dyrebare få surfespill på konsoller, og enda færre tilgjengelig for Windows. Faktisk var Climax Studios kunngjøring av Surf World Series i 2016 første gang en stor utgiver har bekreftet lanseringen av et seriøst surfespill for konsoller siden rundt 2002. Surf World Series vil også komme ut på Windows i 2017. Utgiveren har ikke bekreftet mer spesifikk startdato ennå, men dette er noen andre PC surfing spill du kan spille i Windows før utgivelsen av Surf World Series.

Leter du etter et fantastisk surfing PC-spill? Sjekk vår liste

  1. Kelly Slater's Pro Surfer
  2. Championship Surfer
  3. Surf er opp
  4. California Games
  5. T & C Surf Designs: Wood & Water Rage
  6. Surf World Series

1. Kelly Slater's Pro Surfer

Kelly Slaters Pro Surfer har vurdert det beste surfing spillet noensinne. Det laget et "splash" på Xbox, PlayStation 2, Windows XP og GameCube i 2002/2003. Dette er det beste surfespillet sannsynligvis fordi verdens surfende mester Kelly Slater ga sin egen designinngang for å gjøre Pro Surfer til den mest realistiske surfingspillet ennå. Ingen to bølger er de samme i Pro Surfer, som har væskebølger av vann for spillere å trekke surf-triks. Spillet inneholder Kelly Slaters egen fortelling og åtte andre pro surfere for spillere å velge mellom. Det inkluderer virkelige hendelser og et variert utvalg av eksotiske steder som Hawaii, Australia, Sør-Afrika, Nord-Amerika, Spania og til og med Antarktis på 30 nivåer. Det er overraskende Pro Surfer startet ikke sjangeren, siden det fortsatt er en av de nyeste surf-spilltitlene.

2. Championship Surfer

Championship Surfer var det første Windows surfing spillet lansert i 2000. Dette var en av de mer spennende surf spillene som det var den første som har 3D grafikk som gir den en ekstra dimensjon med seks alternative kameravinkler. Da det også inkluderte en proprietær bølgenerasjonsmotor for vannimulering og ekstra værvirkninger, var det mye mer realistisk enn tidligere surfespill. Spillet inneholder åtte O'Neill surfere å velge mellom og flere spillmoduser, for eksempel Championship, Free surf, Rumble og Arcade. Championship Surfer har også opptil 40 surf tricks for spillere å trekke av. Championship Surfer er detaljhandel på Amazon og er kompatibel med Windows 95/98, men Windows 10 er kanskje ikke bakoverkompatibel med programvaren.

3. Surf er opp

"Surf's Up" er en CGI-film basert på en pingvin som elsker surfing og går inn i Big Z Memorial Surf Contest. Surf's Up er også et film-lisensiert surfing spill du kan spille på Windows. Som du kan forestille deg, er dette et mer originalt surfingspill idet spillerne får tak i bølgene med kjærlig dyrkasting fra filmen. Spillet inkluderer et single-player mesterskap og multiplayer moduser for opptil fire spillere. Det har også litt ryddig vann simulering og triks animasjon effekter. Surf's Up gir deg ikke banebrytende surfing, men gir fortsatt noen surfing frolics.

4. California Games

California Games var det første surfespillet lansert i 1987 på Atari Lynx. Ok, så dette er egentlig ikke et Windows-spill; Det er heller ikke engang en surfingtittel. Det er faktisk en samling av California sports som består av surfing, BMX riding, skateboarding, rulleskøyter og flygende plate. Surfing i California Games var imidlertid utvilsomt en av de beste idrettene der spillerne klarte opp poeng ved å lage godt timede hopp fra bølgene. Det var et mer grunnleggende 2D surfing spill, men faktisk mye moro. Utgiveren leverte California-spill til forskjellige konsoller, og du kan nå spille den i Windows med en konsollemulator eller fra denne siden i nettleseren din. Ta en titt på dette Windows-rapportposten for ytterligere detaljer om noen av de beste retro-spillemulatorene.

5. T & C Surf Designs: Wood & Water Rage

Ja, dette er et annet surf spill som aldri har blitt utgitt på Windows. T & C Surf Designs: Wood & Water Rage var blant de første surfing spillene på ikke-bærbare konsoller. Dette spillet ble lansert på NES, og Town & Country surfbrettdesigneren sponset det. Som sådan inkluderer Wood & Water Rage T & Cs maskot Da Boy-tegn for spillere å surfe med. I spillets Big Wave Surfing-deling surfer gigantiske bølger helt til stranden. Du kan også spille dette spillet med Windows NES emulatorer.

6. Surf World Series

Det er ikke ofte det kan sies at det er et spennende kommende Windows surfing spill, men Surf World Series er det! Som nevnt har Climax bekreftet en Windows, Sony PlayStation 4 og Xbox One-lanseringen i 2017. Spillet vil inkludere fem av de mest ikoniske shorelines fra Bell's Beach, Australia til Waimea Bay, Hawaii og seks surfere for spillere å velge mellom. Surf World Series vil også ha tre flerspiller moduser og online spill som støtter opptil 15 spillere. Surf World Series vil i det minste ha den beste grafikken noensinne sett i et surfespill. Climax CEO, Simon Gardner, uttalte: " Surfing er en fantastisk sport som har vært ganske underrepresentert i spill for en stund, så vi ønsket å bringe surfing-fans en morsom, arkade-stil opplevelse som handler om å mestre bølger og racking opp store høyt poeng.

Det er seks spill som bringer alle spenningen og spill av surfing til Windows. Når Climax utgir Surf World Series, kan det være det beste surfingspillet for Windows til dags dato. Hvis Surf World Series har noen innflytelse, kan det revitalisere surf-sjangeren. Og på det notatet kan vi pakke det opp. Vi er ganske glad i din mening, så sørg for å fortelle oss om dine favoritttitler i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i februar 2017 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.